andulka01 ještě Lanterna Velké Karlovice mě napadl
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 co nějaké Beskydy?
Hledala jsem něco jiného, kde jsme kdysi byli, ale vylezli na mě Endemit a Tatra.
rasaNori ve dnech marianne uz nebyvaji, tam na ne nema smysl cekat, ona dnes nevim
rasaNori Nikde jsem to neviděla, ale jednou mi dělali nabídku a dali mi k tomu slevu. Plus je určitě trochu ukecáš, když budeš mít třeba set se stolem a tak.
Karja stul mame, potrebuju jen 2 barove zidle:D
rasaNori TON slevy moc nedava. Ale maji outlet, kde se obcas da narazit na to, co hledas. Davaji tam treba veci z nedokoncenych zakazek.
rasaNori Tak to moc nevidim:-D
andulka01 vedle Miury je golfový hřiště, tak možná nechat na jindy než na zimní sezónu :)
OliveOyl na golf jezděj s konkurencí, já musím být nápaditější :-) kromě lyží chodíme na skialpy a sáňkujeme, jednoho jsem učila běžkovat. A v létě pro ně mám jinou akci už.
Lidi prosím, taky Vás to tady pořád odhlašuje?
andulka01 tvl,co jste to za business? ve finančním sektoru musíš mít schválení compliance na každý dar nad nějakou částku, ale nejvyšší co jsem viděla jsou nízké tisíce. Takové to, v zimě do Alp ve létě na golf absolutně nepřipadá v úvahu. Maximálně projde nějaká večeře s vínem po celodenním semináři.
Teď jsem musela kvůli konferenci v Americe, která je pro všechny klienty bezplatná, (vše ostatní platíme my), dokonce na predstavenstvo. Vadilo, že je to mimo EU, kdyby to byla Evropa, projde to o úroveň níže.
continuity bereš mi to z pusy/ruky. Taky by mě zajímalo, kde se zákazníci podarovávají luxusní minidovolenou.
Tabea a ještě 2x ročně..
Jestli si tu akci spíš u andulky neobjednávají. Takže co za business mají oni ![]()
bublifuk Já to pochopila tak, že si u andilky objednávají organizaci akce. Někdo, třeba pro obchodní partnery.
continuity ti, co mají zlou compliance prostě nejezdí, jejich problém
Cílíme na majitele středních výrobních firem, ti si s tím starosti nedělají. Naštěstí ne vše je korporát.
Raduza ne, pracuji ve firmě, která jim chce něco prodat ![]()
continuity Jestli to chápu správně, andulka01 to organizuje pro obchodní partnery, ne pro zaměstnance.
notna jj, ale právě ve velkých podnicích, pokud ten obchodní partner je na pozici zaměstnance, nesmí přijímat dary a to včetně pobytů. Ale to po pravdě není můj problém, já to zorganizují, šéf pozve a přijmou to ti, co jim to nevadí.
andulka01 Podle mě to nikdo z příjemců nepřiznává. Ale je to jen můj soukromý názor, neznám nikoho, kdo by tyto dary přijímal. Možná těm poctivcům křivdím. Mám kamarádku, která dělá obdobnou práci jako ty. A tam to jsou tedy mnohem větší částky než wellnes v Peci. Naposledy organizovala pobyty v Paříži včetně vstupenek na olympiádu. Nevybavuju si, že by někdy mluvila o nějakém požadavku vyčíslení hodnoty daru a potvrzení pro dotyčného obdarovaného pro potřeby daně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí