"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 16:33

Karja no počkám či sa niekto ozve s nápadom, inak musím niekam vybehnúť medzi sviatky 

Offline Černá kočka
1732 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 17:17

Zuzuli Teď jsem v Rossmannovi viděla hezky balené čaje, ne teda plechovka, ale papírový tubus, značka Lovaré.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 17:28

Karja já právě nechci nic chodit nikam ocichavat po kramech, potrebuju si neco hezkeho objednat.

Offline Jitka77
1872 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 17:42

Janulik03 Raduza Asi by pomohlo dát dotaz do některého z parfémových vláken, třeba v této sekci. Napsat trochu víc o svých preferencích, co určitě ne... I cenový limit. Takhle je to hádání z ruky.

Offline Makara
3556 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 18:03

Raduza Janulik03

Doporučuji si objednat třeba 20 různých vzorků. Třeba od Jerry na BAZAR: odstriky a vzorky.

mne bavi je vyzkoušet a nestane se, ze mam cely flakon vůně, která mi nesedí. 

Nedá se řídit vkusem někoho jiného. Leda má na poličce parfém, které znáš a voní ti/voní na tobě. 
Ztrba najdete inspiraci v Parfémové poradně - je tam vlákno "Parfém, který voní (podobně) jako.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. prosince 2025 21:30

RoSa jee děkuji za odkaz na Niveu, akorát se mi nedaří přihodit druhý produkt :D, ale to neva ještě to zkusím.

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 22:11

Janulik03 já si v sobotu objednala z Ingretiens Grand Soir, chci ho zkusit po Baccaratu. V poslední době mám pocit, že žádná vůně nedrží, jen tyhle cítím ze šál, šátků a kabátů i druhý den. Jen ta cena...

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 22:15

kocoureksuggy

Grand Soir mám ráda, je na něj ale třeba mnohem lehčí ruka při dávkování, než u baccaratu. Jinak je to zabiják.

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 22:20

Tabea

Já Grand Soir mám vzorek a moc se mi líbí, tak snad to nepřeženu - dík za upozornění!

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 22:25

kocoureksuggy já mám v merku Torino 22, vždycky ho na sebe stříkám na letišti. Ale nějak mi neubývá to, co už mi doma stojí, tak to zatím nechávám.

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 22:30

kocoureksuggy baccarat som tu určite spomínala,ako mi spadol tlakom takmer plný v kúpeľni. Veeelmi dlho to bola miestnosť pre niekoho takmer neznesiteľná.

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 22. prosince 2025 22:31

Tabea 

Ha, příští víkend bych ho mohla na letišti také vyzkoušet. Díky za tip, Torino 22 neznám.

Offline viktorka_od splavu
48969 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 00:44
Reakce na Tabea:

RoSa ta Nivea edt je cítit jako klasická Nivea? To by byla moje smrt!

Offline RoSa
10002 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 15:23

bublifuk včera v poledne jsem objednávala a dneska vyzvedla v PPL-výdejně... jestli Ti nefunguje jejich web, tak si v nastavení prohlížeče vymaž jejich cookies... jo a akce je jen do 27.12.!

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 23:15

Chci si koupit brusle, zateplene Tempish, to je možná něco jako bývalý botas. Nebo je to nějak spojené. Každopádně, když mám nohu 39, mám si koupit 39 nebo 40? Mají vnitřní kožíšek, ale určitě budu nosit ještě jednu středně tlustou pokožku navíc, je úplně nějakou megatermo, ale proste silnejsi. Nemáte tuto značku taky někdo? Tabea?

Gatita ?

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 00:12

Karjajá si sportovní boty vždy kupuji o číslo větší. Tuším mám Botas a o číslo větší jsou fajn. 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 04:37

Karja

Já jsem si kdysi koupila o číslo větší "krasobruslařský". Značku vůbec nevím, ale kožíšek nemám. Některý mi přišly vepředu od pohledu hodně úzký, to jsem nechtěla. No ve výsledku jsou mi dost volný i na tlustou ponožku, s normální už hodně. Menší by nejspíš byly lepší. Jestli máš možnost, vzala bych obě velikosti a vyzkoušela. V těch ledních bruslích mi přijde, že je noha napevno utažená, takže není třeba mít vepředu tolik místa jak ve sportovních botách. 
Kdysi jsem chtěla synovi v obchodě pro hokejisty koupit nový (větší) brusle a prodavač (majitel?) mě (po změření nohy nějakým super měřidlem) odradil, že brusle mají sedět akorát a že profíci mají brusle hodně natěsno, až spíš malý, protože nestojí na celém chodidle, ale víc na špičce. 

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 08:08

Tabea Ja to chci větší hlavně kvuli té ponozce navíc, aby se tma vešla a nebyla mi zima. Teď mám brusle normální, bez kožíšku, druhá ponožka se mi tam vejde jen slabá a jako je mi zima hrozná;-)

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 08:31

Karja mně byla zima dřív pořád hlavně na tělo, ale teď už můžu normálně jezdit, tak se i zahřeju. A ted jsem si vzpomněla, že u našich na zimáku je mnohem větší zima než na tom nás doma. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2025 08:36

Tabea u nás je na zimáku taky celkem teplo.

Když jsem vlekla mimino, tak jsem se zahřála až moc

Karja já mám klasické botas, teď po dětech už jsou v mojí velikosti (41) a tlustá ponožka se mi v pohodě vejde.