pediekrka mi to doporucovala, pry tam byva dost lidi, ale i dost stanku na vetsim prostoru, takze se to rozprostre
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
zalezi, jake to ma byt
snobske, ale malebne je vinarstvi u kaplicky v Zajeci
pekna architektura a misto je gotberg v popicich, ale nevim, kolik lidi se tam da ubytovat
ted novy je vinarsky dvur na farme palava, tam je i vino i syry, jen to jeste neni takove ucesane
nebo jeste se ubytovat ve valticich v hotelu Saletes a jit na prohlidku salonu vin, tam ochutnate opravdu to nejlepsi
jeste me napadla slechtitelka velke pavlovice
My jsme meli konferenci v hotelu Kravi Hora v Boreticich. Soucasti je sklipek, alemnohem autenticnejsi je nedaleka ulicka plna sklepu. S jednotlivimi majiteli se da posezeni domluvit.
My jezdili na Gotberg a bylo to super.
Pekny je Tanzberg v Mikulove, Galant fakt ne
v Tanzbergu maji i zajimave zidovske menu. To stoji za ochutnani.
Na firemni vikend je Galant naprosto OK, to bych z toho zas fakt nedelala hostel![]()
Za sebe mohu doporučit hotel Bonsai v Mikulově. Příjemné prostředí, skvělé ubytování, dobré jídlo a výborná vína k výběru. 
Kdyz se ti tam libilo, tak v poradku. Ja ho nedoporucuji, taky v poradku.
Tak já ještě doporučím hotel Lahofer ve Znojmě.
Přes léto mně vyrostlo ve 2 truhlících dost levandule..Máte nějaké tipy , co se s ní dá udělat?
Gratuluji, mně se levandule nepovedla ještě nikdy. Můžeš dát klidně opravdu stručný tip, jak se ti to vyvedlo? Kde jsi jí koupila, jestli byla setá, nebo ti to z rostlinky vyrostlo za rok. Truhlík nebo záhonek, jaká zemina?
Já osobně jsem jí chtěla vždycky jen prachobyčejně usušit, protože jí mám ráda a až by po chvíli opadala, zaprášila se, tak bych jí vyhodila. Možná bych přemýšlela o tom levandulovém oleji, co tu nedávno proběhl, ten je dost využitelný.
no, jak, koupila jsem na jaře v Tescu levanduli v malém květináči a zasadila, přes léto jsem si ji moc nevšímala, občas zalévala tedy, a hlavně na ní fotila včely a čmeláky.
Já jsem fakt takový kozel zahradníkem. Každá rostlina u mě ví, že pokud chce vyrůst, musí se snažit sama ![]()
A návod na levandulový olej?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí