Myrtila je to možný, že tam dávají jen povinné.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nevíte, kde se dá pořídit oblečení do extrémního mrazu, třeba pro polárníky? Potřebovala bych pro dceru koupit opravdu teplé kalhoty, tak do -50 stupňů. Nejedná se o výpravu, ale každodenní nutnost kvůli extrémní citlivosti na chlad. Současné oblečení tvoří 4 termolegíny různých značek, tepláky, džíny a šátek omotaný několikrát kolem lýtka, ale při současných mrazech už to nestačí.
https://www.sirjoseph.cz/shop/kjerag-pants/ ...určite sú pohodlné do -60 až -65, overené
podobnú službu, ak je bezvetrie, urobia 3 vlnené (kašmírové) pančuchy cez seba a krátka sukňa
Vůbec nevím, kam to napsat, ale chci se podělit. Byla jsem s dcerou v nákupáku v obchodě s elektronikou a čekala, až mi přinese prodavačka zboží ze skladu. Najednou přede mnou stál vysportovanej chlap, fest potetovanej v obličeji. Pozdravil a řekl, že mi chce splnit přání, ať si cokoliv vyberu, že to zaplatí. Já vyvalila oči, že ne díky. Tak znova, ať si fakt cokoliv vyberu, že to jde na něj. Ukázal ruku, v ní nekolikacentimetrovej balík stoeurovek. A znova, ať něco vyberu aspoň pro dceru.
Braly byste takovou nabídku? ![]()
Tabea fakt se ti něco takového stalo? Já bych určitě byla v šoku a odmítla. Takhle zpětně si říkám, že by bylo fajn mu doporučit nějakou charitu
Tabea ja bych odmítla určitě, v šoku i bez šoku.
Tabea ja teda urcite ne, asi by me to spis vydesilo.
Tabea já bych byla v šoku a nekoupila bych si ani žvýkačky.
Ale jednou nám v Penny koupil pán trs banánů. Byl před náma, v dlouhém koženém kabátu, ještě si pamatuju jak si říkám ty jo, to je jak nejakej nacek, zaplatil, počkal na nás a dal nám ten trs bananu:D. Já nevím, jestli možná slysel, že jsem holkám nechtěla něco koupit, nepamatuju se, já jim to říkám docela často, ale konkretne na banány bych jim to neříkala a je fakt, že ten nákup byl zrovna takovej nutričně slabej jakoby pro deti:D
Evaeva jo, stalo. Dneska (ne ve snu, fakt doopravdy). ![]()
Karja vidíš, banány mě nenapadly.
Rikala jsem, ze dcera chce něco z deemka. Tak že není problém, půjdem do deemka.
Tabea Třeba to měl být pokus o nějakou skrytou kameru, byla bys slavna;-)
Tabea To je teda crazy zážitek! Jsem hodně odtažitá, mě by vykolejilo už jen to, že na mě mluví někdo cizí. Koupit bych si nic nenechala. Ale uplně vidím jednu svou kamarádku. Ta by z toho vytřískala maximum a ještě by si s chlapem domluvila rande :-)
Sweet Potato Je to velké, celé stehno a lýtko z vnější strany.
Tabea Lyžařské kalhoty nechce, ale nechce ani být měsíce zavřená doma, takže už se díváme i na ně. Džíny byly použitelné dokud nepřišly mrazy, má široké. Kdybych nevěděla, co vrstev pod nimi má, nepoznala bych to.
Mohučanka Děkuji. Tam mám předvybraný jedny kalhoty, byla jsem dnes na konzultaci v Hudy (zdravím Sweet Potato), tak jsem o něco chytřejší. Ty expediční podvlíkačky od Devoldu máme od jara, ale nestačí a dceru hrozně koušou, tak pod ně musí vzít 2 jiné termolegíny. A jedná se vlastně o celou nohu z vnější strany, stehno i lýtko. Štulpny bych jí i upletla z kašmíru, ale nevím jak to udělat, aby držely i na tom stehně. A lýtko je o něco citlivější, proto ho omotává navíc několika vrstvmi z pleteného šátku s kašmírem.
711990 Děkuji, prozkoumám to.
Karja právě se teď ukázalo, že to, že syn sjíždí (pro mě extrémně stupidní) YouTube videa a shorts na televizi, mělo nějakou přidanou hodnotu. Okamžitě mi naskočilo, že to bude YouTuber/tiktoker. Kameru jsem neviděla, ale kousek stál jinej kluk a koukal a bylo jasný, že jsou spolu. Pak jsem o zážitku řekla holiči, když jsem tam šla se synem. Ten hned věděl, co byl chlap zač a ukazoval mi ho na telefonu. Že fakt těm lidem koupí, co chtějí a je to jeho content. Jeho zákazník v křesle vůbec nemohl pochopit, že jsem takovou nabídku nechala ladem. ![]()
Ukazuje mi to poštovné do ČR 7€, doručení 28.11.
Koukám ještě na nějaké německé stránky, kde se baví extrémní sportovci a párkrát tam padlo prádlo Ullfroté/Woolpower. V Česku je prodává firma hanibal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí