brrr šakal ni hyena neví, co je hygiena (Vodňanský a Skoumal) ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr 2-3 na jedno použitie.
![]()
Úplně zírám, že se dá ta štětka použít víckrát, i pár dní
to by mě v životě nenapadlo! Mně se to pokaždý ohne, tak beru další... a další...
barbucha používam 3 rôzne veľkosti, tak viac dní.
Já mám dvě, ale vždycky jen na jedno použití. Navíc se kolikrát píchnu do dásně, a nebudu skladovat zakrvavenou (byť opláchnutou), fuj.
Co dělám špatně, že mi u některých témat nejde zrušit sledování?
Makara to podle mě vůbec nefunguje
Nosí se i u vás sportovní oblečení a k tomu perly?
Mha dcera 16 let nosí úplně běžně ![]()
Mha jenom ke sportovně elegantnímu stylu ![]()
Nemate prosim nekdo zkusenost s fimami, co provozuji vydejni automaty na bagety, sladkosti a napoje? Nebo nepracujete tam nekdo? Ted se s jednemi dohodujeme a podle nich neni mozne, abychom si jakkoliv omezovali nabidku v tech automatech. Jako fakt?
baltik můžu se ti zeptat šajby v Delikomatu. Ale tipla bych si, že mají smlouvu s dodavatelem, který rozhodně nechce omezit produkty.
andulka01 s Delikomatem se prave dohadujeme a ti tvrdi, ze to neni mozne. prijde mi to ale hodne antizakaznicke (nebo jaky je opak od prozakaznicke)
Prosím, doporučil by někdo luxusní hotel (ne apartmány) v českých horách? Nutnost: velké wellness, top gastronomie, min 15 dvoulůžkových pokojů, parking. Ideálně v blízkosti sjezdovek, vlastní shuttlebus. Cena nehraje roli. Jezdím s klienty do Hotel Hradec v Peci a Bedřiška ve Špindlu a ráda bych zkusila něco nového.
andulka01 30 lidí? Tak to nevím a jak velké wellnes myslíš? Vision Hotels, Vista Dolní Morava, ale pokoje nevím. Jídlo normální. Oproti tomu Orea nic-moc služby, za ty prachy.
Prosím, doporučil by někdo luxusní hotel (ne apartmány) v českých horách? Nutnost: velké wellness, top gastronomie, min 15 dvoulůžkových pokojů, parking. Ideálně v blízkosti sjezdovek, vlastní shuttlebus. Cena nehraje roli. Jezdím s klienty do Hotel Hradec v Peci a Bedřiška ve Špindlu a ráda bych zkusila něco nového.
Miura v Čeladné. Jen s tím lyžováním nevím, to jde mimo mě. :)
Kan moc díky, koukám na ty Vision. Orea asi ne, to máš pravdu, s těma dělám na jiném typu akcí, ale na tohle zdaleka nedosahujou. Koukala jsem na Horizont na Šumavě, taky Orea, ale asi to nepůjde.
Blaire Miura by byla super, už na ní koukám dlouho, ale je fakt daleko od lyžování.
andulka01 v Miure skvele vari![]()
Nemáte nekdo slevu na TON? Nebo nevite jestli mivaji nejake slevy v ramci ona dnes nakupu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí