U nás došlo k vyřazení pečiva tak, že přítel přišel s nápadem zkusit Whole30 (30 dní bez obilovin, luštěnin, alkoholu, mléka ad.). Tehdy jsme se kvůli tomu pohádali, protože já nechtěla dodržovat žádný moderní hipsterský životní styly
A na konec to bylo to nejlepší rozhodnutí v životě. Vyřadili jsme (nejen) pečivo ze dne na den, výsledkem bylo za první den 4kg dole (voda), skvělá pleť, totálně mi zmizela celulitida (začala jsem ale zároveň pravidelně jezdit na kole), víc energie, lepší psychický stav. A za ten měsíc se nám všechno krásně přehodilo v hlavě, zvykly jsme si a pečivo a další nám vůbec nechybí. Nutno také říct, že ale věnujeme přípravě jídla docela dost času.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Whole 30 mi taky pomohlo přehodnotit pohled na sacharidy - v tom smyslu, ze si dam jen vajicka bez peciva, parek bez peciva apod. Ale nikdy mi tolik nechutnala samotna bila bageta, jako prave po WHole30 :D ale snazim se si ho dat vzdycky jednou za rok, abych jedla zajimaveji. Jen teda mi v tom vadi ta premira masa, ja nedokazu jist maso kazdy den
no dyť jo ale, o tom to přesně je: "zisk nepřevyšuje ztrátu":-D
ve chvíli kdy bys to vyhodnotila jako důležitější, tzn že pojídat sladký je zbytný a že víc získáš když ho jíst nebudeš, neměla bys s tím problém... s posilovnou souhlas, to bych nedala bez ohledu na cokoliv. ale třeba cvičit prostě musím, ať se mi chce nebo ne, jinak bych se za chvíli prostě nemohla hýbat, tudíž zisk (schopnost otočit hlavu a přežít bez ibalginu) převyšuje ztrátu (času a pohodlí), neni o čem dumat a když naaahodou zlenivím ono se mi to připomene. ovšem cvičím si po svým a v čase kterej mi vyhovuje.
jo, akorát bych tu čokoládičku, sušenčičku musela nechat u nějaké ukázněné kolegyně a nakázat jí, že mi každý den nedá víc než jeden kousek po obědě!!! Já mám i ráda zeleninu, jogurty, i nízkotučné, je to fakt jak píšeš ten zvyk. Zlozvyk. Jinak všem děkuju za rady, Dadoo přeju úspěšné hubnutí. Dneska jdu do posilovny, zítra bych ráda šla běhat...
hm no nevim.. ve chvili kdy by me nekdo hlidal a "nevydal" mi vic tak bych se otocila a sla si to koupit. to zadnej smysl nema. spos to chce rozmyslet si jestli ty veci jist chces nebo ne.
Marbuša já mám teď od té doby, co jsme si tu psaly hroznou chuť na nějaký koláč! No to je hrůza! Tak držím palce všem.
viktorka_od splavu Já třeba mám problém cvičit i ty fyzioterapeutické cviky, jak mě něco nebaví, je to poděs. Vim, že musim a stejně to šulim na čase i na četnosti...hrůza hrůza.
na me funguje pravidelnost, udelat z toho zvyk. ne kazdej musi byt ZLO zvyk;-)
jóga mě třeba strašně nebaví, ale když si zaplatím na půl roku 3,5 tisíce za 1,5 hodinu týdně, tak se tam sakra snažím...baví nebaví... pořád si říkám, záda a tělo ti jednou poděkuje. Naštěstí tam chodím s kámoškou, tak se v tom nebavícím nás cvičení podporujeme.
Tři a půl tácu? Já to mám jednou týdně na půl hodiny za 950,-!
ona je to taková trochu speciální hodně fyzioterapeutická jóga s pomůckami na 1,5 hodiny.
Když tvou cenu za půl hodinu přepočítáš, tak to zase o tolik víc není. A je fakt dobrá, vyplatí se mně připlatit.
Jeden a půl hodiny tam mělo být samozřejmě.
Tak to máš v tom případě lepší, ale mně tady vyhovuje všechno..místo, čas, počet lidí i způsob cvičení, takže jsem ochotná to dát
jeste bys mohla jezdit do prahy, kdyz to tam maji levnejsi;-))
40,- Kč za lekci???
Já blbec platim 200,. za hodinu zřejmě tedy
Já to mám 220 za 90 minut, mně to nepřijde tak moc... Blbé je, že se to platí dopředu, ale zase se dá omluvená absence nahradit v jiném termínu- cvičí se v různé doby na víc místech.
Berta Nějaká soutěž? Já to mám totiž za hodinu za 230,- !ale je to dost fyzioterapeutické cvičení už a hlavně ta lektorka má nějaké vzdělání. V tomhle nejde vůbec srovnávat podle peněz, to je jak srovnávat kadeřníka, jasně ostříhá mě i učenka za stovku, že jo.
Já jsem jógový začátečník, ale naprostý, a musím tedy říct, že mně se jóga zatím dost zamlouvá. Chodím v pondělí večer, nemusím kvůli tomu spíchat z práce a mám to kousek od baráku, tak já jsem taky spokojená. Akorát je to ta klasická jóga, bez nějakého speciálního zaměření.
To srovnání cen mne ale teda dost zaujalo.
Žádná soutěž... spíš porovnání cen jako reakce na podivení dzizisketa nad výší ceny. A kousek výš jsem psala něco v podobném duchu jako ty, takže za mě cajk.
Jasně, já si z toho dělám legraci:-D. Ceny nelze vůbec srovnávat, všude je jiná kvalita, dobří lektoři a mimo periferii si můžou říct více. Za mě taky cajk:-). Permanentku teda radši nemám, já na ní totiž vždycky prodělám:-D Na mě jako motivace působí, když mě ten lektor hlídá jako pes a pořád opravuje, to si dávám sakra majzla a cvičim pořádně:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí