"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:41
Reakce na Vari:

Muslik Nenarodili se ti kluci o neco driv? To by taky mohlo bejt důvodem jejich opozdenosti.

Oni jsou na dvojcata luxusne donoseny, jsou uplne zdravy atd., no, vlastne to nechci moc rozebírat, ale v našem okolí je to velmi diskutované, oni jsou "opozdeny" spíš kuli tomu, že se jejich maminka, původně úplnej pohodarskej pankac, trochu z materstvi zcvokla a je extrémně ochranitelska ale tak, že je úplně deformuje. A takova ta klasika, ze to vsichni v okoli vidi, ale motat se do toho proste nechces. Pritom jeji muz je s ni doma, takze zadna chudera, ktera je na dvojcata sama, navic o tech detech prakticky neslysi, totalne klidny pasivni flegmaticky jedinci (po tatinkovi). Děti dodnes ji kašičky z kapsiček, aby se nahodou nezadavily pevnou stravou, sami nesmí jít ani na schůdek, aby se nezabily, sahnout na pisek, aby tam nebyl bacil, no je to strašně smutný to vidět, jsem toho ted certve plna, ale všude je něco no.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:45

Muslik ja jen pipnu, ze dvojcata mohou byt v urcite fazi jakoby trochu pozadu, i drobnejsi oproti prumeru.  

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:49

Muslik Jo takhle, ja mam deti narozene o pet tejdnu driv, coz je na dvojcata super, ale u klika ta nervová soustava proste dozrava pozdeji, takze chováním obcas tak pusobi mladsim dojmem. Coz teda nebude pripad vasich kamaradu, tam to bude fakt pristupem matky. Smutny :-(.

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:59
Reakce na Gatita:

Muslik ja jen pipnu, ze dvojcata mohou byt v urcite fazi jakoby trochu pozadu, i drobnejsi oproti prumeru.  

​já toto chápu a moc dobře vím, mám v blizkem okolí několik dvojčat, toto je takový spíš smutný příběh z jiného směru, ale už to moc nechci rozebírat, akorát to prostě teď u nás v okolí vyvolalo po společném vidění se čerstvé vášně no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 20:14

Muslik to je smutný. Ale i bez divných rodičů ti můžou být cizí děti nesympatické, na tom není nic zvláštního.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. října 2024 20:41

Muslik jasne, rozumim. Verim, ze by bylo tezke u toho byt a neresit to, nevyjadrovat svuj nazor, nesnazit se pomoci.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 05. října 2024 22:42

Dá se nějak omezit dítěti WhatsApp aby to fungovalo jen na psaní a volání? 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 05. října 2024 22:43

JankaMA na co je WA ještě jiného?

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 05. října 2024 22:51

Sweet Potato no jsou tam i kanály různých firem, třeba dm je asi docela neškodná, a můžou se sledovat. Ale bojím se, aby se jí tam neobjevilo něco horšího. Nebo nějaké skupiny, kam se posílají fotky.  Taky jsem WA považovala jen za nástroj pro zprávy a volání zdarma a ono ne.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. října 2024 22:52

continuity tak to sdilime chlapa. Někdy je to děsně únavny. 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 05. října 2024 23:08

JankaM Teda, jsem koukám totálně nepolíbená.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 06. října 2024 01:04

KanRozhodně ne vždy!! Já se teda s těma nejbližšíma kamarádkama trohu minula, ale některý jejich děti mi moc sympatický nejsou! A se dvěma blízkýma kamarádkama máme holky během jednoho roku, slibovaly jsme si, jaká budou partička a ani omylem!!! Ani dvě spolu si nesedly, prostě kompletně tři individuality, které nejsou schopné navázat žádný kontakt. Bylo to vidět, už když byly menší a teď v pubertě už je to totálně neprůchozí, žádné společné akce (jako před dětma) vždycky dopadly katastrofálně. Ale zase jsou všechny ty holky v pohodě, jen každá jiná. 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 06. října 2024 01:08

JankaM Já myslela, že když tam zadáš věk, nějak se to omezí? Jako můžeš to s ním probrat a zakázat (ale já bych možná na tu možnost neupozorňovala, haha). Jinak teda tady ten asijský Line, který jsem nakonec musela synovi povolit, protože ho mají všichni kluci jako hlavní komunikátor, je úplný mor. To má normálně i různé oddíly, kde můžeš sledovat videa jako na tik-ťoku, hrát hry...nakonec jsem musela důrazně připomenout, že ho má na komunikaci s kamarády a omezila na hodinu denně. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 06. října 2024 08:33

Mám 7 bratanciv a sesternic, nestykame sa vôbec, max na oslavách poriadanych ich rodičmi. Môj brat má syna, ale sú v Poľsku. Snáď k nám niekedy príde na týždeň v lete. 

Offline Tabea
8153 příspěvků moje polička 06. října 2024 19:52

Je na JIPce (neurologie) TV?

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. října 2024 20:03

Tabea neni. 

Offline Tabea
8153 příspěvků moje polička 06. října 2024 20:06

Jos díky

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. října 2024 20:12

Tabea aspon v CR ne. Zaprve to byvaji otevrene prostory, tak tezko tam muze byt televize. Ale hlavne pacienti se potrebuji setrit. Mnoho z nich spatne snasi hluk, ostre svetlo atd. Ale treba na ARO televize je, ti chronictejsi pacienti naopak potrebuji trochu rozptylit. A tem uspanym vedle to tolik nevadi. Ale lisi se to Jipka od jipky. 

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 06. října 2024 20:16

Garfie Moji i manželovi rodiče byli přesně tyhle typy :-). Společenšti, věčně návštěvy, večírky... tak po kom asi jsme :-).

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 06. října 2024 20:35

JankaM Jako nase hvezda si zalozila svuj kanal, nejenom, ze tam dela kraviny typu: Uvarila jsem si cinskou polivku a davam ji tak 4 hvezdy z 10, ale jeste vyrabi jakysi squishy a blind bagy a to prodava kamoskam