Torrah Víš co, ona by možná spíš než úklid potřebovala terapii, když píšeš, že má problémy doma a utápí se v práci. On když si člověk uklidí sám v sobě, tak pak se to přenese i do okolí. Jenže k tomu musí dospět sama.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak Betty tjo tak to je jiny kafe.. o tom musi vedet, zejo. tam teda bych asi zkusila neco posdilet (jakoze divej, poridila jsem si ted super vychytavku..) a mozna bych popremyslela jestli, byt je vzdelana, nema treba nejaky psychicky problem. protoze je zvlastni ze by to neresila normalne.. dyt i ja co nekoukam na televizi vim ze na ty pomucky jsou vsude reklamy
Miru A - buď ona pochopí a příště budeš mít pokojík jak ze škatulky a nebo prostě budeš spát v čistým hotelu.
tvl, tak to bych s tebou rychle vybehla... ![]()
Torrah vidím to jako většina ostatních, že bych se nějak vymluvila a šla spát do hotelu. Určitě bych nikomu neřekla, že ma doma tak strasnej bordel, že tam nevydržím.
Kdysi jsme s mužem přespávali u kolegy, bylo mu tenkrát po padesátce, myslím, že byl původem s Taiwanu, ale už dlouho žijící v Mnichově, roky v rozluce s německou manželkou. Ten se na naší návštěvu chystal, říkal, jak je úplně vyřízenější, z toho jak uklízel. Do bytu jsme dorazili v noci, tak sero dost skrylo. Koupelna byla tak strašná, že jsem se štítila dotknout se i kohoutku u umyvadla. ![]()
Karja mno, s tim kdyz nekdo smrdi ve smyslu ze se fakt nemyje/nepere si obleceni, jednak neudelas nic, ale mne to teda treba vadi fakt hodne a s takovym clovekem nedokazu byt v blizsim kontaktu.
naproti tomu kdyz ma doma bordel je mi to naprosto volny, maximalne tam nepujdu na navstevu/nedam si jidlo ci piti
DruI velká pravda. Je to tak. Díky.
viktorka_od splavu je fakt, že já už tam taky nepůjdu. Oblečení jí nesmrdí, je vyprané, v pohodě. Jak psala DruI, asi by potřebovala nejdřív úklid v sobě. To mě teda nenapadlo, i když by asi mělo. Ale on člověk prostě tohle nevidí, když má toho druhého často na očích.
Tabea to musel být zážitek teda. Nic jí říkat nebudu. Nebudu to řešit, už jsem se rozhodla. Spíš znova naťuknu tu práci, jestli to nepřehání a jestli toho nemá až nad hlavu. Jestli už fakt není na čase s tím něco dělat, než se sesype. Tohle bych řekla je jeden schůdek té sestupné spirály, na které se možná začíná vézt.
Raduza U nás to byl největší náraz u tchýně :-). Ona měla vždycky fakt naklizeno, pak už jenom porovnáno :-). Po operaci očí zažila šok :-).
A předpokládám, že ty nevíš, jestli je ten problém řešený (medicínsky) nebo ne. Protože někdy ta pomoc není obtížná. Jen to začít řešit.
Samantha No hele, to se dá i obrátit. ... proto prach radši pečlivě utírám, kdyby to byl někdo koho znám ;o)
DruI no a to nenecháš kámoše v klidu poležet ?
...jasné.
Tam bylo zásadní, v jakém, v jak blízkém vztahu jsou s tou kamarádkou. S velmi blízkou se dá probrat cokoliv.
Na druhou stranu je fakt, že jak kdo žije, tak do toho nikomu nic není. Ani rodičům, ani dospělým dětem, natož cizím lidem/byť kamarád.
Takže je pak na mně, zda a co akceptuju.
Je to pořád o těch volbách...
![]()
Tabea to musel být zážitek teda. Nic jí říkat nebudu. Nebudu to řešit, už jsem se rozhodla.
Dobře děláš.
Navíc nechápu proč to řešit jen s jedním členem rodiny, pokud tam bydlej ještě další tři. Snad by se měli na tý domácnosti podílet všichni, ne? A jestli jim to nevadí... tak přece nebudeš kázat kamarádce, že by se - ona! - měla doma víc snažit.
V tý souvislosti bych řekla, že až si mladí pánové začnou domů zvát slečny, začnou se víc starat. A pokud ne, co je mně do toho (taky mám zkušenost, že do jedný domácnosti radši jedu jen na otočku) ![]()
Samantha No, von to právě taky nemusí být kámoš!
barbucha jo, to máš pravdu, pokud si tam jednou někoho pozvou, tak slečna možná nesmlčí. Mně jen spíš šlo o to se s tím někde svěřit a probrat to, protože to na mě fakt lehlo, je mi jí líto. Ona je strašný dobrák, pomůže každému, ale sama si asi prostě pomoci nedá.
DruI A to je právě ta rozdílná optika při úklidu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí