stes tak u nás sme boli 100 rokov za opicami a peniaze z tržby sa vkladali do banky osobné. Ale konečne sú aj tu vkladomaty. A to chodila vkladať na firemný účet, nie na môj a aj tak mali potrebu vždy to skúsiť
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mne porad otravujou s vyzivovyma doplnkama. Jednou chtela segra, abych ji neco objednala na moje jmeno, protoze prvni objednavka byla asi za 10% ceny. Tak to mam za to ![]()
Minule mi vnucovali nejaky preparat s vitaminem D, takova po hlase strasne mila a slusna pani. Tak jsem ji rekla, ze mam od doktora zakazano si sama cokoli kupovat, ze mi decko hlidaji, coz je z pulky pravda. Jeste se mi omluvila. To jiny borec na me spustil, ze si musim objednat, kdyz uz mam prvni davku. Rovnou jsem rekla, ze nemam zajem a on me zacal skolit, ze tom asi nic nevim a ze se nedivi, kdyz ho nenecham domluvit. Tomu jsem to teda bez dalsiho tipla.
A bloknout cislo nepomuze, priste volaji z jineho.
Annegret Mně už to tady právě někdo psal, že to není povinnost, o to víc mě to naštvalo. Taky jsme měli svatbu mimo bydliště, ale o ty rodné listy si řekli sami....:-(
My jsme nedávno takového obchodníka/firmu nahlašovali ČNB a má z toho docela průser: volal kolegovi, že má špatně nastavenou pojistku a že se to musí předělat - dělal si ji sám...
mně se to už v minulosti taky stalo a taky jsme nahlašovali... vtipný na tom bylo, že jsem žádnou živ.pojistku neměla a oni mi tvrdili, že mám a že je blbá - ptala jsem se kde to mám uzavřený, to neuměli říct... jsou to pofidérní "jakožemakléřské" firmy, vyjmenujou vám do telefonu všechny pojišťovny na trhu, že s nimi spolupracují, ale o vašich pojistkách detailně nevěděj nic - musíte si všechno připravit a donést, oni vám udělají jen "inventúru" a všechno překopou
zajímá je hlavně životní a úrazové pojištění... odkud berou telef.kontakty teda netuším ![]()
No a taky by asi neměli volat na "studený kontakty", mám pocit, že už nějakej rok je tohle zakázaný - to je na nahlášení zas na jinej úřad asi... jerry ví?
Garfie je to skoda
a hlavne taaaak zbytecny
Ono je to těžký nebýt vysazený na pojišťováky, když má člověk s nimi jen špatnou zkušenost. Potkala jsem jednoho jedinýho solidního teprve asi předloni a ten jako na potvoru dělal jen pro jednu pojišťovnu a člověk mu nemohl nechat vydělat, když při srovnání jinde to vyšlo líp.
Vůbec to srovnání produktů a hlavně starých smluv, v tom se snad neorientuje skoro nikdo z nich. To je velká tragédie.
To jiny borec na me spustil, ze si musim objednat, kdyz uz mam prvni davku. Rovnou jsem rekla, ze nemam zajem a on me zacal skolit, ze tom asi nic nevim a ze se nedivi, kdyz ho nenecham domluvit. Tomu jsem to teda bez dalsiho tipla.
Některý jsou drzí jak štěnice. Já si jednou objednala jakože na zkoušku taky nějakej rybí tuk ("nejlepší na trhu, pravej norskej") a zakrátko mi volal chlapec jestli chci udělat objednávku na celej rok... tak já na to že jo... zeptal se mě znova tak já v domnění že je hluchej (nebo blbej) zopakovala že jo, ať to pošlou... asi třikrát to proběhlo, než mi značně nerudně sdělil že očekává doslova slovo "ano", pokud umím česky
Nemusím snad dodávat kam jsem ho důrazně poslala - a neobjednala nic. Možná to byla stejná firma ![]()
Úřad na ochranu osobních údajů.
barbucha me pak docela mrzelo, ze jsem mu nerekla, co si to dovoluje, takhke se mnou mluvit. Neco na klouby to bylo, firmu si nepamatuju.
Napadá vás, kam jet po Čechách s dětmi na kola? Aby to byla úplná placka a cyklostezky mimo silnice. Loni jsme byli u Hradce a to bylo super. Kdyby to bylo něco jiného než Třeboň a Lednice.
Evaevajá vím, že to bude znít divně a záleží kolik těch výletu potřebujete. Ale kolem Lipna vede cyklostezka a pak kolem Swarzenbergskeho kanálu je to taky úplně po rovině a dalo by se proložit i s jinými aktivitami.
continuity no tak 4, 5 po dvaceti kilometrech
Jako šlo by to, ale na Lipně jsme byli předloni.
Evaeva Poděbrady a okolí
Prosím vás, vy, co máte Revolut, taky vás teď nahání, abyste tam přidali nějaké dokumenty? Udělali jste to?
Evaeva Litovel. Ja jsem primo v ni nebyla, ale pry je to moc hezke mesto, jsou tam v okoli piskovny na koupani (byli jsme v te u Nakla) a je to kousek od Olomouce, kde jsou pro deti ruzne zabavy a mesto je krasne.
999nevím co přesně po tobě chtějí, ale Revolut má normálně bankovní licenci a tudíž potřebuji plnit KYC požadavky. Já bych asi dodala, stejně jako bys doložila své bance, protože z toho můžou být akorát problémy.
continuity OK, tak já kouknu, co po mně chtějí :-). Používám Revolut dlouho, informace o mně mají, tak jsem si říkala, proč otravujou :-).
999třeba chtějí jen něco zaktualizovat. Nebo nějaký investiční dotazník, koukni, ale dnes už něco potřebuje i kdejaký Fintech bohužel.
continuity continuity Já se s nima teď několik dní dohadovala kvůli změně jména... eeeeehhhh. No ale nakonec to dopadlo.
Blbý dotaz. Doporučíte někdo stan? Pro 3-4 osoby s mírným důrazem na váhu, nebudeme asi provozovat puťáky, ale ani autocamping. Jo a ten samostavěcí nesmysl z Dekáče prosím ne... ![]()
Aranel Jurek nebo Rock Empire. A osvědčilo se nám používání tyveku pod podlážku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje