"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 09:37

rozarka já jí používám nepravidelně, když mám unavená záda. Pomáhá to a je to i fajn relax.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 09:44

Evaevamě ji přinesl Ježíšek a v popisu jsou samozřejmě samá pozitiva, což chápu, jen jsem myslela, jestli třeba se to nedá přehnat, nebo údržba a tak

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 09:53

rozarka jestli se to dá přehnat, nevím a údržba zatím nebyla třeba

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 10:00

Evaeva Díky, snad to nebude potřeba i u mě, zatím na tom lehám v tričku a sama. Jen předpokládám, že si to bude chtít vyzkoušet i sem tam někdo z rodiny a už vidím, jak někdo polštářek pod hlavu a jiný pod nohy

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 10:05

rozarka

Je potřeba spíš bez trička. já bych to zas tak nehrotila, předpokládám, že se doma normálně myjete. na gauči si taky asi neleháte jen s hlavou na jednu stranu? 

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 10:43

continuity nojo, vlastně

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 10:56

viktorka_od splavu já budu asi taky knedlík

Garfie no to bych úplně nechtěla, aktivně si vyrobit nějaké navíc :D

Myrtila to je zajímavý, sice to není to, co bych primárně očekávala, ale asi by se mi to hodilo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 11:08

continuity souhlas 

Offline Jitka77
1872 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 11:12

Tak zase nějaké svaly v obličeji máme všichni a jak to vypadá, když nepracují, je vidět u lidí po mrtvici... člověk úplně zhasne. Ale živý rozhovor s přirozenou mimikou nebo se pořádně zasmát u dobrého filmu asi jako cvičení úplně stačí

Nějaké prvky obličejové jógy jsem zařadila do sestavy lymfatické masáže, kterou provádím, když mám rýmu, abych odvedla přebytečné tekutiny. Protáhnout se nezaškodí.

Offline Jitka77
1872 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 11:17

Nevím, kde jsme o tom mluvili - dala jsem muži pod stromeček zátěžovou deku a je totálně nadšený, spí mnohem líp a klidněji, skoro i přestal chrápat. Já jsem ji zkusila na pár minut a fakt mi začaly padat víčka, rozhodně to s člověkem něco dělá. Ale každému nemusí být příjemná, sama jsem ji ze sebe nakonec shodila s úlevou. On by mi ji muž stejně na dýl nepůjčil...

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 11:18

OliveOyl No, chodím na živý kurz jedné místní lektorky a tak polovinu času té lekce vždycky strávíme různým uvolňováním, až pak cvičíme. To uvolňování je teda velice příjemné Ona sama (cca 50 let) vypadá, co ji znám, velice dobře a hodně energicky, takže i když nám ukazovala, jak se fotila před tím, než se face yogu vůbec začala učit, a jak vypadá teď, tak i předtím vypadala dobře, tak vlastně sama nevím, jaký to má efekt ale na to rozhýbání svalů na hlavě a krku to je fakt účinné, ono tohle se normálně asi při žádném cvičení zrovna moc neprocvičuje. A ty moje cviky z rehabky jsou některým těm jógovým hodně podobné, něco už ani nevím, kde jsem se to vlastně naučila. 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 13:56

Jitka77 

Vy mi tady dáváte... zas něco potřebuju? Poslední dobou blbě spím, už mě to nebaví. Hodiny se převracím jak na roštu ne a ne usnout, samozřejmě při tý příležitosti přicházej výhradně černý myšlenky, ty na klidu nepřidaj tak je to takovej kolotoč... Že bych potřebovala pořádně připlácnout k posteli? Fakt to funguje?

Offline Jitka77
1872 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 14:48

barbucha Hele mlít sebou si fakt rozmyslíš, páč je to těžký! Ta deka. 

Offline notna
9173 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 15:00

Dlouho jsem tu neviděla Kan Doufam, že jen nemá čas nebo chuť a daří se jí dobře.

Offline olte
734 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 15:44
Reakce na notna:

Dlouho jsem tu neviděla Kan Doufam, že jen nemá čas nebo chuť a daří se jí dobře.

​taky jsem si na ni nedávno vzpomněla

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. prosince 2025 15:46

barbucha

Potřebuješ, ani nevíš.

Spočítej si desetinu svojí váhy a zajdi si ji koupit do Jysku nebo kde ji mají u vás nejblíž. 

Já jsem velký propagator a myslím, že  když spousta problémů se spánkem, zklidněním a usínáním jde řešit dekou, tak proč to aspoň nezkusit. 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 17:46

Máte doma v kuchyni nože, co milujete a doporučily byste je?

Offline Liesel
1634 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 17:55

tyhle dva menší a větší

Offline Liesel
1634 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 17:59

kdyby se chtěl někdo pokochat krásnými noži, tak tady jsou čeští výrobci 

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 28. prosince 2025 18:12

Tabea Ty, co doporučuje Liesel, má tchýně, a je s nimi spokojená. Mně do ruky nejlíp padnou Victorinox, máme od nich různé velikosti, dobře se brousí, v ruce nekloužou.