Nejlíp funguje když je ti pomalu 70. Ty mladší babičce drink nevnucujou a starší už jsou mrtvý ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbuchaJá jsem obsluhovala na srazu gymnázia po 50 letech, takovou divočinu ani nepamatuju, tak jen neříkej....:D
barbucha Já jsem tým nesundávat :-). Diamanty jsou věčné, vydrží všechno.
Jako chlor nevydrzej :) teda diamanty jo, ale ten kov okolo ne. Vyzkouseno opakovane za vas, naposled pred tydnem
Snubak nemám ani jeden, ale mám dva s diamanty "za děti" a to jsem pověrčivá, ty nesundávám vůbec nikdy (kromě situací, kdy to fakt vyžaduje bezpečnost, rtg nebo tak), jen přehazuji z prstu na prst, podle toho jak hubnu/natékaji mi ruce. Nic jim neni, Diamonds Are Forever ![]()
Plánuji je jednou věnovat dcerám, uvidíme.
Kdysi jsem nosila hodně různé náhrdelníky i výrazné, to mi říkal jednou kolega, že vždy byl zvědavý s čím na krku přijdu na schůzku. ![]()
teď už to nedělám kvůli migrénám.
mooraChlor nevydrží ani ruce, cos dělala?
continuity vid, ja mam tolik peknejch velkejch nahrdelniku a skoro to nenosim, jak moc me to na tom krku tahne, verim, ze migrenu to muze rozjet spolehlive. Jinak nic nesundavam, prstynky, naramky, nausnice.
continuity myla jsem zed savem. Ale staci i chlorovana voda v bazenu.
moora léta jsem do bazenu chodila pravidelně, 1x-2x týdně a nestalo se se žlutým zlatem nic.
Tak mám z jiného soudku, dcera upadla a uštípla si mikroskopický kousek zubu...to je jen malinko, ružek, to mám taky, to se poté jakoby začistí do ztracena.... Ale mám pocit, jakoby dál v té spodní části byla nějaká prasklina, ale těžko říct...Dá se s tím něco dělat akutně? Jakože jít hned k zubaři na nějaké urgentní ošetření, to snad ani ne, ne? Myslím obdobně jako se chodívá s vyraženými zuby nebo tak. I uvažuji že jí zítra vezmu k zubaři hned ráno akutně, ale co tam s tím udělají, neudělají. I je to takové no, nejsem si jistá, zda to tam naprasklé je nebo není...
Karja vzala bych ji ráno akutně.
Držím palce, ať jen blbě vidíš.
Karja Nespěchá to. Pokud je zub jasně ulomený do zubní dřeně (na linii lomu je krev), tak to spěchá, ale s naprasklým zubem nic dělat nebudou, ten maximálně zrentgenují a bude se sledovat. Bylo by fajn ten zub vidět, ale akutně ráno bych nechodila.
Zuzuli Ta holka s krovy, nejmenuje se Soňa nějak? Občas na ní mrknu na fb. A presně, jeden, max.dva přispěvky týdně je cesta, jakou si představuju.
Karjajá bych tam zítra normálně zavolala a řekla, co se stalo. Úplně bych neobjednaná nechodila, ale zas ať ti nedají termín za dva měsíce.
LenDěkuji, hele zub ji neboli, netekla ji krev, ani ten projev po tom pádu nebyl nějak extra těžký, že by hodně brecela. Odstiplé to na rohu má, to je tak kosmeticky taky a přijde mi, že trochu pošramocený v té spodní časti taky, jakože fakt jak takový čárky prasklinky, ale možná má prostě takovou nepravidelnou sklovinu, těžko říct. Myslím jakoby na špičce zubu, v té poslední čtvrtině, třetině, ne u korene.
Ja jsem prestala nosit snubak, kdyz se narodilo prvni dite. Meli jsme prstynky dost siroke a jak jsem porad mela ruce ve vode kvuli plenkam apod., delala se mi pod nim vyrazka. Po druhe svatbe jsem si na prstynek zvykla, nosim ho. Je to uzky krouzek a jak koukam, dost jsem ho omlela. Ma takove rezane plosky a ty hrany jsou uz takove nehranate :)
A nosi prstynek vasi manzele? Prvni ho nosil, druhy ho po prichodu z radnice hned sundal.
Kokoska já nenosila zásnubní, když byly děti mimina. Kamen je dost vystouplej a bála jsem se, abych mimino neškrábla. Ted už nosím na dvou prstech celkem 3-4 prsteny a nesundávám nic. Jen na krku nic nesnesu.
Muž snubák nosí a už ho minimálně třikrát ztratil (na letišti, na pláži, ve školce). ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje