"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 08:35

Tabea dite v kacenkach si sedne na velrybu nebo se opre o hrazdicku a ty si ho muzes vozit po lede:)

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 11:28

711990 to jde i v bruslích.
Já právě ty kačenky koupila dceři, ale měla je jen jednou jedinkrát, protože hned bylo jasný, že tudy cesta nepovede. Druhý den už byla v normálních bruslích. Ona je ale taková urputnice, že chce všechno umět sama. Teď je měl jednou nejmladší synovec, tomu je 2,5. Toho to ale tak moc nebavilo. 

Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 11:30

Máte někdo ponětí, kolik by stálo ušití  košile? U švadleny v Praze

A  kdybych vzala košili, která mi perfektně sedne a požádala švadlenu, dala by to? 

(Bez rozpárání té původní)

šiju  jenom povlaky na  polštáře, na nic jiného bych si netroufla

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 11:32

Samanthaopravdu dobrá švadlena, spíš teda krejčová, by si měla být schopna ten střih zkonstruovat, když tě pomeri. V tom případě je také lepší, když ho dělá od nuly, než když upraví nejbližší číslo, ale to nemáš jak zjistit. 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 11:34

Potrebujem kúpiť kryt do mikrovlnky, ten otocny tanier má priemer s celým  okrajom 26 cm a bez okraja 24. Akú veľkosť poklopu mám hľadať?

Offline Makara
3556 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 12:26

Samantha

U nás v okresním městě jsem viděla za 2 - 2,5 tis. U paní, co "úřaduje" i v Praze (měření, zkoušky, předání). 

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 12:46

letfenixařekla bych, že ne větší než 26 jinak je to jedno:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2025 19:53

Tabeamladšího to bavilo, on je celkem pohodlný, takže pohybovat se po ledě v něčem, co téměř nevyžaduje úsilí a nechat se vozit, to bylo přesně pro něj

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2025 19:53

Kde byste hledali Albi tužku? Ještě včera tu byla.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 25. prosince 2025 22:23

Evaeva zastrcena v gauci?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2025 22:28

monis no skoro. Byla hluboko pod gaučem. Původně tam hledal muž a nenašel no

Offline woman27
471 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 12:36

Samantha 

Moje švadlenka to zvládne. A ceny u nás na maloměstě jsou taky fajn. Na bílou košili se zrovna chystám po novém roce. Ale ještě nemám Ahnung jak, tak si nechám poradit.

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 13:53

Janulik03 ak skôr ľahšie, tak Zarkomolekules Pink Molecule, alebo teraz je tam novinka Carate Urio (nedesiť sa názvom, je to fakt nežná ovocná vôňa, nechápem, ako ich vôbec napadlo to takto nazvať), Dama Bianca, alebo Fiore d'Ulivo od Casamorati/Xerjoff, Eight & Bob Pure Vienne, Rose Pivoine od Parfums Nicolai, Parisian Musc od Matiere Premiere, Idylle od Guerlain

Ak výraznejšie, tak Gran Ballo alebo La Tosca od Casamorati/Xerjoff, Camelia K od Ella K, Fleurdenia od Francesca dell'Oro, Jardin de Misfah od Une Nuit Nomad, French Flower od Matiere Premiere, Fleur Narcotic od Ex Nihilo, Impadia od BDK, Hibiscus Majahad od Maison Crivelli

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 26. prosince 2025 14:18

slniecko cipana, tak to si ma pekne zahltila

Idem to študovať.

Ďakujem 

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 20:46

Máte prosím zkušenosti s obličejovou jógou? Funguje? Nefunguje?

Offline viktorka_od splavu
48969 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 22:10

OliveOyl nekde jsem pochytila vyjadreni odbornika, ze asiatky maji velky podil svalove hmoty v obliceji. pak to funguje. na "slovansky knedlik", co mam treba ja, vubec. takove ty "suche" jizanske obliceje co jsou jen z kosti taky ne.

Online Garfie
28109 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 05:49

OliveOyl Já trpím utkvělou představou, že si tím vyvoláš vrásky jinde. Podle mě spíš můžou fungovat různé ty masáže, ale pochopitelně pravidelnost je klíčová. 

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 07:49

OliveOyl Zkouším ji teď od podzimu, cvičím ji spíš nepravidelně, začala jsem s ní ne kvůli vzhledu, ale jako doplněk k rehabilitacím, na které chodím kvůli potížím s hlavou a obličejem. Střídám ji se cviky z té rehabky. Takže úbytku vrásek jsem si nevšimla, ale dovedu si i díky ní uvolnit různá zatuhnutí, takže mě pak nepobolívá hlava (ono se uvádí, že pomáhá i při migréně), krk, ramena a tak. Na vrásky možná zabere časem, až budu v jiné životní fázi, která teď asi bohužel všechny snahy přebije - až nebudu kvůli miminu spát rozkouskovaných 6 h za noc, zvládnu se aspoň občas namazat nějakým krémem a tak. 

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 09:34

Kdo z vás používá pranamatku, nějake osobní zkušenosti bych uvítala, nebo je to jen o tom, co je člověku příjemné?