continuity No jasně. Prostě velký voči ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
V rámci jednoho DIY projektu jsem zkoušela odmontovat z dřevěných šatních ramínek háčky
po půlhodině šroubování se udělalo nevolno i mému zápěstí, ale háček zůstal na svém místě.
Povedlo se někomu nékdy háček vyndat nebo to mám uříznout?
Samantha mně el normálně odšroubovat
a můžu ti poslat 8 dalších ? ![]()
Samantha můžeš
Samantha hacek vypadne samovolne, ve chvili kdy to necekas. zkus za nej prenasete cerstve vyzehlene saty nad mokrou podlahou nebo tak neco![]()
viktorka_od splavu jo, to je presny ![]()
Rovněž doporučuji pověsit na něm právě vypraný šaty na balkón.
barbucha ano, ale musí mít šňůry mimo zábradlí, nejlépe na chodník či podsousedovy truhlíky plně květin. A vím o čem mluvím neb mi tam onehdy spadla podprsenka. Naštěstí byla doma paní, ne otec se synem.
stesOno taky říct sousedce:,, Dobrý den, já jsem vaše sousedka a mám u vás podprsenku" může být hodně zajímavý! :D
Kan hele ono to nebylo prvně..ale dřív to byly ručníky a tak![]()
Nabizim za odvoz ruzne papiry, bile jsou neco jako ctvrtky (proste silnejsi karton), ostatni festovnejsi "balici" papir, nechcete nekdo? Nez to vrhnu do kontejneru
Bile role jsou vesmes vyska cca 60 cm

moora zeptám se kolegyně, která učí výtvarku, jestli by mela zájem
moora To určite nevyhadzuj, na výtvarnú do školy to je hotový poklad....![]()
moora akorát je to asi problém odnést, že? Myslím, že v každé školce nebo DDM by ti utrhali ruce.
shark prima
Samantha Já jsem kdysi pálila stará ramínka v krbu, na odmontování háčků jsem rezignovala a pak je radši vybírala z popela.
no jo, taky řešení , ale když já potřebuji právě ta ramínka, nikoli háčky a exhumace u dřeva je poměrně náročná ![]()
moora Tak bych mela zájem. Napíšu sz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí