Mulen Asi ke Sv. Anně, chirurgická ambulance.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
eM hlavně aby mi to umrtvili
Lilly_Ku
začni postupně, nejde jen o tvůj worklife balance, ale lidi obecně nemají rádi změny a když je toho moc, začnou se stavět na zadní. Další věc je, že nutné potřebuješ nějaké quickwiny (něco velmi jednoduchého na změnu s dostatečným efektem).
Jediná věc, kdy to jde udělat rychle a vlastně jsem to klientům I doporučovala, pokud je tam nějaká velmi silná externalita s dopadem do manažerských bonusů (třeba nová regulace, nebo špatnej výsledek auditu a tak). To se opravdu musí zvládnout rychle, dokud zájem trvá, minimálně do stavu, že uz nebude cesty zpět. Ale něco mi říká, že to není váš případ.
ten první odstavec podepisuji, vlastní zkušenost zaměstnance momentálně ve výpovědní lhůtě. Naše nové vedení se shlédlo v totální reorganizaci oddělení/firmy stylem včera bylo pozdě a výsledek je dost výpovědi odborných dlouholetých pracovníků a nových moc nepřichází. Já neměla nic proti změně, ale představa že se vše prehodi o 180 stupňů a do pár měsíců mě zahltila a neměla jsem chuť dělat nic....takže pro mě to byl impuls po 12 letech práce která mě bavila jít jinam.
Prosím poraďte mi, jaké si mám koupit hrnce. Nějakou sadu, aby to nebyl úplný šunt, ale zase nic super drahého, doteď jsem vařila se sadou, co mi nebožka babička koupila na nějaké předváděčce k osmnáctinám, zaručeně pravý Septer
a bylo to na to moje vaření úplně v pohodě, akorát na indukci jaksi už nefungují. Pánve mám, ty nepotřebuju, představovala bych si třeba 5, 6 hrnců, jeden velký na vývar a zbylé spíš menší. Požadavky vlastně nemám, jen chci, aby nepálila ucha a samozřejmě aby šly dávat do myčky. Absolutně nemám po rekonstrukci skoro půlky baráku a věčných dohadech s řemeslníky morál vybírat ještě hrnce.
Zalando Lounge, tam mají občas zajímavé nabídky (i cenově).
Sekce Domov.
Když to nevyjde, dobře se dá vracet a s vrácením peněz zpět nejsou potíže.
Malenge já mám sedm let Tescomu a jsem s nimi spokojená. A pak mám jeden hrnec od Tefalu, ten má opravdu tlusté dno a pokličku s otvory na cedění a ten je taky dobrý.
Malenge Mám od Tefalu 2 sady s odpínatelnou rukojetí s jsem spokojená. Jednak se dobře skladují, jednak jdou i do trouby.
Malenge Před Tescomou bych spíš varovala, hrnce, co mám tak 15 let, jsou výborné (už neprodávaná Tescoma Tulip), ale ty, co jsem si koupila před pár lety, stoji doslova a do písmene za houby (myslím řada home profi, nebo tak nějak).
Docela dobrá je remoska quanta, mám jeden obří na vývary.
Malenge ten Tescoma Tulip jsem měla a dala jsem ho pryč, ptže se v dutých uších držela voda po umytí v myčce, na to pozor i u jiných značek... když bych si kupovala nový hrnce, tak bych se asi podívala na tom ZL, jak zmiňuje continuity , asi bych brala WMF.... a tak mě napadá, co třeba ta Ikea-sada? s tou teda zkušenost nemám, jen mám od nich teflonový (nebo jak tomu říkají) pánve a kupuju je opakovaně
Malenge Od Tescomy nikdy víc jakékoli nádobí s teflonem. Výdrž minimální.
Prosím vás, nevíte někdo, je v pořádku emailová adresa @intl.paypal.com ?
Nemělo by být jen @paypal.com ?
Samantha co ti píšou? Oslovují tě celým jménem? Chtějí, abys rychle na něco klikla?
Já mám e-maily od@communications.paypal.com (nový T&C's) a nebo oznámení o platbě z paypal.com
Tak jsem zagooglovala a ta adresa, co píšeš, je scam.
Malenge mám sadu hrnců Fissler, jsem velmi spokojená. Ale mám je nejméně 10 let, tak netuším, jak je to s kvalitou teď.
Tabea no právě že jen odpověď (re:) a nijak neoslovují a chtějí potvrdit účet v PayPal...
Něco jsem tuhle platila, ale bylo mi divné, že chtějí ještě další potvrzení a taky ta adresa, tak jsem to smazala (edit : nahlásila spam)
Děkuju všem, píšu si, tescomu tedy spíš nebrat, na zbytek se podívám. Právě na ZL jsem mrkla někdy minulý měsíc, něco se mi tam líbilo, už jsem chtěla bez dalšího objednat (nakupuju tam hodně) a pak jsem tu sadu hodila do googlu a ty recenze byly dost hrozné (značku už si nepamtuju), takže jsem se zalekla a dál nějak neměla sílu to řešit. Každopádně teď už to celkem hoří, takže něco vybrat budu muset.
Na tabletu mi neustále vyskakuje tahle tabulka. Můžu se toho nějak zbavit? Kruci.

Malenge ja mam zwilling sadu, kupovala jsem pred roky v poten pannen behem dnu marriane, ktere budou za chvilku, tak jeste kukni na to
baltik diky! Na dny Marianne už jsem taky myslela.
continuity Prosim, to jsi byla ty kdo psal, ze pouziva deodorant misto tech specialnich tycinek do bot? Jestli ano, co presne pouzivas, nejaky tuhy nebo roll-on? Me vcera nastvala Compeed tycinka tim, ze se cela rozplizla, ze jsem se zarekla, ze nikdy vic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí