Mini Je to v Lidický, myslím, že se to jmenuje RUN.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Díky !
Prosím vás, příští úterý mě čeká pohovor do práce, částečně v aj, já i paní po telefonu varovala že mluvenou aj mám spíše na úrovni rajzuju po světě, tak se smála že to je ok, že tu odbornou chytnu v práci snadno. Nicméně máte někdo nějaký nápad, kde si rychle osvěžit formální aj? Jsem si nemyslela totiž, že to půjde takhle rychle![]()
Kde osvěžit neporadím, ale jestli chceš, můžu s tebou udělat cvičnej pohovor po telefonu. Jsem do pátku bezdětná a celkem flexibilní. ![]()
Tabea Ježíš to bys byla zlatá, napíšu ti sz![]()
notna Tak tu škrabku mám oranžovou Tescoma. Jako ne že by to byl úplnej zázrak, ale poměr cena x výkon dobrý :-).
999 Diky!
Kan no jabych si pohlidala boty s mekkou podrazkou, ale ohebny, a bez dropu. + to protahovani, obema smery.
Kan náročný myslíš jakože fyzicky náročný? Jako pracovně nebo tak? Mně totiž po společensky náročným víkendu, po nějakých ponocováních, taky hrozně bolí ruce a nohy, ruce teda víc a mám to tak snad od pětadvaceti.
To je od vzpírání půllitrů a házení jednoho panáka za druhým, normálně namožený, no ![]()
viktorka_od splavu Tak to bez dropu mi přijde jako odvážný doporučení :-). Já bych řekla, zkus nižší drop a uvidíš. Hlavně ne z extrému do extrému :-).
999 proc odvazny? krom sportovnich vykonu to proste vhodny neni
Máte někdo galaxy watch? A můžete doporučit?
viktorka_od splavu Přijde mi odvážný říct, teď hned změň boty na ty bez dropu. Protože jestli nosíš dlouho ty s dropem, a pak je změníš ze dne na den, tak to může být taky problém.
Máte někdo zkušenost se rtěnkou Líp stain, teď jsem o nich četla , no vyskočilo to na mě .Třeba tahle, ale je víc druhů.

Tabea já je mela a byla jsem moc spokojena, jen mam teď novy mobil Apple místo Samsungu a nebyly spolu kompatibilní, takže teď vyhrály Garmini
Tak Betty Za mě dobrý, mam doma dvě nějaký lowcost značky, chtěla jsem to jen vyzkoušet a v pohodě.
rasaNorijá jsem si před deseti lety v této situaci pustila seriál Good wife v angličtině, s anglickými titulky a když jsem nějakou scénu nechytila, tak jsem se vracela nebo si to na chvilku prepla do češtiny.
Musí tě to bavit, ale doporučuji pro tyhle účely něco současného, Zaklínač nebo hra o trůny není úplně to prave.
Půjde to, ne že ne. Držím pěsti. ![]()
Tabea co tě zajímá? Pokud máš androida, fungují dobře. Akorát teda nepočítej s delší výdrží baterky než jeden den.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí