"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:51

Karja Ja mám kamarádku hooodně vysazenou na úklid, na rozdíl ode mne. No, tak na návštěvy chodím já k ní a beru víno sebou.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:54

Karja Tak takový kamarádky nemám. A kdybych je měla, tak by ke mně určitě nechtěly chodit na návštěvu

Online Karja
44770 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:57

brrr Jo, já návštěvy u nás doma taky nepreferuji, radši chodím jinam nebo ven. Ale třeba moje nejlepší kámoška, vídáme se teda třeba tak 8xza rok, byla jednou u nás doma, když jsme bydleli u rodičů ještě:D

Online Karja
44770 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:59

DruI Je to podes, navíc mladý holky, ale na tohle jsou jak báby prostě:D. Ale vony taky maj ty chlapy no, že takhle jako ukážou na zahradě prstem, kde co kam a už se to tam smejka, s tím se taky jinak pracuje:D:D

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:00

Karja to jsem rikala, ze nemuzu mit uklizecku, ze bych vzdycky uklizela, nez by prisla, aby nas nekde nepomluvila.

Online Karja
44770 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:05

Kokoska No asi tak:D

Offline Sweet Potato
40513 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:20
Reakce na DruI:

Tak, když už to tu tak probíráme, tak ještě jeden pohled na neuklizenou domácnost https://wave.rozhlas.cz/mytus-uklizene-domacnosti-jako-ctnosti-nepocita-s-adhd-misto-porozumeni-pak-9583825

​Potvrzuji.

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:21

999

Torrah To je teda těžký. Asi bych šla do hotelu a svalila to na ty kluky... 

Tak Betty Mně takhle jednou kamarádka nabídla, že jí zbyly doma extra savý kojicí podprsenky (něcojako Snuggs) a že mi je ráda posune. Pak se teda divila, že to nebylo v návaznosti na skvrnku na mým tričku, ale já myslela, že jo, a nijak mě to neurazilo. Možná by to tak nějak šlo i s tou tvojí no držím palce.

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:23
Reakce na DruI:

Karja Já teda nejvíc uklízím, když mají přijít rodiče, kamarádky jsou v těchhle věcech mnohem benevolentnější (a hlavně nekomentujou)

​Taky to tak trochu mám. Ale spíš stylem "vysát, umejt koupelnu a WC, věci z povrchů namrskat do ložnice"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:31

Aranel mně teda únik mlíka přijde poněkud jiný než únik moči aspoň osobně bych to asi vnímala jinak, mlíko úplně v pohodě.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:44
Reakce na Kokoska:

Karja to jsem rikala, ze nemuzu mit uklizecku, ze bych vzdycky uklizela, nez by prisla, aby nas nekde nepomluvila.

​Hehe, to se mnou jako s diagnostikovaným asociálem by ani nehnulo Ale možná by konečně milostpán po sobě líp umyl vanu.

Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 21:45
Reakce na DruI:

stes Tak to má vlastně ještě docela dobrý, já to vidím a vnímám a pak mě stojí strašně energie s tím něco dělat, kdyby mi to bylo ukradený, je to jednodušší

​ja oproti tomu cos psala to mam tak, ze kdyz jsem psychicky v pohode, tak me ten bordel/chaos/nerovne poveseny obrazek apod prave vubec nestve. kdyz jsem ve stresu, potrebuju mit urovnany ten venek. momentalne to sice vidim a urcite by se mi vic libilo mit to doma vypiglovany, ale nechci tomu tu energii venovat, radeji delam jiny veci a jsem s tim v klidu, navstev nastesti moc nemame

Offline Sweet Potato
40513 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 22:01
Reakce na DruI:

stes Tak to má vlastně ještě docela dobrý, já to vidím a vnímám a pak mě stojí strašně energie s tím něco dělat, kdyby mi to bylo ukradený, je to jednodušší

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 22:13

Do statistiky - doma mám regulérní bordel.Ne ve smyslu vršícich se hromad krámů, to se snažím nehromadit a lifrovat pryč, ale ve smyslu vysáto, utřenej prach, vypiglovanà koupelna. Kdybych si někoho zvala na přespání, tak bych se styděla a něco s tím udělám, ale momentálně nemám síly, doma jedna diagnostikovaná ADHD (dcera) a jedna možná poddiagnostikovaná (jà). V práci nestíhám, ale nemám energii a drive ji utnout ( perfekcionalismus se projevuje v práci, a domů jdu odpadnout). Nejsem s tím v pohodě, ale snažím se přežít.

Offline Sweet Potato
40513 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 23:55
Offline notna
9464 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 01:16

Torrah Nemůže mít kamarádka prostě jen jiná měřítka na úklid? Nemůže být se stavem své domácnosti v pohodě? Taky se někde na návštěvě necítím úplně v pohodě. Ale my se s blízkýma kamaradkama o domácnosti a těch pracích okolo normálně bavíme, tak máme představu, jak kdo k tomu přistupujeme. Proto jedna kamarádka, která je hodně uklízecí a řeší to i u ostatních, ta má k nám "zákaz". Se psem a dvěma kockama nejsem schopna dosáhnout jejího standardu. 

Offline Jitka77
1946 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 01:54

Jeden extra blbý. Může na severním pólu vát severní vítr?

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 06:43

Kokoska no, mne sa to často stáva, keď som v kúpeľni s okuliarmi

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 06:46

Karja moja šéfka je taká gazdinka, tá večne rieši, ako oprat biele prádlo, aby bolo bieloskvúce. Vtedy odchádzam z kancelárie. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 07:54

Jitka77 může, ale jenom na jih