Mrakoplas Jesti je důležité parkování, co třeba hotel Slovan (Passage) na Lidické? Do centra je pár kroků, to v Brně všude, a má vlastní garáže, parkování pro hosty bezplatné. Na Bookingu vidím průměrné hodnocení 9 při 900 recenzích. Objekt je architektonicky zajímavý, čerstvě rekonstruovaný. Já bych v Brně na nejužším historickém centru nelpěla, když budete autem, vjezd a pohyb je tam docela komplikovaný.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jitka77 uz som si to trocha prestudovala, zaparkujeme kludne aj na P&R a na ubytovanie sa dopravime MHD. Netrvam na parkovani pri hoteli. Budeme bez priveskov=deti, tak ziadna velka batozina. A potom nechcem cely vikend pokial mozno pouzit ziaden dopravny prostriedok, nikto mi snad nebude kricat, ze ho bolia nozicky : D
Karja neptala ses tu náhodou na sušičku ovoce? Dozvěděla ses něco? Přehlédla jsem to? Taky o ní přemýšlím...
hlavně by měla mít nerezová plata. Důležité kritérium.
Pinot Noir ptala, nedozvěděla jsem se nic, ale asi koupím prostě nějakou z alzy základní, do tisícovky. Ani jsem po tom teda nějak nepátrala v diskuzích, já to budu mít hlavně na jablka a když se zadaří tak na švestky. Takže žádný extra výkon nepotřebuju, že by se v tom sušilo něco hodně mokrého. Máma má takovou tu základní asi s 6 pláty, segra jích má snad 12, ale neptala jsem se jí,jak se jí v tom suší.
hlavně by měla mít nerezová plata. Důležité kritérium.
fakt jo? Jakože aby se nezahříval plast? To jsem snad nikde ani neviděla...
Karja mamka má z Lidlu na na základní použití je v pohodě
Karja rychlejc se to vysusi, ten plast dlouho zůstává mokrej. Vždyť víš, že i ty krabičky jsou i z myčky dlouho mokrý.
Jo a švestky jsou teda hodně mokrý. Suší se dlouho.
Tak Betty děkuju za tip ![]()
Tak Betty jojo, ale víš jak je to s urodou, to uplně nevidim, že to budu dělat běžně. To spíš jablka v tom budu sušit 14 dní v kuse:-D
Karja máme 12 patrovou a v průběhu ty plata posunuju, nebo ubíram ze spolu už vysušené.
Karja Pinot Noir kamarad, ktery ma jako konicek vandry do Laponska a hodne susi jidlo, ma tuhle susicku jidla. Pouziva to na ovoce, zeleninu i maso. Ted ji mame pujcenou, tak jsem vam vyfotila krabici. 
A mam dotaz. Jak blizko dirce v uchu se da pichnout nova? Nausnice mi pichla doktorka, kdyz mi byly asi tri a budto mi je rovnou pichla krive nebo se mi nejak posunuly, jak jsem vyrostla, nevim. Ale kazdopadne mam jednu dirku vys a vic vzadu. Nausnice mi visi asymetricky a moc je kvuli tomu nenosim. Tu novou dirku by to chtelo pichnout o cca 1-2 mm vedle stare.
Friga ja bych zašla někam do piercingoveho studia, tam se dost vyznají a umí s temahle věcma poradit. Rozhodně to ta holčina pichla dětem lépe, než doktorka kdysi nastrelila - to tehdy dopadlo hojící se katastrofou, takže jsme to nechali zarůst, ale zpětné viděno, měly by ty dirky stejně křivě.
Friga taky jsem měla z dětství píchnutou jednu dírku křivě, nechávala jsem si to přepíchnout až někdy kolem čtyřicítky, a teda došla jsem si na ORL, kde mi to píchli a rovnou i vyšetřili uši
u tý sušičky bych si myslela, že je lepší ta kulatá, že v ní líp cirkuluje ten vzduch... mamka má nějakou levnou Concept a nestěžuje si (suší rajčata, houby, křížaly...) ... ale teda ta WMF vypadá moc dobře, mám tu značku ráda...
Friga Na novou díru se vyprdni, kup náušnice podlouhlé na šroubek a dřík, nos je na ležačky a zapomeň na visací.
Karja Pinot Noir Mamka ted vybírala novou sušičku jako náhradu staré, nevím teda, jestli už vybrala nějakou konkrétní, ale mluvila o tom, že na ní chce nějaký časovač, aby to nemusela tolik hlídat a nemusela se bát, že večer usne a nevypne ji. Suší celkem hodně, jablka, švestky, hrušky, rajčata... Mě zrovna toto úplně míjí, tak to jenom předávám jako tip, na co se kdyžtak mrknout.
Kan u tech pecek, jestli myslis ty, jsou ty krive dirky videt jeste vic ![]()
RoSa continuity rada ctu, ze to jde, nekam teda zajdu. Ale teda predpokladam, ze pak budu mit dve dirky vedle sebe, ta stara uz asi nezaroste, co?
Friga Já mám dojem, že někomu stará dírka zaroste, někomu ne. Maminka si kdysi vyndala náušnice kvůli rentgenu, nějak se nedostala k tomu si je znovu nandat a dírky jí během pár měsíců zarostly. Já jsem v podstatě celou rodičovskou náušnice nenosila a stejně jsem si je bez problému po letech nandala.
Karja Já myslím, že na sušení jablek stačí úplně obyčejná laciná sušička. A nepřeháněla bych to s množstvím pater, protože čím víc pater, tím dýl se to suší a ještě to musíš furt prohazovat horní za spodní.
Friga došla bych se zeptat do piercingoveho studia. Kdysi jsme di s kanaradkou nechaly píchnout pupík u pediatričky.
Bylo to blbě, respektive málo hluboko. Když jsme jely na přijímačky na VŠ, tak jsme si to nechaly přepíchnout u piercerky.
V uchu jsem měla po dvou dírkách, nedávno si děti přály, ať si dám 4 náušnice. Jedno ucho jsem s obížema protáhla, druhý jen zezadu dopředu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí