711990 mne tohle odlicovani vubec nevyhovuje, mela jsem nejakou tu kolektivni. Presne jak pise Lama_z_Lana delala mi hrozne zmolky, nikdy vic :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato funguje! Já jak jsem ji vytáhla uplně rozpálenou a lehce zvlňenou, tak jsem měla trochu pochyby. Ale dobrý ![]()
Lama_z_Lana Do rozpálené letní MHD jedině s rozpálenou kartou!
Prosim, kdyz Cos pise u svetru " relaxed fit ", bude velky a vzit radeji o cislo mensi?
Evaeva pokud by byla rasenka moc, Maybelline ma bazi pod rasenku Pouzivam ji i samotnou, kdyz chci jen trochu ras :)
Da se nejak obejit zemepisne omezeni streamovaci platformy? Chtela bych se podivat na jeden australsky dokument, ale vypada to, ze je dostupny je v Australii ![]()
Friga vpn?
viktorka_od splavu a mas to vyzkousene? Vpn je placeny, ne? Ja jsem to nikdy nepouzivala, mame to na pracovnim pocitaci, ale tam s tim nemusim nic delat a ani to samozrejme nemuzu pouzit k soukromym ucelum.
Friga nemam, ale myslim ze jinak to nejde. jo jeste kdysi jsem pouzivala nejakou vymyslenost, ze sis mohla zvolit ip adresu, zkus to pogooglit, uz je to davno a houby si pamatuju
viktorka_od splavu to se zvolenou IP adresou je proxy, ne? To snad funguje na podobnym principu jako vpn. Ja bych si totiz dost nerada zaplatila za vpn a pak zjistila, ze to stejne nefunguje ![]()
Friga je to placene a fungujete
casto jsou na internetech akce
treba u videi Kluci z Prahy nebo Dream Prague (nedari se mi ti sem vlozit odkazy)
Friga ne asi to neni to samy https://cs.wizcase.com/blog/proxy-vs-vpnco-je-lepsi-a-proc/
Friga a nešlo by to třeba přes anonymiser?
Friga my máme NordVPN a funguje to
MaeGandal a tam se teda da nejak nastavit, ze jsem jakoby v Australii? Ja se v tehle vecech vubec nevyznam
Friga detto, NordVPN...jasné, že sa dá nastaviť - kde len chceš, že si.
slniecko super, diky, tak ja si to poridim, uz jsem na to trochu koukala, vypada to prakticky
Dívala jsem se do svého výpisu plateb za péči u mé zdravotní pojišťovny a objevila se mi tam platba za doktora, u kterého jsem nikdy nebyla, ale podle adresy zřejmě převzal ordinaci po mém předchozím lékaři, kam jsem chodila naposledy asi před 10 lety, a když jsem odsud odcházela, zavolala jsem mu, poděkovala za péči a vysvětlila, že je to kvůli stěhování přes půl republiky, takže mě od sebe vyřadil. Ta platba jsou "blbý" čtyři stovky, je u toho napsané "výpis z dokumentace", který si určitě moje doktorka po těch letech nevyžádala (není důvod), tak nevím, jestli do toho vrtat u pojišťovny? Ale docela mě to dere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí