"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 08:34

Garfie ... a jelikoz uz nejsi dite, tak si za tim stuj

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:09

viktorka_od splavu

Víš co, já nějak nechci jít proti němu, navíc pochopitelně rozumím tomu, co cítí. Vyučuje a má vystudované drama, hraje v divadle v Tokyu, má přátele mezi dramatiky....prostě "video killed the radio star". Navíc potřebujeme jeho pomoc. K tomu nám i nabídl, že nám pomůže během svátků najít hru....

Jen prostě já úplně vidím, jak to bude komplikované, navíc jsem letos leader, všechno bude na mě, představení bude letos už v polovině května, dva týdny před tím velké vystoupení s bubnama (kde jsem letos taky, jak jinak ) a do toho ve stejnou dobu budu připravovat závěrečnou ceremonii pro Middle school (za to už mám taky zodpovědnost). A navíc v tu dobu přijedou dvě návštěvy, prostě jestli přežiju květen, tak už asi všechno.

A doufala jsem, že se začneme učit text už přes Vánoce....

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:10

Šiš, omlouvám se, že jsem si tu tak vehementně postěžovala, fakt mě spíš zajímalo, jak se na to koukáte!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:13

GarfieTak ve vašem případě bych řekla, že to je celkem vhodné použití AI. Stejně jak říkáš to máte víceméně jako kostru, kterou budete upravovat, tak by bylo docela zajímavé porovnat, jak vypadala hra na začátku hned po vygenerování a jak bude vypadat na konci finální verze ;o)

A učitele dramatu bych se možná zeptala, jestli by tedy, v rámci minimalizace použítí AI v budoucích letech, nemohl některým studentům zadat napsání vhodné hry pro drama club jako projekt, abyste si z jejich prací mohli vybrat nějakou vhodnější. To by pak teprve bylo pořádné školní divadlo ;o)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:15

Garfie Krucipísek, já jsem unavená jenom z toho, jak tu ty svoje plánované akce vyjmenováváš!

49384 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:24

Garfie no ja uz jsem se naucila delat veci tak aby to bylo jednodussi pro me, ne abych nekomu vyhovela. ale to z duvodu ze na vic nemam energii. ty ji mas na rozdavani, tak podle toho

Offline Janulik03
20328 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:39

Garfie ja teda poviem, pokiaľ si jeho názor vazis a chces jeho pomoc, tak by som to teda nechala na ňom a zároveň vysvetlila, že hru chcete takto jednoduchšiu. Ono je to takto po prečítaní ľahko povedať, je to ok, nič si z toho nerob, ale ono to v skutočnosti nikdy nie je tak ľahké 

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:40

viktorka_od splavu U mě je to spíš pocit, že mu rozumím a taky mi záleží mi na jeho názoru. Upřímně (a tak jsem to řekla i zúčastněné kamarádce), kdyby nám to řekla ředitelka školy, tak se na to vyprdnu a tu hru použiju bez váhání. 

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 09:55

Janulik03 Napsaly jsme to zároveň! 

Offline Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 12:49
Reakce na Garfie:

viktorka_od splavu U mě je to spíš pocit, že mu rozumím a taky mi záleží mi na jeho názoru. Upřímně (a tak jsem to řekla i zúčastněné kamarádce), kdyby nám to řekla ředitelka školy, tak se na to vyprdnu a tu hru použiju bez váhání. 

​Přesně tohle bych mu řekla. 

Že vygenerovaná hra má spoustu praktických výhod a navíc se dá i didakticky zužitkovat (umím si představit, pokud je to nějaká komedie, že třeba jednu scénu přehrajete klidně dvakrát - poprvé vygenerovanou, podruhé vámi upravenou), bude to pro všechny jednodušší, ale že si vážíš jeho názoru a nechceš, aby z toho měl špatný pocit.

Mnohokrát jsem se dostala do podobných situací, vždycky jsem se pokoušela najít kompromis a většinou jsem ho našla. Jenže kompromis znamená, že jsou často nešťastní všichni. Dnes už říkám všechno bez obalu, na rovinu, je to osvobozující a mnohdy to paradoxně přispěje k jednoznačnému řešení bez těch středových (a střetových) kompromisů.

49384 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 12:55

Fleur přesně tak.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 13:00

Fleur Díky moc. Já tu komunikaci asi nechám na kolegyni, jsem zodpovědá za zbytek věcí a to mi stačí, ale máš pravdu, takhle to zní logicky. Jenže on nám nezakázal ji použít, je prostě dal najevo, že se mu to nepozdává, rozhodnutí je na nás. 

Offline woman27
580 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 13:36

Garfie 

Co není zakázáno, je dovoleno

Offline Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 13:50

Garfie Chápu. 

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 17:07

Vyřešeno :-)

Offline Sweet Potato
40524 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 17:52

Máte někdo zkušenosti s nějakou školou smyku?

Offline Lenka22
2667 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 17:57

Garfiejá myslela, že se ho dotklo, že jste nevybrali jeho hru nebo tak něco, ale pokud mu vadí, že je to umělá hra, tak to by mě osobne asi nijak netrapilo. Zvlášť s ohledem na to, že vlastně už ji potřebujete a není moc času si vybírat a dohadovat se o sto hrách, jestli jo a nebo ne.

Offline Makara
3656 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:07

Sweet Potato ano. Velmi doporučuji novým řidičům. Ne hned po autoškole, ale po najetí několika stovek km. Děcka byla na autodromu v Brně.

Sama jsem to absolvovala už jako zkušená řidička a dost brzo se mi to shodlo, že jsem se nebála dupnout na brzdu, když jsem se dostala do situace, kdy bylo žádoucí nouzové brzdění. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:38

CML, nema nekdo prosim zkusenost s objednanim fotoknihy online v Cesku? Objednavala jsem jich nekolik, ale vzydcky v Kanade a potrebovala bych poslat v CZ, tak jsem si rikala, zenechat to i udelat tam je praktictejsi, neco minimalistickyho a vkusnyho, budou to hlavne asi cestovaci fotky, trosku at to vypada jak coffee table book. Delavam to na Mixbook a ti to splnujou, ale nejsou v CZ. Tak nez se do toho pustim, rikala jsem si, ze se zeptam, i aby ten tisk byl slusnej. 

Online jsem nasla recenze jen z 2013. 

Dekuji predem!

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:42

Garfie clovek tak zapaleny do divadla, s uctou ke klasikum a jeste vyucujici, bude uz se sve podstaty chtit maximum. Takovy nikdy nemavne rukou a nerekne "vsak dobry, pro amaterske divadlo to bohate staci". Jenze to vy prave jste, ani ne ochotnici s nejakou velkou praxi, ale fakt amateri, kteri potrebujou prave to, co "bohate staci".