"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:17
Reakce na vanilka:

V obchodě jsem nakupovala už 2x (byl to hromadný nákup cca pro víc lidí) - všechno bylo v pořádku, originální zboží, žádný výprodej staré veteše. A za dobrou cenu jsem koupili i cosi, co se prodávalo jako limitka zacenu naprosto šílenou. 

A přišlo to vždycky obratem - posílali to ještě ten samý den, kdy obdrželi platbu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:19
Reakce na Luna:

No jasan, každá upřímná osoba velikosti 0 prostě skoro nejí a je-li jí velikost 0 drahá, tak celej život.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:20

To není můj jídelníček , to byla jen demonstrace objemu jídla.  Tím jsem spíš chtěla říct, že to kolik toho jídla v tom stravování je , je i tím co to je. 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:21
Reakce na Luna:

tak naši předkové řešili jídlo aby přežili, nic jinýho vpodstatě neděláme pořád tak stejně.. akorát my než vyhládnout k smrti řešíme jak se neužrat k smrti, no:P

49384 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:27
Reakce na Renusatko:

jo tak:-) bych k tomu akorát ještě dodala takovou drobnost - to jídlo musí člověku chutnat. aspoň teda pro mě je to hodně důležitý.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:31

To rozhodně. Právě proto se mi nechce nic vynechávat, protože jím ráda.

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:45

Když už se tady řeší to jídlo... Máte někdo zkušenosti s dietou při onemocnění ledvin? Nejspíš mě to čeká a co jsem zatím našla, tak to je moje noční můra. Poslední léta jsem se stravovala stravou bohatou na proteiny (hodně masa, vejce, tvarohy, jogurty, proteinové nápoje a tyčinky) a vypadá to, že jsem si tím akorát pěkně škodila 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 02. října 2017 13:56

No jasně  Teď musíme dělat harakiri, vynechávat kdejakou blbost, cvičit jak jelita...No, prostě už jsem tak nějak přešla na režim "Když to není úplně nutný a přežiješ bez toho, tak si to nedávej." Ale je to boj.

Mimochodem...moje roční omezování sacharidů skončilo tak, že mi kamarádka nabídla na návštěvě štrúdl a já jsem se na to vrhla tak, že jsem se u toho příšerně kousla do ruky. Absťák, no...

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:13
Reakce na vanilka:

Jo, kupovala jsem tam víckrát, hlavně Clinique řasenky, který mi nedrážděj oči - ale jsou to ty malý prakticky poloviční. Mně se s nima líp maluje a samozřejmě s malým balením se i líp cestuje.

Od EL mám z toho shopu stíny a kupovala jsem i EL kosmetickou kazetu pro zřítelnici, obojí naprosto OK. To už nebylo úplně zadarmo (na rozdíl od těch řasenek třeba), ale pořád mnohem levnější než kdekoliv jinde. Balení super i obsah cajk.

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:19
Reakce na Luna:

spousta žen jsou v podstatě anorektičky, myšleno ve významu, že opravdu řeší jídlo

Já jenom čtu tady ty traktáty o bazálním metabolismu, sacharidech, bílkovinách keto- a dalších čertovinách a začíná mě bolet hlava... Úplně chápu, že kdo tohle řeší, je hubenej jak lunt - páč pro samý úvahy a počty nemá čas se nažrat

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:26

tak mně teda brambory, když jsou dobrý, chutnaj hodně, takovej vídeňskej bramborovej salát, hmmmmm

300 g brambor jsou 3 průměrný brambory, žádnej velkej hrnec

Offline Sweet Potato
40528 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Hanba ti! 

Online dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:38

Zemáky a zelé,

živobytí celé!

BTW, dneska se mi o tobě zdálo

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:43

Ach bože, jídlo, váha... a s podzimem přichází chuť na sladké, na bramboráky, na smetanové omáčky a polévky... a to jsem tohle léto vážila nejmíň za posledních 5 let (i když je to pořád ještě moc moc).

49384 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:43
Reakce na Potrefenáhusa:

no o salatu nebyla rec:-) brambory se daji upravit i tak ze mi chutnaji, ale obyc vareny leda kdyz jsou novy.

mne teda "kdyz je to dobry" chutna naprosto vsecko;-)

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:47

tak to je snad jedno, jsou to hlavně vařený brambory, tys psala, že jídlo musí člověku chutnat, tak já píšu, že mi 300 g vařených brambor chutná, nepřijde mi na tom nic obyčejnýho, mám to ráda (pokud to teda nejsou ohřívaný brambory z naší závodní jídelny)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Což o to, ale neni 300g brambor, 190g flákota a 200g zeleniny trochu too much? Leda pro zedníka OK

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:58
Reakce na Kokoska:

Přesně, uplně vidim, jak se na podzim tukově zazimovávám. Odpoledne s čajem, knihou a nějakou sušenkou. Nebo rovnou horkou čokoládou!:-D

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 02. října 2017 14:58
Reakce na Mutziputzi:

asi jak pro koho, ne? A nevim, jestli je nutný to takhle detailně rozmazávat, když to byl příklad by voko jídla, který má třeba stejně kalorií, jako tabulka Milky?

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 02. října 2017 15:00
Reakce na Mutziputzi:

Já si to množství nějak neumim představit, takhle napsaný se mi to zdá OK. Na druhou stranu je to v podstatě třičtvrtě kila, to už je ta představa poměrně horší:-D.