notna já si taky myslim, že to máme vodní kámen...Tak já to zkusim;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir jo, na x je nějaká chemička a ta už párkrát psala, že míchat sodu (zásadu) s octem (kyselinou) je při úklidu k ničemu.
Nevim, jasne neutralizace, ale cisti to, minimalne stejne jako kupovane pripravky. Vetsinou neco postrikam octem, chvili necham a pak to zasypu sodou. A tou pastou to pak vydrbu. Hlavne ten ocet je regulerni cistic. Zcela uprimne, jestli treba vanu vydrhnu octem nebo nejakym Cifem ci malinovym Froshem je ve vysledku uplne jedno. Mozna nejvic cisti ta fyzicka sila a tepla voda.
Karja proc lito? Udelala si z toho slusny byznys. Obyc veci prodava jakoby to byly magicke prostredky, a cena tomu odpovida. Nechapu kdo to koupi primo od ni...
Tabea Ja zo chapu, taky jsem chemii kdysi mela, ale to vzdycky koupim nejaky dryjak v drogerii. Krome toho, ze to desne smrdi to skoro nic nedela. Tak asi to je bezna vec, ze se smicha kdeco, nabidne zakaznikovi a stejne to nijak nefunguje
.
Jos já si myslím, že lidská síla je to hlavní. Ale třeba na vodní kámen je ten ocet fakt dobrý
Jos Jako byznys je to super, to jsem fakt říkala, že to je uplně geniální jako. Nevim, prišla mi hrozně upjatá:-D Ale znám jí jen z te show a možná dvě videa jsem viděla, třeba byla nervozní.
Mne náš priserny záchod vycistila kys.citronova plus moja sila. Ocot ani nič chemické nefungovalo.
Karja se na ty její stránky koukni, videa pouštět nemusis a má tam tyhle jednoduchý návody, fakt to funguje, mne se ty usazeniny v zachode ničím jiným nikdy nepovedlo vyčistit
Za týden jdu na blepharoplastiku a mé původní nadšení mizí a nastupuje strach. Hlavně z hojení,protože prostě 3.den po o musím do práce. Jsem na vazkach,jestli to nemám odpiskat![]()
letfenixa Sla jsem to hned zkusit... Kam muzu poslat puget? Husty!![]()
neodpískávej. Jen fakt nejde zůstat týden doma? Já teda 4. den začala pracovat, ale na HO. V práci mě to neomezovalo, spíš ve společenském styku - měla dost modřiny. Nevím, co děláš, ale fyzické námaze by se to chtělo vyhnout.
Makara dík... tejden na HO nedám, ale tak 4. den se už zamaskuju, trochu. Dělám v kanclu, tak nevím, jak s tím koukáním do pc, no a sportovní aktivity jsem zrušila na 3 tejdny
Simvás, na twitteru jsem začala vídat výraz "nepredent". Co to je?
Marbuša Babiš![]()
Řvousenka Ale proč? Jak to vzniklo?
Tabea Ollinium? Ta je super.
Marbuša prezident - predent - nepredent
Marbuša protože Babiš se svojí patláckou výslovností místo prezident říkal "predent". A když není prezident, tak je nepre(zi)dent
OliveOyl Aha. Děkuju, dušička má klid ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí