Myrtila jdi po tom,už jen z principu. Já takhle byla překvapená loni,když jsem tam našla stovku za telefonickou konzultaci,která spočívala v tom,že jsem volala a objednala se. A podruhé,když tam byla konzultace v době,kdy jsem byla na na dovolený mimo ČR a nicjsem nepotřebovala. Pojišťovna to přijala jako stížnost,ale až teď si uvědomuji, že jsem se nepídila po výsledku
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myrtila Mě na to upozornil můj lékař, když mu pojišťovna neproplatila prevenci s tím, že si to nárokoval můj předešlý. Takže jsem musela na pojišťovně podepsat prohlášení, že skutečně k bývalému nechodím.
Kazdopadne bych to resila.
Ja som zistila, že aj moja aj malého alergologicka (rôzne doktorky) si dávajú zaplatiť návštevu a konzultáciu v prípade, že ja si online objednam liek a oni mi napíšu erecept. Iní lekári to nerobia.
a nemáš někde úrazový/životní pojištění? jestli si to nevyžádali oni
ale asi ne...
RoSa To docela pochybuju, pojištění mám, ale nověji uzavřené a o tom předchozím doktorovi ani nevědí. Nehledě na to, že to by šlo snad přese mě? Kdo jsou moji lékaři?
rozarka No, v tomto případě jde o gynekologa, takže pokud by si mě ten druhý nějak začal nárokovat, možná by s tím proplácením moje momentální doktorka měla problém.
stes jerry Postrčily jste mě, za 2 týdny jdu ke své gynekoložce, tak se jí pro jistotu zeptám, jestli po něm nic nechtěla, a pokud ne, budu to řešit.
letfenixa jojo,to dělá můj gynekolog. Někteří jsou fakt strašný vyžírky.
Na zaklade tejto debaty som sa pozrela do appky VsZP. Neviem ci som v detskom vlakne spominala nasu "uzasnu" logopedicku, ktora mladsieho vyhodila, lebo nespolupracoval - plakal a bal sa jej. Ona je taka prisna a on sa potrebuje trocha okukat, inak sa cudzich ludi trocha boji. Tak ich po 5 minutach vyhodila, ze si mame najst noveho logopeda, ze ona na to nema cas. A na poistovnu vykazala vykon s popisom "mierna dusevna zaostalost"
. Dusevne zaostaly je tu dakto iny. Boze jak som sa teraz vytocila.
jerry ano i kdyz pisu recept sobe, chce to kod "minimalni kontakt s pacientem" jako vykodovani pojistovne
Mrakoplas takhle si Tondova logopedka uctuje navstevy taky "LOGOPEDICKÁ TERAPIE ZVLÁŠTĚ NÁROČNÁ POSKYTOVANÁ PŘI HOSPITALIZACI, V AMBULANCI, VE STACIONÁŘI A V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ". ![]()
711990 ja normalne moc neriesim co si tam lekari vykazu (pokial to nie je uplne od veci). Viem, ze platby od poistovni maju u nas ambulantni lekari uplne smiesne. Tak mam pochopenie. Ale henta puchra (pardon) ma nahnevala. Ale ona sa tak sprava bezne. Kolegyni ochoreli vecer pred terminom deti, tak jej rano volala, ze nemozu prist. Logo jej vynadala, ze ako ona k tomu pride, nema to teraz zaplatene a polozila jej telefon ![]()
letfenixa A smí oficiálně napsat recept na dálku, bez vyšetření?
Mrakoplas Uaaaaa ![]()
Sweet Potato na chronický problém jako alergie podle mě může psát opakovaně bez návštěvy rok![]()
Evaeva jj v cesku urcite, stejne jako gynekolog antikoncepci nebo hst
letfenixa stesi
Napsani receptu je ukon, takze narok na uhradu ma. I kdyz se nam to treba nelibi.
Ja s tím teda nemám problém. Představuji si, jak doktor půl hodiny po pracovní době posílá recepty, co se mu nasbírali za cely den a musí to dělat jako volnocadovou aktivitu. Proč? Ty úhrady nejsou zas tak vysoké, za ten recept si vyučtuje 54 Kč.
continuity tak byla rec o uctovane osobni navsteve a konzultaci. to teda v poradku urcite neni. a neni to za 54 kc. nikdo nerika ze to maji delat zadarmo, ale asi na to bude jina kolonka... za tech 54,-
vedu v praci velkej strategickej projekt (kterej jsem sama iniciovala), krome toho zastupuju sveho byvaleho manazera, ktery slozil funkci.
je to jinej typ prace, nez jsem delala doted. mam dobrej feedback, ale stresuje me to a zhorsilo se mi spani.
je nadeje, ze si na tu zmenu zvyknu a postupem casu me to bude stresovat min? nebo spis znamka toho, ze se na takovy ukoly/pozice nehodim a mela bych se na ne vykaslat?
ten zastup mam na par mesicu, vedeni by mi ten tym asi rado dalo podle nejakych prvotnich signalu, ale chci si to nejdriv vyzkouset, at vim, co by to obnaselo.
mela bych dodat, ze si cenim sveho volneho casu, nejak vylozene zamerena na karieru nejsem, ani ochotna delat nijak moc prescasy, myslim, ze pracuju dobre. i kdyz ted prescasy skoro nedelam, mam problem po praci nemyslet na praci, obcas se budim v noci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí