"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:31

Potrebujem pomoc. Mama sa dohodla s nejakou pani z Prahy, že od nej kúpi vlnu. A potrebuje jej poslať kód Packety. Keď som v aplikácii zadala poslanie z Čiech na Slovensku, tak v poslednom kroku som to nedokázala zaplatiť. Bol by niekto ochotný mi zaplatiť jedno poslanie, keď mu pošlem peniaze na platbu? Ďakujem 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:41

0zero7 Dělám u Škodafoto. Není to pravděpodobně nejlevnější,ale jsou kvalitní a k tomu připočítávám nostalgii po době, kdy jsem si chodila pro fotky k nim do Vodičkove.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:48

brrr Mrknu na ne, dik. Jak jsem se tak divala, asi mam problem trochu s tema sablonama co nabidi, vetsina je moc, no jak to.. ozdobna :) Ale neco jsem nasla snad na Bontia, potrebovala bych asi aby to byla bud appka nebo se to dale delat online na tel. 

Diky!

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:00

0zero7 já dělám fotoknihy v Cewe, používám jen základní vzhled, tak vůbec nevím, jaké mají šablony a dyzajny. Ale s aplikací se mi dobře pracuje, jsou rychlí a tisk je kvalitní.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:05

Pinot Noir Diky moc! Prave koukam na ne a na jest asi 2 stranky, vsechny 3 maji i bez sablon, coz je fajn. Nekdo psal nekde ze rozliseni a tisk Cewe uplne neni nej, jakou mas prosim zkusenost? 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:13

0zero7 ja taky nechávám dělat fotoknihy i kalendáře v Cewe a zkušenosti mám jen kladné. Ta aplikace je snadná a ukáže ti už při navrhování, jestli je fotka dost kvalitní. 

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:18

0zero7 beru tu nejvyšší kvalitu tisku i papíru a jsem spokojená. Ale nemám žádné srovnání, no. Splňuje to mou představu o uložení rodinných fotek, žádné větší ambice ty moje knihy nemají.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:26

0zero7 a ted ma myslím knezkova 20% slevu na knihy u cewe

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:26

Mohučanka Pinot Noir Super, dekuji za info! Mam to v uzsim vyberu.

Offline jerry
11275 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:36

letfenixa 

Pokud se ti nikdo neozval, napiš mi do zpráv (mám FIO).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:44

Sweet Potato muž byl v Mostě, byl spokojený, prý mu to dost dalo. Ale už je to minimálně pět let.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:46

0zero7 cewe je v ČR asi nejpopulárnější. Taky jsem jí používala.

Offline notna
9465 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:51

Garfie A nemůže mít učitel problém s tím, že se mu to nelíbí, nesouhlasí s tím a proto s tím nechce být profesně spojen? 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:57

0zero7 Taky nechávám dělat u cewe, každý rok minimálně jednu. Vyberu si na začátku všechno bez šablon a pak si to upravím podle sebe. S tiskem jsem spokojená, mám srovnání s AZ foto a přijde mi to stejné. AZ foto jsem opustila, protože ta jejich aplikace byla ne sto, ale tisíc let za opicema, ale už je to docela dlouho, tak nevím, jestli to třeba nevylepšili. 

Offline Aranel
6636 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 21:08

Garfie Mně by vadilo, že to není umění. Nemá to "vyšší smysl". To už můžete na jevišti říkat lorem ipsum.

Jsem teda koukám v menšině. Ale ani u toho vašeho vystoupení podle mě nejde o to mít nějaký text, ale něco sdělit publiku, něco se dozvědět o světě...

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 22:28

letfenixapošli mi to do SZ, já mám i slovenský účet, tak to bude jednoduché. 

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 23:13

Aranel Já myslím, že to je právě jeho problém. 

Ale oficiálně nám to řekl (navíc moc hezky), jakože chápe to pokušení, protože najít dobrou hru je velmi těžké, ale že učíme naše děti, jak využívat IA zodpovědně a není si jistý, jestli tímto vysíláme správné posleství naší školní komunitě. 

Tak s tím se argumentuje trochu hůř. Škola je v tomto fakt důsledná, děti mají rozdělené všechny úkoly do tří stupňů podle možnosti použití IA. Loni jednu holku kvůli nedovolenému použití vyrazili ze školy, asi půl roku před maturitou, jako mazec. 

Já se přiznám, že kdybychom našli hezkou náhradní hru, budu spokojená, protože moje role je taková "chytrá, ironická glosátorka", ale to se dost špatně hraja na podiu, že....

Mě na tom IA dramatu nejvíc láká ta jednoduchá angličtina, i pro nás i pro posluchače. 

Ale spíš mě zajímal váš názor, jestli to je cesta, kterou se ubírat nebo ne. Spíš obecně. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 23:20

Garfie umění. já si pamatuji jak jsem dělala různé scénky jako puberťák i jako mladý dospělý, vesměs jsme si to vymýšleli. Nebylo to žádné umění, ale byla to hrozná zábava. 

Mně by na tom lákalo, že si můžete zaimprovizovat a upravit to, aby vám to fakt sedlo. Prostě to bude takové vaše dílo se vším všudy a jestli byl prvotní námět od AI? No a co, kdyby jste obslehli nějakou méně známou knihu nebo i soukromou historku, je v tom zas takový rozdíl?

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 23:32

0zero7 Taky přidávám hlas pro Cewe, s fotoknihami i kalendáři spokojenost.

Ale kdybys to zadala u fotoknizky.cz, tak ti jsou ve stejném baráku, kde pracuju - už se vidím, jak jdu o patro níž než máme labiny a "Dobrý den, mate tu v tisku knihu pro agentku 007, tak snažte." :)))

Offline Janulik03
20328 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 23:37

Garfiemôj názor, pokiaľ škola má takéto pravidlá a deti to majú rešpektovať, prečo nie aj rodičia?