"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 10:06

Prosím, neviděly jste někde v obchodě chlupatou ledvinku pro dítě (8 let)?

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 10:09

Tabea tyjo, takto napsané to vyzní dost crazy

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 11:12
Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 11:19

Tabea tipuju Pepco apod.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 12:35

Pred dávnymi rokmi som ako pubertiačka nechtiac objavila v predvianočnom čase  v skrini červený sveter, ktorý si tam schovala maminka .Došlo mi, že to bude asi darček pre mňa a chcela som ho rýchlo zasa zasunúť dozadu, bohužiaľ práve vtedy prišla do izby maminka a zbadala to .Doteraz vidím jej sklamaný výraz a vôbec nepomohlo, že som jej hovorila, že to bola náhoda, nesnorila som .Sveter mi plietla po tajne nociach,  a tešila sa, aké to bude prekvapenie . Mňa to prezradenie mrzelo možno ešte viac,ako ju .

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:06

RoSa úprimnú sústrasť. 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:07

Tiež sme často zažili "ježiš, Ježiško ešte na niečo zabudol!"

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:38

eMděkuji

Nemám, zas mám hospodářsky. musím to elektronické předplatné držet trochu na uzdě, už tak platím ranec.  

Zas budu muset provést revizi. 

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:44

continuity A jo, pravdu díš ;), od tebe jsou vždycky odemknute ty HN. Tak pěkný pocteni.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:48

eM

Diky, trochu jsem doufala, že už někam konečně dají přesnější čísla, prezentovali to i v HN a tam to taky bylo jen obecné. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 15:11

Sweet Potato už to nám odemčene o příspěvek vys, ale moc děkuji i tak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:10

Měl by někdo s citlivější kůží (ale fakt někdo, co ho půlka svetrů žere) tip na merino punčocháče, co nekoušou?

Offline notna
9465 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 13:29

Evaeva Nenašla jsem nekousací merino punčocháče. Nosím s kašmírem. Ted mám od Calzedonia myslim.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 13:31

notna díky, kašmír taky dobrý. Hlavně, aby hřály a nekousaly

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 13:39

Přemýšlela jsem, že bych dala svým rodičům lístek na festival rádia Blaník na Konopišti. Jsou tam interpreti, co poslouchají, na koncerty chodí docela často, ale přece jen tak na dvě tři hodky a domů. Nebyl jste tam někdy někdo, jak to tam vypadá, jestli je tam hodně lidí, je to tam příjemné, dá se tam sednout a tak?  Myslím, že to tam bývá každý rok.

No už se dívám na fotky a nevím...rozhodně se tam aspoň sedí:D:D:D

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 23:15

Evaeva taky nosím ty s kašmírem z calzedonie. Letos jsem ale koupila čtvery nové a oproti loňským mě trochu koušou. Možná se to opere. Ale kašmíru je tam jen pár procent.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 23:24

Řeším takový zvláštní problém a zajímaly by mě vaše názory. Letos jsme se ve škole rozhodli vrátit se k dramatu. Dostaly jsme se spolupachatelkou takový nápad a nechaly hru vygenerovat Chat GPT. Vyplivl dvě hry, jednu jsme si vybraly, je překvapivě vtipná, dobrý děj, jednoduchá angličtina (podle zadání), což nám maximálně vyhovuje. Pochopitelně velká výhoda je, že nemusíme platit práva (jsme totální amatéři a hrajeme jen jednou na půdě školy) a hru můžeme volně upravovat, což obvykle podle autorských práv nesmíme a dost nám to komplikuje situaci. 

Napsaly jsme učiteli dramatu a požádaly ho o spolupráci. Odpověděl pěkně, ale napsal nám, že tím nedáváme dobrý příklad studentům, protože ve škole teď IA hodně řeší....celkově z toho mám spíš pocit, že se ho to osobně dotklo, jako člověka, který je spojený s dramatem. Kolegyně mu odpověděla velmi hezky a diplomaticky (její velká schopnost), že je to experiment, spojení IA a lidí a z toho pohledu zajímavé....blablabla prostě opravdu dobře to vyargumentovala. On se k tomu postavil tak, že ok, dělejte si co chcete, ale mně se to moc nelíbí. (volně parafrázuju). Jsem z toho taková rozpačitá, cítím se jako dítě, když dělá něco zakázaného. Co si o tom myslíte vy? 

Měla bych teda dodat, že trávím už třetí den hledáním placených her, které bychom mohli použít. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 07:26

Garfie

Některým lidem ten pokrok holt chvíli trvá. já bych klidně AI použila. Sociální sítě začínají být plně příspěvků vygenerovaných AI, na LinkedIn se generují už i odpovědi, takže se baví ChatGPT s Geminy, a na X Grok s Perplexity. To mi přijde jako něco, co těm sockám kope hrob, ale zrovna to vaše použití je za mě ok.