continuity čo sú 'klapaci boxy ' ?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
letfenixa no prostě ty plastové, se silikonovým těsněním a čtyřma ušima, které tady byly už před těmi všemi Fancy krabičkami s přihrádkami k dostání v každém hypermarketu za nějaké vyšší desetikoruny až stovku.
continuity akorát zaspali s těmi přihrádkami. To mi chybí. I když ta ikea to částečně řeší.
notna koukam na webu, ze bbox má vodotěsnou krabičku, která pasuje do jejich velkyho boxu, to by možná šlo? 0,4l

Ále houby. Ať si každej zamete před vlastním prahem. Třeba ty kytky píuč na začátku školního roku a wellnes na konci.
kde? kde? ![]()
Debata uz je asi dal, ale me obri puget na zacatku roku od problematickeho otce problematickeho zaka akorat pekne nas*al. Jako bud to byl uplatek nebo vyhruzka, ale jako podmaznuti jsem to fakt nebrala. A nepredavat mi to ten kluk, tak si tu kytku nevezmu.
Potrefenáhusa tohle nosi deti ze tridy a hodne zalezi na zrucnosti, nekdy je ten jogurt vsude
Potrefenáhusa aha ![]()
Potrefenáhusa Děkuji! Na ten bbox jsem už koukala, ale nevšimla si, ze je do nej i vodotěsná krabicka. To vypada dobře, tam by se ji vlezlo i další jídlo. Akorát mi vadí to ucho. Zabírá to místo. Dá se oddelat, nevíš?
Lamicka Jj, dceři je 15, víčko zvládne. Jen jsem nechtěla to to sklo. To mi přijde dost riskantní v batohu ve třídě na zemi nebo naopak ve vlaku nahoře apod.
Potrefenáhusa to nic neznamena, z pohledu nasi dcery
notna to ucho je (aspon na strednom boxe) nejaka guma. Nie je pevne a zmackne sa. Nezabera miesto.
Mrakoplas To je dobra zprava. Dik. Z fotek jsem nevím proč myslela, ze je pevné.
notna ja som sa nan teraz bola schvalne pozriet a vyzera to, ze by sa dalo dat dole, ak by prekazalo.
notna a proč nechodí na oběd, nestíhá? Nebo se někam přesouvá?
Debata uz je asi dal, ale me obri puget na zacatku roku od problematickeho otce problematickeho zaka akorat pekne nas*al. Jako bud to byl uplatek nebo vyhruzka, ale jako podmaznuti jsem to fakt nebrala. A nepredavat mi to ten kluk, tak si tu kytku nevezmu.
Jak obří? :D Pkud jsi v soukromém sektoru, byla bych v klidu. Státní zaměstnanci nesmí přijímat dary a jiné výhody v hodnotě přesahující 300 Kč. Nesmí ani přijmout dar v nižší hodnotě, jestliže by to ovlivnilo jejich pracovní výkon. :D
JankaM Většinou na oběd chodí. Ale někdy si z jídel nevybere. Často mají na výběr jedno jídlo s masem a druhé bez. Jenže to druhé je minimálně jednou týdně sladké, což naštěstí ještě má z domu zafixované, že to není hlavní jídlo dne a k obědu to nechce. A pokud se to sejde jako kombinace vepřové po sečuánsku nebo ovocné knedlíky, tak si nevybere. Kdybych řekla, že jídlo chystat nebudu, vezme si polévku a sečuána, ale asi by snědla rýři a zbytku moc nedala. Tak pokud to jde, oběd nachystám. Je to někdy jednou nebo dvakrát týdně a ne každý týden.
Nebo mají občas i obě jídla masitá. A to ještě třeba kombinace vepřové výpečky se zelím a kuřecí v bramboráku. To mám taky pochopení, že ani na jedno nemá chuť. Škola nemá vlastní kuchyni, vozí to z nějaké velké vývařovny. Divím se, že ty dvě možnosti nemají lépe nakombinované. Na základce měli zeleninový bar, to bylo dobré. Když někdy byl výběr naprd, měla polévku, od druhého třeba jen přílohu a nabrala si k tomu víc zeleniny.
Mrakoplas Pokud je to měkké, tak to oddělávat není třeba, to se zmáčkne. Díky.
notna ty se tu často pohoršuješ, že jsme protektivní matky a řešíme problémy za své děti, tak tady ti to musím oplatit - tohle bych zase neřešila já a balit s sebou do školy polívku mi připadá jako přehnaná péče.
Pinot Noir taky me napadlo. Jeste na stredni, kde obedy k dispozici jsou ![]()
Ale nemyslim to spatne, kazdy nejak pecuje o sve dite a ma jine priority.
Pinot Noir jako napadlo me to, ale zas notna pracuje z domova a tim padem si asi stejne vari ne? Tak dat diteti k dispozici jidlo co stejne doma mam mi nejak extra prehnany neprijde. Pocitam, ze do krabicky si to da sama:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí