"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 09:18
Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 09:24

Evaeva viktorka_od splavu Někdo zvonil, šla jsem otevřít, tam stál jeho známý s manželkou, jeli kolem, něco přinesli. Ja je neznala. A on povídá: "Vy musíte být ta dcera. Táta povídal, jak ho držíte zkrátka. Vypadá teď fakt dobře."
Ale byla jsem tam s dětma jen na pár měsíců. Když jsem se odstěhovala, tak zmizel bič a klesla motivace. 

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 10:14

Tabea no to nemám. A asi bych na tom byla jak viktorka_od splavu , to by na mě neplatilo. Já si to v hlavě srovnám a ono to půjde. Ještě jednou díky všem!

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 12:28
Reakce na Torrah:

Karja ještě mi napadá, možná, že bych měla na tu obezitologii se přihlásit, na mě totiž asi platí ten bič, že se tam musí chodit a vážit a tak bych to možná dala, s touhle vyhlídkou, že když nebudu dodržovat, co mám, tak mě tam zdrbou. Jdu hledat obezitologie v Brně. Díky za tip!

​Mě ta moje pečlivá doktorka poslala k výživový poradkyni - to jest nemusíš hned na obezitologii ty poradkyně jsou dneska snad v každým špitále

Ale nejvíc mi pomoh ten šílenej strach z následků nezřízenýho nacpání. Vzhled/figura bylo to poslední co mě zajímalo.Tak mysli na to nebohý koleno, co musí nést tu váhu, mysli na to jak mu ulevíš, jak chceš přece bez problémů chodit - a vono to půjde!! 

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 12:38

barbucha diky! 

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 12:44

Tabea tohle může fungovat spíš jen na chlapy, kde to je často jen o nějakým ozdravení jídelníčku a eliminaci těch dvou piv. U žen to bývá složitější.

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 12:58

mitford sister jojo, to chce ten typ: "Tady mě máte, něco se mnou udělejte. Zodpovědnost je na vás."

Jinak teda jsem tenkrát čekala, že ho třeba nasměruje diabetoložka. Ale od lékařů přišlo vždy jen: "Ty výsledky nejsou dobrý, něco s tím udělejte." A když má diabetoložka i kardiolog sami značnou nadváhu, tak asi poradit/nasměrovat k třeba k dietologovi neumí.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:17

Tabea tohle je fakt smutný. Kde jinde by měl člověk dostat dobrou radu než u odborníků.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 14:56

Torrahúplně chápu, ze to vážení jídla vopruz. Já si teď stravu sleduju kvůli nedostatečnému příjmu a kvůli skladbě potravin a prostě mám na lince váhu a vsechno, co si připravuju k jídlu, tak zvážím a hned zapíšu. (Strašnej vopruz ) Nakonec je ale docela zajímavé sledovat, co která potravina vlastně obsahuje a taky množství, co člověk sní z té DDD.

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 15:05

Tabea moje pointa spíš byla, že kdyby to byla tvoje máma třeba, tak při stejnejch režimovejch opatřeních nemusí být zdaleka takový výsledek. ženský to mají s hubnutím prostě komplikovanější, zvlášť ve věku. u chlapů tam bývá přímější úměra mezi režimem a výsledkem

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 15:54

Torrahkoukni se na IG na glucosegoddes, napsala i knížku Pravidla o cukru - Jessie Inchauspé. Před nedávnem ji zmiňovala 999 . Jsou to jednoduchá pravidla o stravování a celkem účinná

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 19:56

Jaká kosmetika teď frčí mezi náctiletými? Koupila bych něco ségře. Líčí se spíš příležitostně.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 20:50

Evaeva ty moje spíš hodně nadělaji s vlasy. Dostanou obě šampony a masky na vlasy z kadeřnictví. 

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 20:57

clothilde díky, kouknu

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 20:58

Mohučanka jojo, vyzkouším znovu kalorické tabulky a vážení. Doufám, že to vydržím.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 21:00

Evaeva vobec netusim, ale neteri (ma teda len 11) som dostala "nakazane" k narodeninam tento krem, ze to u mladeze fici na sockach a ona po nom tuzi (ona socky nema, ale vsak vsetko sa k nej samozrejme dostane). Ale to som ti asi moc nepomohla :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 21:29

continuity ona má vlasy krásný i se šamponem z dmka. No začíná to být čím dál složitější ty dárky Tak asi dostane tři knihy a hotovo

Mrakoplas díky. Nějaký krém asi používá, možná není špatný nápad jít tímto směrem 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 21:32

Evaeva

tak moje děti mají krásné vlasy taky, ale věř, že profi masla od L'Oréal nebo Kérastase to zvedne na jinou úroveň.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2025 21:34

continuity na to ona nebude. (A moc nevěřím, že by je mohla mít ještě hezčí)

Offline notna
9464 příspěvků moje polička 05. prosince 2025 22:19

Evaeva Dcera mi ted ukazovala v DM odličovací tampony, prý jsou velmi virální https://www.dm.cz/some-by-mi-cistici-pletove-tampony-aha-bha-pha-p8809647390671.html

Asi celá ta značka frčí. Ještě v DM mají Geek&Gorgeous a korejskou Beauty of Joseon, který jsou prý taky in.

Z dekorativky jsme v zahraničí kupovali i pro kamarádky lesky na rty Kiko Miláno, prý strašný hit. Uz je teď mají na Notinu.