Černá kočkatuhý, co zrovna mám.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malenge V Jeseniku vyrabi hrnce ceska firma Kolimax. Mam dva hrnce a panev od nich a proste fungujou jak maji.
Malenge Taky máme Kolimax, jsou podle mě naprosto nesmrtelné. Někdo tu zmiňoval u jiných hrnců dutá ucha, ze kterých po umytí v myčce vytéká voda - tady taky, stačí je nechat chvíli okapat dnem dolů a voda vyteče.
Malenge Taky máme Kolimax, jsou podle mě naprosto nesmrtelné. Někdo tu zmiňoval u jiných hrnců dutá ucha, ze kterých po umytí v myčce vytéká voda - tady taky, stačí je nechat chvíli okapat dnem dolů a voda vyteče.
ale je to opruz, z myčky chci nádobí hned uklidit.
Malenge taky zalezi, jak se to do mycky polozi![]()
Kokoska kupila si tú rychloschnucu osušku? Mne sa teraz pri mori veľmi osvedčili. A keď som si prezliekala dolný diel plaviek, tak presne mi vyhovovala, dobre sa držala, správna šírka aj dĺžka.
Malenge Mám IKEA hrnce a jsou v pohodě. Ucha jsou nerezová, díky tomu to jde i do trouby, chytám teda většinou utěrkou.
Už jsem se ptala ve Výstavách, sem ale chodí víc lidí.
Ten "párový terapeut" Honza Vojtko, co na mne všude vyskakuje, znáte ho někdo? Nebo jeho práci?
Ne, nechystám se k němu, ale známá ho bere jak Pánaboha, tak by mne zajímalo, jestli je to opravdu odborník nebo mediální hvězda, nedejbože šarlatán.
letfenixa koupila a pouzivali jsme, je dobra.
Sweet Potato Vojtko je projevem poděs, pro někoho asi přitažlivý, ale věcně je fajn, nic závadného. Osobně radši poslouchám Pavla Rataje nebo Jana Bendu (ten nedělá přímo vztahy), ale pokud Vojtko vyhovuje, proč ne. Sláva mu chutná, to je jisté.
Sweet Potato ja to nedokazu uplne posoudit, ale znam ho uz asi roky z podcastu a radia. Hlavne v Balancu na radio Wave byva casto. Z toho jsem pochopila, ze je opravdu studovany terapeut s vycvikem a ne jen nejaky "kouc".
Společné jmění manželů-může jeden z nich přepsat svůj podíl na dítě bez souhlasu druhého? Ono to asi není snadné ani se souhlasem, odhaduju.
Sweet Potato ja jsem cetla tehdy tu jeho prvni knizku a davala smysl, ale od ty doby jsem o nem neslysela. Prisel mi docela pricetnej...
Jakože by bylo dítě účastné na SJM? to vůbec nejde udělat, je to vlastně fikce, že každý z manželů vlastní ideální polovinu všeho. Museli by zrušit SJM prvně, smlouvou u notáře a pak dal.
Co udělat jde a děje se to zhusta, že jeden ulejvá peníze bokem. Při vypořádání (i soudním) se totiž řeší jen to, co se nahlási.
continuity Jj, já si přesně tohle myslela. Proto je to "společné" jmění, něco jiného než bezpodílové (to je mimochodem taky lahůdka, vím dokonce o jednom činžovním domě, který byl ještě před pár lety v bezpodílovém vlastnictví a to fakt nechceš).
Myslíš, že se neřeší vlastní účty? Pokud teda jsou nějaké spory, u párů, co tam nakráčí dohodnuté je to pochopitelně fuk. (teda zastupovat je musí jiný právník, což byl problém, který zaskočil při rozvodu mého muže. Kvůli této chybce se jeho ex téměř nestihla vdát před porodem
). Jinak třeba pokud se jedná o příjmy pro alimenty, tak si soud zjišťuje, někdy i dost aktivně.
Garfie pokud o tom nevis, tak soud aktivne nic nezjistuje
Garfiemusíš alespoň tušit, že ty peníze, cenné papíry někde jsou.
Nezjišťuje to ani notář u dědictví, ani tak zjevnou věc jako je bankovní účet ovdovělého manžela.
viktorka_od splavu To není pravda, moje kamarádka přišla bez právníka (exmanžel žádal o snížení alimentů) a soudkyně na něj vytáhla věci, o kterých ani nevěděla a určitě jí je neposkytl ex. Typu členství v golfovém a tenisovém klubu, jaké vlastní auto (a v jaké výbavě) a o frimě v zahraničí, kterou se snažil utajit.
continuity Když zemřel můj táta, notářka nám řekla, že obeslala dotazem všechny banky a další běžné finanční instituce, ale že pochopitelně nemůže obsáhnout všechno, tak jestli o něčem víme i my.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí