Karja nemam, mam k2 ve velikosti 38, i kdyz vetsinu bot mam 37. Postupovala jsem podle velikostni tabulky vyrobce.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja ty jo, dik! Jdu hledat brusle, uplne mam chut na ten led vyjet. Uz tu googlim kluziste
moora a kdyby třeba i zamrzlo, to by bylo teprve parádní!
Evaeva jako jo, ale to je takova sazka do loterie. Musi mrznout a nesmi snezit :) tejden v Praze nemrzlo ani nepamatuju. ale mam krome normalnich brusli i brusle na klicku, hec! Akorat, ze jsem je pouzila tak 2x v zivote :))
pamatuju, jak v tretihorach zamrzla berounka, jeli jsme kolik km az skoro na soutok s vltavou
moora to už můžeš jít i s vnoučátkem, nebo jsem časově totálně mimo? (Operuju s tím, že se všechny zdejší školkový děti "narodily před pár měsíci"
)
Tabea na to je jeste trochu malej :) (2,5)
moora dva a půlletý bruslí mnohem ochotněji než šestiletý a devítiletý ![]()
slnieckoskôr ovocné, kvetinové cena až tak nerozhoduje,
Idole Lancome EdP, původní(žádný přívlastek v názvu).
Líbivá, chválená
Více květinovější My Way Giorgio Armani EdP
Izia Sisley
Bez ohledu na cenu
Fleur Narcotic Ex Nihilo
Sabrage Anomalia
Jade Amour Thomas de Monaco
Eau Coeur Thomas de Monaco
moora no jasný, člověk se spokojí se staďákem, ale když ti vyjde, to je pak paráda. A není to tak hrozný, loni jsme na rybníce nebruslili, ale rok předem jo, tady na sídlišti.
Náš dvouleťák už letos byl
On je teda hodně šikovný, ale na některých těch kluzištích půjčují kačenky i ty hrazdičky.
Pinot Noir moji kluci bruslí rádi všichni. Lepší je to na rybníce samozřejmě, ale zrovna o prázdninách jsme byli a hodinu dali všichni tři.
moora dva a půlletý bruslí mnohem ochotněji než šestiletý a devítiletý
@moora od tří berou do hokeje.. ![]()
moora idealni vek na kacenky!
711990 já jsem malému nakonec pořídila rovnou klasické, teda takové ty přeskáčové. Je to o záda rodičů, ale to by bylo i za rok.
711990 pardon, ale kacenky nejsou brusle, na tom se neda jezdit! (este si to pamatuju)
711990 kačenky přeskočit. ![]()
Poptávala jsem tubpred vánocemi tip na vůni pro patnáctiletého a někdo mi tu dal tip na notino boxy se vzorky. Milionkrát díky za to, nakonec jsem je koupila oběma klukům a byl to absolutní top. Kupodivu neteř to moc nezaujalo, taky dostala jednu krabičku.
Tabea já bych řekla, že dle úrovně toho prďoli. Mladší ve dvou na brusle fakt nebyl, díky kačenkám mohl jít s námi, prostě společná aktivita. Mimino je zdatnější a šikovnější, tak má normální. Bruslit se na tom samozřejmě nenaučí, ale stejně mi přijde, že všichni ťapou několik let, pokud s nimi nechodíš nějak víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje