Mrakoplas Ano, potvrzuji, Byoma hydratační gel nebo gel jsem už taky kupovalal. Na sephore meli minibaleni.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jaká kosmetika teď frčí mezi náctiletými? Koupila bych něco ségře. Líčí se spíš příležitostně.
Zřítelnice si oblíbila Sol de Janeiro, mají i v naší Sephoře... od krémů přes voňavky až po šampóny apod. Jsou to takový slaďárny, ale ona začínala u Victoria Secret, kde ti už při přičichnutí trnou zuby
Dekorativku si radši kupuje sama.
notna díky! Něco z toho vyberu
Evaeva dle naší 12lete Sol de janeiro, masky na obličej z dm, ty gelové polštářky pod oči, Laneige
notna Prosím tě, na ty Some by mi pozor, nejsou na denní použití (jak mi vysvětlovala kamarádka Korejka), ani na japonském amazonu nemají úplně top recenze (koukala jsem na ně, je to asi dva roky zpátky, tak už si přesně nepamatuju proč jsem je zavrhla). Chtěla jsem je koupit dceři, ale odradilo mě to. Jinak obecně mají dobré věci, stejně tak Beauty of Joseon, který je podle mě lepší.
Garfie Diky moc za varování. Zeptám sr dcery, jestli to ví a kdyžtak dohledáme informace. Ona je zatím nemá. Nadstandard v kosmetice si musí platit sama, tak to nejdřív zkouší na mě, jestli nevyměknu a nekoupím :-)
Evaeva dle naší 12lete Sol de janeiro, masky na obličej z dm, ty gelové polštářky pod oči, Laneige
Nechci aby to vyznělo neuctivě, ale dvanactilete holky používají gelové polštářky po oči![]()
stes no a? Stojí to asi dvacku, když to holkám dělá radost probíhat s tím doma nebo když mají přespávačku... Horší je že synek objevil, že dělají i pánskou verzi, kterou musel taky vyzkoušet ![]()
Sama mám ke kosmetice celkově vlažný postoj a na slibované účinky nevěřím, toto ani nepoužívám. Furt lepší když si kupuje blbosti v DM než třeba el.cigatety nebo kratom atd.
JankaM jezis v pohodě, nemusíš je obhajovat....mě zaujalo, kde se u nich zrodil pocit, že je potřebují....rtěnku nebo stíny samozřejmě chapu
stes já jsem si jako dvanáctiletá taku dávala masku, to je stejne i když ano máš pravdu, je to obojí kravina dost:D:D. Ale tak to ty nase nákupy tady taky:D
stes Já u 12 letých nechápu ani rtěnku nebo stíny . Jsem boomer.![]()
Karja já si ve dvanácti dávala tu masku, stíny a řasenku vůbec
stes moje děti si ty polštářky taky koupily.
Ale ne proto, že by myslely, že mají pytle pod očima, nebo na co to je, ale proto, že jim to přijde legrační mít pod očima nalepený studený, slizký půlměsíce. ![]()
Nějak si toho všimli v obchodě. Ja to nepoužívám.
Správná maska u mých puberťaček dost pomáhala na akné. Nějak mně na tom nic nepohorsuje.
Já to mám teda obráceně, za své ať si deti kupují blbosti v DM a já jim kupuji kvalitní kosmetiku. Nějak nechápu, proč bych já mohla mít krém za litr a vic a ony Garnier za 200, když mám ten Babor vyzkoušený, že jim prospívá.
I do toho adventního kalendáře klidně strčím kvalitnejsi top coat, protože oni by si lak za 250 prostě nekoupily.
stes Já u 12 letých nechápu ani rtěnku nebo stíny . Jsem boomer.
Ja nechapu u devitilete vlasy obarvene na cerno, blondynka s jemnym oblicejem a sedomodryma ocima.
Kokoskajá jsem je od barvení odrazovala (starší chtěla zrz) a nedalo to moc práce. Měly vlasy do pasu, to by jim odrustalo hodně let.
Těch už je starší nakrátko, tak to bych i kývla, ale zas už o tom nemluví. ![]()
Já to nechápu ani u čerstvě devatenáctiletý zřítelnice. Hrůza děs, a takovou krásnou svoji barvu měla ![]()
stes Já u 12 letých nechápu ani rtěnku nebo stíny . Jsem boomer.
a ja bych ty holky podpořila a udělala jim radost kosmetikou, i když mi to přijde zbytečné na sebe něco matlat v 12. Ale kdy jindy si tím projít? Pak jsou tu expertky, co si v 40+ neuměj namalovat oči, protože to nikdy pořádně nezkoušely (ehm ehm) a netuší odkud začít. Tak bych asi k Vánocům koupila, co si přejí, ať si zaexperimentují.
barbucha no pry to bylo kvuli Helloweenu
Jako by nestacila paruka, asi mlada kecala.
Jen se divim, ze ji to jeji mamka odsouhlasila (pry). Ja do toho nemam co mluvit, je to vnucka od manzelova syna. Ptala se nas, jak se nam to libi, tak manzel ji rekl rovnou, ze vypada hrozne, ja jsem jen rekla, ze k jejimu jemnemu obliceji se mi to zda strasne tvrdy, ze se mi vic libila blond.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí