Mha Tyjo, tak ten znám jenom z vyprávění... zato jsem dostala plaketu za přínos... už nevím k čemu, bylo na ní i moje jméno
byla skleněná, takže šla zrecyklovat
Já dostala odznáček za zásluhy, taky moc potěšil ![]()
Mha Tyjo, tak ten znám jenom z vyprávění... zato jsem dostala plaketu za přínos... už nevím k čemu, bylo na ní i moje jméno
byla skleněná, takže šla zrecyklovat
Já dostala odznáček za zásluhy, taky moc potěšil ![]()
Mermaid Nosíš ho, nebo šel taky k recyklaci? ![]()
Plaketu a odznacek předčí už jen pochvala pred rozvinutou zástavou.
Myrtila zahrabala jsem ho hluboko do skříně společně se stejně drahocennou medailí ![]()
Ja můžu přispět:
Balíček nejlevnějších vitamínových doplňků z drogerie.
Zelená pletená vánoční čepička v bílou bambulí - velikostně tak na dítě.
Obří zelená vánoční koule.
Několik příšerných triček, kde grafiku dělal někdo pod vlivem psychedelik. Majstrštych je jedno z nich, které mi je ve velikosti L (normálně nosím M) úzké přes paže a to fakt nejsem žádný Arnold.
Naštěstí jsme měli i finanční bonusy.
Ale nejlepší byla firma, ve které jsem pracovala těsně před mateřskou. Tam jsme měli nějak nesmyslné kpi celé nesourodé oddělení dohromady a kolegovi se povedl nějaký super kšeft, takže jsme brali asi 400% bonusů všichni a oni mi to poslali po půl roce na mateřské. No zaplatilo mi to tenkrát novou kuchyň. ![]()
Neví prosím někdo, jak dlouhá je zhruba objednací lhůta na cílený obstřik pod ct na neurochirurgii na Homolce?
barbucha ty se tam vyznáš, ne?
barbucha to já zavolám, ale ještě nemám žádanku v ruce, tak jsem chtěla mít aspoň představu. Bez žádanky tam otravovat nechci, určitě by byli "nadšení".
No nezblázněj se, klidně tam zkus zavolat, spousta lidí si to potřebuje naplánovat a tak...
kde se řešily ty sbírky? pánovi z pomáháme zvířátkům shořel domeček a asi i nějaký zvířata. ráda bych něco poslala, ale někde jsem zachytila, že transparentní účet/qr kód k němu je čistě na zvířata a jejich potřeby. že zázemí a tyhle věci se do toho nepočítají, že by měla být sbírka - ví někdo?
Karja tos mi ukazala vec. Reklo mi to ze prumer na moji pozici je o 60%% vejs mez mam ja a ve vekovy kategorii je to dvojnasobek![]()
711990 To máš podle mě špatně zadaný:D:D Jakože prodavačka není manažer prodejny:D Piš to tam to tam reálně!
Ježiš teď mi ten dotaz na objednání na Homolce spolu s místní debatou o odměnách v práci připomněl, co mi sdělily holky když jsem byla nedávno na odběru - laskavou péčí vlády s. Babiše teď došlo k tomu, že (13. plat už zrušili asi před pěti lety) jim zrušili i odměny, pročež poslední plat se rovnal platu na nemocenský. No blahopřeju.
Kdo potřebujete, radši se objednejte co nejdřív, možná tam brzo nezbyde ani vrátnej.
711990měla jsem kdysi podřízeného, který si z podobné stránky udělal screenshot a běžel s tím na HR, že to chce přidat.
Ale pokud je ta diskrepance fakt velká, většinou nezbývá než popojit o dům dál.
mitford sister Nevím, ale když zjistíš, napiš to sem, prosím.
barbucha nojono, to budelíp nějak nedopadá...
Našla jsem toto: Záchranná stanice pro ptáky a malé savce je v Brně-Slatině v provozu od roku 1991. Prostředky na sbírku lze posílat na účet 1351736399/0800.
Tak nějak mě zlomyslně rozveselilo, že si mi nejvíc stěžovala zrovna tetina, která podle všeho to budelíp nejednou volila
Slušnejch je mi líto, no.
barbucha treba bude mit sanci si tu volbu jeste parkrat zopakovat a doufat v lepsi svet!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.