Emi a chodit v lyžařských kalhotách asi nechce, co? Protože džíny si představuju celkem nacpaný na těch thermolegínách a tím pádem mi přijde, že to teplo neudrží.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM Stejně jako dětský, záleží prostě ve které době byl vydaný. Za nás byla taková malá knížečka....
Jinak já vždycky zdravím i odpovídám, se sousedama si tykám.
Japonci se na horách zdraví normálně dobrý den....ale jednou jsem měla kvůli zdravení takový trochu konflikt s jednou Číňankou, divné to bylo.
Garfie - jednou jsem měla kvůli zdravení takový trochu konflikt s jednou Číňankou, divné to bylo.
Zabudla ste sa jej pokloniť ? ![]()
JankaM Je to skládací knížka.
Garfie Sweet Potato zelená? A můžu ho nemít? Fakt si nevybavuji nic.
Garfie Sweet Potato zelená? A můžu ho nemít? Fakt si nevybavuji nic.
myslím, že ta zelená je jen na tu klíšťovku
Emi zkusila bych napsat do Sira Josepha, jestli by ti něco neušili. Za email nic nedáš. Jinak Devold má nějaké expediční věci (podvlíkačky), asi by to šlo sehnat na norské módě nebo v hudy.
La Sportiva mívá expediční kalhoty, ale vypadá to vpodstatě jako péřovka na nohy, nevím, zda by v tom někdo byl ochoten chodit mimo kopce a je to hodně drahé.
Nepochopila jsem přesně, zda jde o celé nohy nebo jen lýtko, jestli jen lýtko, co si nechat ušít péřové štulpny? Existují i merino štulpny.
Každopádně držím palce, já mám (zjevně o moc menší problém) se zimou na trup, v zimě úplně vynechávám bavlnu atd. a nosím jen vlnu. Ono jde i o to, jak se ty vrstvy navrství (což asi víte, pardon).
Já mám očkovací průkaz jen pro psa
Ale měl by ti to hlídat tvůj PL, v kartě bys měla mít všechno uvedený, tak bych to nechala zkontrolovat (a vyjet pro zaměstnavatele) jemu.
V aplikaci EZKarta je i očkovací průkaz, ale stará očkovaní tam nejsou, ja tam mam prvni očkování až proti covidu.
JankaM Já teda používám pořád ten, co jsem nafasovala hned po narození. Místo tam je a nikdy to nikdo nekomentoval, že bych měla mít jinej. Tak jestli ho máš, použij ten. Jestli ne, předpokládám, že PL na požádání vystaví novej.
JankaM nemám žádný.. ale myslela jsem, že existuje jenom jeden z dětství :) a ten právě nemám.
JankaM Můj vypadá jako tento (náhodná fotka z Google). Zelený je na klíšťovku. Já ho mám doma, ale myslím, že snad každý druhý člověk ho někde ztratil/založil/zapomněl u rodičů apod. Ale dnes už se všechna očkování (za posledních pár let) dají dohledat online v EZ kartě. 
JankaM Já ho mám asi proto, že jsem byla na nějakých cestovních očkováních. Dětskému kde je konec...
JankaM Mně dal nový očkovací průkaz obvoďák, je to taky taková harmonika jako ty staré dětské, jen menší a bílý. Do toho dětského by se mi už nic nevešlo, a teda ani mě nenapadlo si ho s sebou brát, asi i proto mi dal nový.
Myrtila po mně teď očkovák nikdo nechtěl, když jsem byla na žloutence. A to jsem měla sebou dokonce oba ![]()
Emi mam perovy kratasy, urcite by se mohly delat perovy dlouhy - vetsinou jako soucast vybavy na skialpy.
Evaeva Po mně právě taky dlouho ne, až myslím v prvním těhotenství při očkování na černý kašel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí