Mně osobně nikdy nic nebylo. Teď jsem koukala, že "může obsahovat...(vyjmenované všechny alergeny)" má i pytlík s celým bobkovým listem.
Jinak koření zaručeně blp pravděpodobně koupit půjde, tipla bych bio obchody.
Mně osobně nikdy nic nebylo. Teď jsem koukala, že "může obsahovat...(vyjmenované všechny alergeny)" má i pytlík s celým bobkovým listem.
Jinak koření zaručeně blp pravděpodobně koupit půjde, tipla bych bio obchody.
Mohučanka Vďaka za info. Zneistilo ma, že takmer všade sa uvádza pozor na kontamináciu. Začala som s bezlepkovou diétou pred mesiacom a vzhľadom na to, že nemám veľmi príznaky spojené s trávením (diagnóza celiakia ma prekvapila, je potvrdená biopsiou a protilátkami z krvi), sa mi ťažšie na sebe sleduje, či mi to škodí alebo nie. Viem, že poznámka môže obsahovať stopy lepku či iných alergénov nemusí znamenať, že tam lepok je.
Evaeva Prý ano. Měli tu nějaké norské instruktory.
Sweet Potato ano, o těch vazbách na norské lyžaře vím, ale tahle spojitost mně nenapadla. To je super ![]()
Evaeva Možná je to legenda, ale dává to smysl.
Nevíte, kde se dá pořídit oblečení do extrémního mrazu, třeba pro polárníky? Potřebovala bych pro dceru koupit opravdu teplé kalhoty, tak do -50 stupňů. Nejedná se o výpravu, ale každodenní nutnost kvůli extrémní citlivosti na chlad. Současné oblečení tvoří 4 termolegíny různých značek, tepláky, džíny a šátek omotaný několikrát kolem lýtka, ale při současných mrazech už to nestačí.
Emi Hledala bych asi kalhoty pro horolezce.
Emi co Sir Joseph?
Emi norska moda ma expedicni vybaveni
Emi Zkus speciálky jako Hudy, Hannibal, Rock point. Ze značek třeba Sir Joseph.
Jo, výrobci to rádi uvádějí pro jistotu, aby je pak někdo nemohl nařknout. Co jsem tak četla na bezlepkových fórech, tak to všichni normálně konzumují.
Jinak držím palce, nebude to tak složité, jak se na začátku může zdát. Mně to kromě zažívání pomohlo s vícero zdravotními problémy, o kterých jsem netušila, že na ně může mít lepek vliv.
Můžete mi prosim poradit účinný suchý šampon? Můj dlouho používaný zelený Syoss kromě parfemace změnil asi i složení, protože najednou jaksi přestal fungovat.
Aranel Děkuji, ale nic jsem nenašla. Když jsem filtrovala kalhoty podle teploty, tak min. je -30 a to jsou lacláče. Kalhoty by měli tak pro -20.
Sweet Potato Děkuji. Nic použitelného jsem nenašla, zkusím to osobně v prodejnách.
Jitka77 Děkuji, podívám se na to.
Karuna Děkuji. V popisu jsem nenašla, pro jakou teplotu jsou kalhoty určeny, tak tam asi zkusím napsat.
Ale moc vám všem děkuji. Možná by něco z toho šlo zkombinovat s nějakými legínami, co už máme. Jedny měly být do -50, ale jako jediné termlegíny pod kalhoty nestačí a navíc je to merino a kouše.
Emi a zkusili jste vyhrivane obleceni? Mame doma zkusenost jen s rukavicemi, ale existuji i kalhoty. Do -50 bych cekala perove oteplovacky.
Ginger Děkuji. Na vyhřívané oblečení jsem se dívala. Kalhoty mají bohužel ty zóny na špatných místech, tak jsem je původně vyloučila, ale možná je zkusím objednat. Třeba se pletu a šlo by to.
Emi na insportline maji vyhrivane podkolenky. Treba by to na ta lytka v kombinaci s dalsimi vrstvami stacilo.
Ginger Děkuji, těch jsem si nevšimla. Ale zase je vyhřívaná špatná část nohy.
Nebo malo lyzuju! A hlavne vubec nebezkuju, na sjezdovce me jeste nikdo nepozdravil ![]()
Podle toho, co píšeš, je to asi lokalizované na relativně malé místo? Co prohřívací náplasti? Nebo připevnit zvenku na podkolenku vyhřívací vložky do bot? Např v DM mají jednorázové, 60kč za 2 páry.
Jak vypadá očkovací průkaz pro dospělého? A mám ho doma? Nějak si vybavuju jen že mám založenou takovou zelenou kartičku co se skládá, ale mám tam asi jen klíšťovku, tak není to jen na to? Přihlásila jsem se v práci na očkování na chtějí průkaz ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.