"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:08
Reakce na 999:

Raduza U nás to byl největší náraz u tchýně :-). Ona měla vždycky fakt naklizeno, pak už jenom porovnáno :-). Po operaci očí zažila šok :-).

​U nás je největší náraz, když zasvítí sluníčko

Co se šoku týče, tak jsem si nemohla nevzpomenout, sorry za odbočku... když si kdysi milostpán pořídil (doporučený) brejle. Hele holky... tahá brejle z tašky... tak mi udělali ty dioptrický... nasazuje si je... kouká na nás, co my na to... a v tý pikosekundě: no ty vole! a odskakuje od stolu

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:13

Torrah Víš co, ono připustit si, že potřebuješ pomoct a navíc k tomu doopravdy o pomoc požádat je někdy fakt hrozně těžké a dost často k tomu člověk dospěje teprve potom, co se doopravdy sesype. Já bych jí přála, aby se tomu vyhnula, ale někdy prostě nic nenaděláš.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:14

barbucha No to bych se teda urazila!

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:38

DruI 

Hele pro nás (ještě s druhou potrefenou) to patří do zlatýho fondu dodneška

A vzhledem k tomu, že k tomu došlo dávno před svatbou, nemoh a nemůže milostpán uplatnit ani žádnou reklamaci

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:51

barbucha No tak zase je hezký, že víš, že tě miluje hlavně pro tvou krásnou duši

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:52

DruI barbucha ono staci, kdyz nekdy omylem zajdu s brejlema na nose do koupelny, taky se mi chce uskocit.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:57

DruI 

No tak samozřejmě!

Kokoska 

Přihazuju zvětšovací zrcadlo! 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:58

barbucha takova vec mi nesmi domu!

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 18:05

Torrah ja myslim, ze s ni muzes jen nezavazne nadhodit tema pomoci s uklidem typu, kolegyne si normalne poridila uklizecku, chodi k nim jednou tydne, ani to neni tak drahe a strasne si to chvali, tak to mozna taky vyuziju, co si o tom myslis? Tak mozna zjistis, jestli ji to vubec trapi, treba to proste nevnima, neni to pro ni dulezite

Edit: jeste jsem nekde videla takovou teorii, ze kdyz kvuli tobe kamaradka neuklizi, tak te proste bere jako tak dobrou kamaradku, pred kterou se citi uvolnene a ze si nemusi na nic hrat, nic dokazovat, ze je to vlastne vyznamenani

Online Karja
44770 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 18:49

baltik Jo, o tom jsme se bavili totiž i tady. Myslím, že jsem to i nadhodila já, protože my to řekly dvě kamarádky;-). Já to beru jako vyznamenání, protože já to tak mám taky jen se svými rodiči, max segrami a ještě nej kámošem, jinak to pigluju. Ale já nemám ráda návštěvy domu moc, obcas někoho pozvu, ale nevyhledavam to tedy. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 18:50

Tak, když už to tu tak probíráme, tak ještě jeden pohled na neuklizenou domácnost https://wave.rozhlas.cz/mytus-uklizene-domacnosti-jako-ctnosti-nepocita-s-adhd-misto-porozumeni-pak-9583825

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 18:51

Karja Já teda nejvíc uklízím, když mají přijít rodiče, kamarádky jsou v těchhle věcech mnohem benevolentnější (a hlavně nekomentujou)

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 19:07

A já uklízím kvůli sobě, kdo se má na to koukat.

Prakticky jsem zařízená podle Betty Mc Donald, která byla po pár návštěvách připravená i na návštěvu anglický královny v šest ráno (pokud anglická královna nevyžaduje aseptický prostředí)

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 19:08

DruI tohle je přesný...mame v rodině ADHD se 2 VŠ a státnicemi ze 4 jazyků,ale domácnost je prostě jeden velkej špinavé chaos. Nevidí to, nevnímá, škoda času bla bla bla

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 19:12

barbucha To já zažila taky :-). Kamarád, po operaci očí, vykřikne naprosto spontánně: Ježíš holky, já nevěděl, že jste tak starý :-)).

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 19:20

stes to bude asi ono, možná.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 19:21

stes Tak to má vlastně ještě docela dobrý, já to vidím a vnímám a pak mě stojí strašně energie s tím něco dělat, kdyby mi to bylo ukradený, je to jednodušší

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 19:42

DruI no...ale návštěvy asi trpí. Ja určitě a to nejsem nijak extra smejčivá. Jednou jsem tam něco řekla, to už neslo nereagovat a bylo to nepříjemný a nestalo to za to. Od ty doby nase návštěvy zřídly. Ono teda ne nadarmo platí,že pokud nelze něco napravit do 5ti minut, nekritizuj to. Ja už se toho držím jak čert kříže. 

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:21

999 

Online Karja
44770 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 20:26
Reakce na DruI:

Karja Já teda nejvíc uklízím, když mají přijít rodiče, kamarádky jsou v těchhle věcech mnohem benevolentnější (a hlavně nekomentujou)

​hele já mám kámošky samy hrozny bydlenkarky, ony jsou schopny si u vína vykládat čím umýt dřez:D. A prostě fakt samy extrémní jsou, děti nemaj v obýváku hračky, když mají hlídání, tak uklizej, furt něco zarizujou...ty vole, to je konec, konec:D ale to je ta místní kultura, kdy se půlka věci točí kolem baráku, hrozný to je:D