Evaeva ten nas ma svoje kolecka, takze nevim:(
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 ono je to asi jen na jeden typ:( musím to víc prozkoumat
Zajímalo by mě, kam jsem schovala vánoční dárek pro dceru, který tenhle týden dorazil. ![]()
Tabea neboj, na příští Vánoce ji už určitě najdeš. Počítám tak o Velikonocích... :) promiň, dobře to znám, toto. Taky hledám, občas...
Tabea Hlavně ne kontejner na papír!
Určitě to bude nějaká dobrá schovka jako kos na pradlo nebo potravinová skříň... ať brzy "vyplave"!
Tabea já ti poradím, chceš? ![]()
Torrah no, co na to říct. Uz jsem našla dárek z loňska, co zůstal ve skříni. ![]()
eM Pinot Noir v kontíku to není určitě.
Pamatuju si, že jsem to vybalila a někam narychlo ukryla.
Ale myslela jsem na tebe Pinot Noir
Tabea Já to všechno házím do svojí skříně a překrývám oblečením. To bude radosti až se jednou dokopu k vyklizení skříně, co objevím za poklady ![]()
DruI To dělá přesně naše máti. Před lety takhle za ní přišel jeden z jejich vnuků s očima navrch hlavy - Babičko, proč máš ve skříni pod kabátem lego?!?
eM když jsem měla pár dárků, taky jsem to tak dělala. Teď používám prádelní koš, který stojí v druhé koupelně a na prádlo se už několik let nepoužívá. A úložný prostor postele.
Ale takhle porůznu zastrkávám drobnosti, co kupuju pro případ nemoci nebo na dovolenou. To si myslím bude jednou několik překvapení ![]()
Ve kterém vlákně se řeší makeup? Určitě jsme ho tu probíraly, ale nemůžu to najít. Ženy kolem šedesátky - co používáte? Díky
tamara Jsou tu paralelně dvě vlákna
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/dekorativni-kosmetika:c5/t64.htm
A pak ještě Aj blbé dotazy kozmetické.
Díky, přesunu se.
Dělám to úplně stejně
. Jednou takhle hmatám a tvrdá krabička. To bylo radosti. Allure Edt.
DruI za oblečením jsem to právě dneska prohrabala. Jsem zvědavá kdy a odkud to vyleze.
Já jsem jednou zapomněla obrovského plyšového slona pro syna v kanceláři. Došlo mi to u stromečku při rozdávání dárků. Sehráli jsme to tak, že mi Ježíšek posílá esemesku a ze synovi ještě něco nechal u mě v práci. No museli jsme tam jet a ze slona v kanclu byl ten nejúspěšnější dárek všech dob. Dodnes na to vzpomíná.
Já už jsem většinu dárků i zabalila a nacpala jsem je do dvou krabic ve skládku, tam se to mezi tou hromadou beden ztratí. Pak jsem tam něco hrabala a koukám, že část dárků se sama rozbalila, izolepa nějak nedržela, tak to pak říkám muži, že se mu rozbalily dárky, tak jsem v tom moc nehrabala, ať si to opraví. A prý - jaké dárky? Během pár dnů jsem úplně zapomněla, že jsem je balila já
ještěže jsou aspoň pohromadě, kdybych si měla ještě pamatovat, kam jsem je, jako předchozí roky, schovávala, taky bychom jich moc asi nenašli.
Aranel naše mamka jednou zapomněla celou krabici dárků. Prý letos jsme to vybalili nějak rychle. A pak jí to došlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí