Friga aha, rozumím, no vidíš, to jsem si říkala, že je to spíš na škodu, když je to nad vodou. Skombinuji s HG:DAnajDíky;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr Letím tam 23.10. :-)
Budu zvědavána recenzi.
Doufám, že problém s myčkou se vyřešil.
brrr Pustila jsem pár cyklů a uvidím :-). Snad mi nezrezne :-).
999 ja myslim, ze kdyz pak mycku pustis s prostredkem do mycky, ze ten tu tabletu do wc zneutralizuje, pokud by jeste nejak pusobila i pres oplach. Ta tableta do wc bude mit nizke pH, nevim, nakolik to pusobi dlouhodobe. Ale nemyslim si, ze by to mycce uskodilo, prostredky na odstraneni vodniho kamene maji taky nizke pH.
Karja snad to pomuze! Rozhodne ti nic nezkazis, kdyz to vyzkousis. Ja bych ti doporucila skvelej gel na wc, ale ten se v CR nejspis neprodava, je zdejsi vyroby.
Friga Děkuju :-)
Karja ja to čistím tímhle - teplej ocet (obyc) a kyselina citronova (mají v dm)
RoSa Potrefenáhusa Díky holky, bude ze mě hospodynka;.-)
Karja nebo zkus ten HG na bělení dřeva - to by mohlo ty kruhy v míse vyžrat ;)
RoSa ehm ehm, to bych tady nezminovala snad ten přípravek, snažím se zapomenout na jeho následky co mám v ložnici:-D Mimochodem, máme další vodovodní havarii, u dětské kuchynky:-D, ani se nesnažim
Karja mám taky jeden tip na čištění záchodů octem (bílý nebo obyč), naleju do mísy horkou vodu a do ní dám ocet a zavřu prkýnko, stačí počkat třeba půl hodiny a pak umýt.
Mas IG? Koukni na Uklidproklid
ta holka me sice irituje, ze je porad v bile a nikde nema ani smouhu, ale aspon me naucila cistit veci jako je pracka, trouba nebo tak. Ja vsude leju ten ocet a vetsinou pridavam jednou sodu. Ale tady se priklanim k Potrefenáhusa ze to chce asi i tu kys.citronovou. Tyhle jednoduche veci (soda, peroxid, ocet) maji ted v kazde drogerii a uplne staci obyc ocet.
Jos ten můj odkaz vede k úklidu pro klid
Potrefenáhusa aha
ja to neotvirala, jsem myslela ze ke kyseline nekde v DMku ![]()
Jos ocet a soda se vzájemně neutralizují, ne? ![]()
Pinot Noir ale před tím zabublají a o to podle mě jde
Že to zasypeš sodou a pak zaliješ octem,ne že to smícháš někde vedle.
Evaeva hm, to moc nevím, co by ten oxid uhličitý mohl ale vyčistit. Podle mě buď soda, nebo kyselina, podle typu špíny. Obojí dohromady je k ničemu.
Pinot Noir Evaeva Už jsem to na IG viděla několikrát, ze ocet a soda má společně akorát ten vizuální efekt. A obojí používat zvlášť. Ale já rozumím chemii jak koza petrželi.
Karja Vycistila jsem hodně zaneřáděný záchod po remeslnikach opakovaným litím teplého octu. Ale byl to nános zašlého vodního kamene. Na to je ocet asi nejlepší ještě s kys. Citronovou.
Jos Něco takovýho si nechci otvírat:-D Tu holku jsem viděla někde u Krause a bylo mi jí fakt líto:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí