Pinot Noir Jsem ráda za rýpanec. Já si vždycky myslím, že tu napíšu jen slušně názor a diskutuju a pak čumím jak puk, jak jsou moje příspěvky vnímané negtivně. Je to dobrá zpětná vazba. Akorát moje EG na to nestačí, protože i když si to pak zpětně po sobě přečtu, tak tam nic negativního nenajdu. To pak jedině nepsat nic. Jenže jsem 3xtýdně sama v kanceláři a první živou duši vidím večer doma, což je kolikrát po celém dni totálně mrtvá dcera i muž. Pokud nejdu s kamarádkama na kafe nebo venčit, tak mi tu suplujete sociální kontakt s lidma :-)
A k tomu jídlu ještě. Oni jim do školy, kam teď chodí, to jídlo dováží. Takže ta polévka je stejně naštěrchaná z várnice jako by byla z boxu z domu a ta kvalita je tam dost rozdílná ve pospěch té naší polévky. Mluvím hustých polévkách stylu jaké vaříte i u vás k večeři. A to kuřecí ve zvlhlém bramboráku z várnice teda taky nic moc. Takže tu volbu vzít si některý den jídlo z domu chápu.
711990 Vegetarianka není, ale maso skoro každý den nemusí. Doma jíme často vege nebo vegan.
Karja Oni těch mw tam mají víc a jídlo si nosí víc studentů. Vegani každý den. Ti se tam nenají.