"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3255 příspěvků moje polička 06. května 2026 07:26

Karja já vím, že člověk je každej jinej, ale třeba já mám prasklinku v jedničce už od puberty (a to je nějakých let)...většinu ostatních zubů jsem už vyměnila za dražší, ale ty vepředu pořád drží (ťuk, ťuk) 

a chryzantémy mám taky ráda, ale na podzim na záhonku (nebo na hrobě, ale to zas nemůžu říct "ráda", že )    a teď je jaro !!! 

prstýnky jsem svlíkla po rozchodu a už nenasadila, dtto hodinky - ty jsem z praktického důvodu zkusila, ale hrozně mě škrtí, byť nejsou malé 

Offline Karja
44031 příspěvků moje polička 06. května 2026 07:54

Samantha jj nakonec jsem to vepředu prohlédla a vypadá to na nějakou spíše kosmetickou upravu, že jí to prostě začistí ty spodky....no to je furt něco

Online Sweet Potato
39822 příspěvků moje polička 06. května 2026 09:39

Já nosím hodinky celý život, teď jsem je musela sundat kvůli nějakému ekzému a strašně mi chybí. 

Offline 999
19553 příspěvků moje polička 06. května 2026 10:34

Jedu na nějakou akci do Maďarska a dostala jsem s sebou peníze v hotovosti, eura :-). Co teď s tím? Vyměnit na forinty tady nebo v Maďarsku? 

Offline Karja
44031 příspěvků moje polička 06. května 2026 10:34

Mně mrskne, tak jsem volala zubařce, a měli jsme přijít akutně:-/. Takže zítra hned ráno, fakt doufám, že je to jen taková zvýšená opatrnost a nic jsem tou liknavostí neposrala. Ještě večer jsem to při čištění zkoumala a přijde mi to takové no, na zabroušení, ale jinak snad nikde nic porušeného, tak držte palce na zítřa.

Nejlepší sambo, není doma a ti co nejsou doma, tak jsou vždycky nejchytřejší. To je základní pravidlo prostě, nezlomné. První hovor, "no tak jako že ti dělala scénu, že ti to nechce ukázat, tak se podívám v noci ne, když spí" (?!?!?!?).... Tak mu říkám, hele volali mi ze školy, že má možná něco se zubama, tak se na to přece musím podívat hned ne, kdyby to bylo vážné at se to řeší hned "no říkám ti jen, jak bych to dělal já"..pak mu volám, že teda jestli s ní zajde druhý den, že nás objednali k zubaři "no tak jasně, to se asi chodí akutně no, takhle při těch pádech" Ty vole proč, lopatu, hned!

Online continuity
42133 příspěvků moje polička 06. května 2026 10:52

Karja dobře si mu to rekla. teď si představ, že dcera měla ten otřes mozku, můj sambo v rumunských prdelákovicich a furt otravoval, zatím co jsem to tady řešila, a do toho měl dobré rady. 

Alespoň teda zařídil, že ji kolega provizorně zalepil brýle, jinak by z nej na předzahrádce už rašil stromek. 

Online Sweet Potato
39822 příspěvků moje polička 06. května 2026 11:41

999 Tam.

Offline barbucha blogger
35350 příspěvků moje polička 06. května 2026 11:48
Reakce na SunEclipse:

barbucha eh, zjevně jsem nevzdělaná v oboru šperkařství...v první chvíli jsem myslela, že je řeč o střešní krytině

​Hehe. To by zas nenapadlo mě! 

Ten název jsem beztak pochytila někde na internetech, když jsem uvažovala že bych pořídila ten kroužek ještě jeden (jinými slovy když se mnou cloumaly panský choutky ) a nevěděla jak ho srozumitelně popsat, v oboru jsem úplnej laik taky, si nemysli

Offline 999
19553 příspěvků moje polička 06. května 2026 12:07

Sweet Potato Díky :-)

Offline dzizisketa
8840 příspěvků moje polička 06. května 2026 12:34

Mám debilní cestovatelské dotazy:

Noční autobusy v Praze jezdí přesně, že? Potřebuju dojet od nás na Hlavák ve tři ráno a abych dorazila včas

V NightJetech jezdí nějaký vozíček s občerstvením? Nebo si mám uvařit kafe do termohrnku ještě doma?

Offline slniecko admin
19436 příspěvků moje polička 06. května 2026 13:25

999 vždy tam všade platím kartou, tak neporadím, ale minimálne tam uvidíš, koľko hotovosti a či vôbec, budeš potrebovať.

Offline Torrah
3240 příspěvků moje polička 06. května 2026 13:27

Jsem podruhé vdaná, ani jeden můj muž prsten nenosil, oba ho sundali pár dní po svatbě. Ostatně myslím, že ty z prvního manželství mám někde doma oba. Já nosím jen snubák, ten nesundavám, jen občas, když dělám třeba těsta rukama nebo tak něco, málokdy. Naušnice nesundávám vůbec, mám je ve dne v noci. Nosívala jsem řetízky, ty jsem taky nesundávala, jakmile jsem je jednou sundala, už jsem je nenasadila. Prstýnků mám dost, zlatých s velkými kameny, s menšími (teda jen jeden diamantík, malý, ve snubáku, jinak žádné drahokamy), zlaté náramky, široké, úzké... nenosím nic. Jen jeden prstýnek, hodinky a ty naušnice. 

Online continuity
42133 příspěvků moje polička 06. května 2026 13:33

999 platit kartou a eura si nechat.

Závisí kam jedeš, ale hotovost jsem v Budapešti nepotřebovala. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 06. května 2026 13:40

999 prsten lebky (komorní) orchestr

:))) a vlastně je to i ten Eternity, jak píše barbucha Takže 2v1 !

Offline moora
8654 příspěvků moje polička 06. května 2026 14:08

dzizisketa co jsem kdy jela, tak jely presne

Offline Karja
44031 příspěvků moje polička 06. května 2026 15:10

Dělali jste si někdo to srovnání platů na platy.cz? Myslíte si, že je to objektivní?

Offline Lilly_Ku
4463 příspěvků moje polička 06. května 2026 15:16

dzizisketa uvar si do termohrnku radsi :)

Online continuity
42133 příspěvků moje polička 06. května 2026 15:18

Lilly_Ku na restaurační vůz jsme se spolehli jednou, cestou do Budapešti. Naštěstí kolega přistupoval v Brně a zvládnul nám koupit před nástupem do vlaku bagety.

Offline 999
19553 příspěvků moje polička 06. května 2026 16:15

Mini Ten je moc hezkej :-). Ale pokud se rozhodnu pro lebku, tak bude muset být velkej :-).

Offline stes
8926 příspěvků moje polička 06. května 2026 16:18
Reakce na Karja:

Dělali jste si někdo to srovnání platů na platy.cz? Myslíte si, že je to objektivní?

​proč se nasírat ještě timhle