Tabea dite v kacenkach si sedne na velrybu nebo se opre o hrazdicku a ty si ho muzes vozit po lede:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 to jde i v bruslích. ![]()
Já právě ty kačenky koupila dceři, ale měla je jen jednou jedinkrát, protože hned bylo jasný, že tudy cesta nepovede. Druhý den už byla v normálních bruslích. Ona je ale taková urputnice, že chce všechno umět sama. Teď je měl jednou nejmladší synovec, tomu je 2,5. Toho to ale tak moc nebavilo.
Máte někdo ponětí, kolik by stálo ušití košile? U švadleny v Praze
A kdybych vzala košili, která mi perfektně sedne a požádala švadlenu, dala by to?
(Bez rozpárání té původní)
šiju jenom povlaky na polštáře, na nic jiného bych si netroufla ![]()
Samanthaopravdu dobrá švadlena, spíš teda krejčová, by si měla být schopna ten střih zkonstruovat, když tě pomeri. V tom případě je také lepší, když ho dělá od nuly, než když upraví nejbližší číslo, ale to nemáš jak zjistit.
Potrebujem kúpiť kryt do mikrovlnky, ten otocny tanier má priemer s celým okrajom 26 cm a bez okraja 24. Akú veľkosť poklopu mám hľadať?
U nás v okresním městě jsem viděla za 2 - 2,5 tis. U paní, co "úřaduje" i v Praze (měření, zkoušky, předání).
letfenixařekla bych, že ne větší než 26 jinak je to jedno:D
Tabeamladšího to bavilo, on je celkem pohodlný, takže pohybovat se po ledě v něčem, co téměř nevyžaduje úsilí a nechat se vozit, to bylo přesně pro něj ![]()
Kde byste hledali Albi tužku?
Ještě včera tu byla.
Evaeva zastrcena v gauci?
monis no skoro. Byla hluboko pod gaučem. Původně tam hledal muž a nenašel no![]()
Moje švadlenka to zvládne. A ceny u nás na maloměstě jsou taky fajn. Na bílou košili se zrovna chystám po novém roce. Ale ještě nemám Ahnung jak, tak si nechám poradit.
Janulik03 ak skôr ľahšie, tak Zarkomolekules Pink Molecule, alebo teraz je tam novinka Carate Urio (nedesiť sa názvom, je to fakt nežná ovocná vôňa, nechápem, ako ich vôbec napadlo to takto nazvať), Dama Bianca, alebo Fiore d'Ulivo od Casamorati/Xerjoff, Eight & Bob Pure Vienne, Rose Pivoine od Parfums Nicolai, Parisian Musc od Matiere Premiere, Idylle od Guerlain
Ak výraznejšie, tak Gran Ballo alebo La Tosca od Casamorati/Xerjoff, Camelia K od Ella K, Fleurdenia od Francesca dell'Oro, Jardin de Misfah od Une Nuit Nomad, French Flower od Matiere Premiere, Fleur Narcotic od Ex Nihilo, Impadia od BDK, Hibiscus Majahad od Maison Crivelli
Máte prosím zkušenosti s obličejovou jógou? Funguje? Nefunguje?
OliveOyl nekde jsem pochytila vyjadreni odbornika, ze asiatky maji velky podil svalove hmoty v obliceji. pak to funguje. na "slovansky knedlik", co mam treba ja, vubec. takove ty "suche" jizanske obliceje co jsou jen z kosti taky ne.
OliveOyl Já trpím utkvělou představou, že si tím vyvoláš vrásky jinde.
Podle mě spíš můžou fungovat různé ty masáže, ale pochopitelně pravidelnost je klíčová.
OliveOyl Zkouším ji teď od podzimu, cvičím ji spíš nepravidelně, začala jsem s ní ne kvůli vzhledu, ale jako doplněk k rehabilitacím, na které chodím kvůli potížím s hlavou a obličejem. Střídám ji se cviky z té rehabky. Takže úbytku vrásek jsem si nevšimla, ale dovedu si i díky ní uvolnit různá zatuhnutí, takže mě pak nepobolívá hlava (ono se uvádí, že pomáhá i při migréně), krk, ramena a tak. Na vrásky možná zabere časem, až budu v jiné životní fázi, která teď asi bohužel všechny snahy přebije - až nebudu kvůli miminu spát rozkouskovaných 6 h za noc, zvládnu se aspoň občas namazat nějakým krémem a tak.
Kdo z vás používá pranamatku, nějake osobní zkušenosti bych uvítala, nebo je to jen o tom, co je člověku příjemné?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje