Evaeva a to i mám doma, je to takový jakože olej?...a to si dáš, když máš zalehlé jo? Já myslela, že je to spíše preventivní
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karjamám aurecon. Jako zázrak nečekej, ale uleví to. Je to určené preventivně, ale to nedělám ![]()
Marielle ja vetsinou dceri rikam, ze se sice stalo, ale my si s tim umime poradit, tak bude vse zase v poradku.
Marielle já myslím, že v takové situaci je hlavně potřeba si dát pozor, aby to "nic se nestalo", byť by bylo myšlené jako "nezlobím se na tebe", neznělo spíš jako "proč tady tak vyvádíš, když to nic není".
Karja zkus kapky nebo sprej do nosu, nekdy je to zalehle jakoby zevnitr a kapani zvenku nepomuze (rada z ORL). Mam rada Olynth ze zlutym pruhem nebo Muconasal plus.
Kokoska No ty jo, to si dávám právě, i ten Sinupret akut mám, takže rýmu léčim, ale tohle je nějak bez jako odezvy. Je to hrozně protivné. Dneska jsem teda byla na krvi, zda mám teda 14 dní nachlazení nebo nějakej AIDS. Ale normálně se mi po tom odběru udělalo poprvý lépe, asi jsem potřebovala pustit žilou.
Karja no jestli mas neco v dutinach, je to beh na dlouhou trat. Asi bych na to ORL zasla. Nekdy to chce ty kapky s ATB.
Karja A zkus i něco jako Zyrtec nebo Claritine.
Karja sice bizár rada, ale pomáhala mi na zalehlé uši v těhotenství: Předklonit se a chvíli viset hlavou dolů. Nevím jestli to bude fungovat i na rýmové uši, ale v těhotenství jsem měla nějaké divné tlaky a pořád mi zalehaly uši, visela jsem takhle v práci třeba co hodinu ![]()
žluťásek já četla, že ti na uši pomáhalo těhotenství. To mi přišla jako bizár ráda, takže mi to ani nepřišlo divný ![]()
Evaeva muhehe, jako že by Karja vyřešila svou nemožnost odpočívat při nemoci s dvěma dětmi pořízením třetího. Odvážný ![]()
žluťásek třetí jedině se střídavkou...:-D A to nemám. Takže se předklonim:D
Karja Jako podpůrný prostředek může pomoci rozproudit lymfu. Důležité je dodržet postup od větších uzlin (klidně začít v podpaží) do periferií, aby se nejprve uvolnil "odtok". Použít co největší plochu dlaně, tlak by neměl být bolestivý. Mně postup zabírá na ucpaný nos po ránu a občas i na počínající bolest hlavy, ucho jsem zalehlé douho neměla (klepu na dřevo).
Karja na orl jsem dostala antihistaminika a kapky do nosu, plus jsem musela jakoby profukovat s ucpanym nosem. po 14 dnech to odlehlo.
žluťásek To potvrzuju, bud pozice strechy, nekdo tomu rika pes hlavou dolu a uplne nejlepsi mi prijde pozdrav slunci nekolikrat za sebou, jak se hybes nahoru a dolu, tak mne to povoli skoro vzdycky.
Černá kočka a nebolí to? Já si neumím představit, že bych při ucpaných dutinách takhle střídala polohy hlavy
Evaeva Ja jsem ten dotaz pochopila tak, za tam slo o zalehle ucho, o ucpanych dutinach se tam nemluvilo. Takze nevim jak by se to chovalo. Tohle mam vyzkousene na zalehle ucho, treba po doznivajici nemoci nebo v lete se mi to stava.
žluťásek Aaaa, s rýmou hlavou dolů bych explodovala.
Já si to jen představím a je mi na omdlení. Ještě s migrénou je to stejně dobrý to by mi vyletěl ten mozek vrchem hlavy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí