Garfie Jestlu jsem tonsprávně pochopila, zbavit se toho půjde jen tak, že to zatrhne Evropský parlament. Jde přejjít na nějakou jinou platformu, ale whatsapp používají všichni kolem mně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie pokial darceky vzdy riesi ona a on sa nezaujima, tak mi to pride v pohode. Hlavne ked ich nekupila zo "spolocnych" penazi, ktore by chybali v rozpocte. Skor sa obavam, aby nebol muz neprijemne prekvapeny drahym darom prenho, ked si obvykle nic nedavaju a teda on pre nu nebude mat nic.
Mrakoplas Já bych asi neřekla, že se nezajímá. Já ho dobře znám, když byly děti malé, vídali jsme se často obě rodiny. Normálně jsme se bavili i spolu sami dva třeba o dárkách, máme stejně staré děti i pohlaví, tak to bylo docela inspirativní...Není to takový ten typ, co je mu ukradené co se doma děje. Spíš to myslela tak, že dárky pro děti kupuje ona. U nás je to taky tak, takže možná vycházím z mojí představy, o blbostech muž ani neví, něco mu řeknu jen tak mezi řečí a když si nejsem jistá, nebo je to velký/drahý dárek tak se ho ptám na názor.
brrr Prosím tě, buď ráda, že máš všechny na jedné platformě. Já mám kromě whatsappu messenger, viber, line....naštěstí kromě line se mi už ty lidi vcelku daří přesměrovat...ale line je v Asii nezničitelná a strašně ji nemám ráda.
Garfie No právě přechod jinam si nedovedu představit, na whatsappu jede cela rodina, kamarádi, x skupin od kluků. Pro mě byl největší objev, že to funguje i na pc. Když řeším něco s kolegou, který je na HO, tak je to stokrát lepší než maily.
Zkoušíme teď s kamarádem Signál, ale myslím, že se na to vykašlem a pokorně se vrátíme.
Garfie A není to dědictví po rodiči? Asi si pak dokážu představit úvahu...smutek proměním v radost dětí. Netvrdím, že to funguje, ale pochopení bych měla.
Nevíme, kolik je dětem. Ale riskovat dusno pod stromečkem?
Proč hned dusno? Haranti budou mít určitě radost!
A jestli se pan manžel v dárkách moc neangažuje, tak nemá proč dělat dusno, to tak! Může bejt rád že je vyřešeno...
Trochu mě překvapuje jedině že mu o tom ta Garfie kámoška neřekla, já bych to nevydržela, předvádím doma každou kravinu kterou dotáhnu... ale tak je to jejich vztah a každej je jinej.
Jinak mě pobavilo, že nejsem sama kdo má doma divný individuum, co nerado dostává dárky
Milostpán se vždycky tváří, že bych ho nejradši nakopla... přitom sám dárky dává moc rád (pokud možno postrčen správným směrem, což upřímně vítá)! Ale při rozbalování svých balíčků, s kdejakou kravinou, pokaždý vypadá vysloveně zaskočeně a každej rok se viditelně raduje (než se na něj z tý hromady dostane) že tentokrát konečně nedostal nic! ![]()
Tak jestli provádíme sčítání individuí, která nerada dostávají dárky, tak já mám doma taky jednoho takového :o)
A jak se to stane, že chlapi nestojí o dárky ? Děti, kluci , holky i v pubertě se na dary třepou. Kdy nastane ten zlom?
Žádného takového neznám. Slýchám to spíš od žen. Nic nechci...nepotřebuju... Proboha hlavně žádné překvapení!
Jako že je celoživotně utvrzujeme v přesvědčení, že si nic nezasloužej?
Tak nezasloužej, mizerové, to je holej fakt
Ale stejně vždycky něco dostanou, tak nechápu to každoroční divení ![]()
barbucha muj muz spis ty darky neumi prijimat. A asi 2x ze zacatku jsem mu dala knizku, do ktery nahlidl a rekl, ze to je blbost. No pravda, nebylo to nic o pocitacich, zadne nove programovaci finty ani jazyky tam nebyly. Tak pak dostal neco o fotografovani, to melo vetsi uspech. S nim je problem, ze o co ma zajem, si vetsinou koupi sam a hned.
No vždyť o tom to je, o tom jak dárek přijmout. Myslet si může co chce
ale přece nekupuješ dárek abys mu hnula žlučí nebo ho dohnala k slzám, ne? Tak radostný poděkování je základ... a ne že bude čučet jak tele na nový vrata!
Kokoska Já takhle kdysi manželovi darovala knihu poezie a on pak kontroval tím, že mi dal lístky na operu :o)
Ale on teda ani tak nemá takový problém s přijímáním ani s dáváním dárků jako s tím, když se mají dávat dárky na povel k určitému datu. Takže já od něj nejhezčí dárky dostala úplně mimo jakékoli termíny jenom že mi chtěl udělat radost.
DruI jo, to je u nas podobny, taky kdykoli.
U nás je problém v tom, že můj muž prostě nevydrží, když mi něco koupí, mi ten dárek hned nedat :D. Schovat dárek až do Vánoc pro něj byla nepředstavitelná trýzeň :). Takže se taky jednou stalo, že pod stromečkem pro mě neměl nic, protože už mi všechno dal v měsících před tím, jak to postupně nakupoval. Dlouho mi trvalo, než jsem mu šetrně vysvětlila, že takhle ne :), že fakt pod tím stromkem aspoň jeden dárek chci mít! Tak už se zlepšil. Ale cukání aspoň mi říct, co už má, má pořád :D.
Torrah hej, aj mne už večer naznačoval, čo pre mňa má ![]()
Ja se hlasim jako podivne individuum, co nechce dostavat darky ![]()
Letos mi uz manzel neco koupil spolu s dcerou, ale potrebujeme jeste jeden darek, jako od Jeziska, ktery mala nevidela. Tak jsme se dohodli, ze si neco koupim sama a dam si to pod stromek. Ja ale porad nic nevymyslela. Nic me nenapada, nic moc nechci a nebo se mi to prici kupovat jen tak nejak na povel, protoze jsou vanoce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí