Tabea mě se to naštěstí netýká, u nas na fotbal nechodí nikdo, takže o tom můžu přemýšlet v čistě teoretické rovine ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea Na Slavii chodí moji synovci pravidelně, vlastně nikdy nic neříkali rodice ani děti, toto téma vůbec jsem nikdy nezachytila od nich. Ale jako asi si vždycky kupovali nějaká OK místa. No husty jako, doufám, že dostanou poradnej flastr a tým pokutu ze to sotva ufinancuje, dnes kdy se všude hlídá bezpečnost na těch veřejných místech to takhle poserou, neskutečný, neskutečný..
Zkusím štěstí tady, kdyby náhodou někdo věděl. Při prodejích na vintedu nad 50000,- za rok jste nahlášeni finančáku. Nevíte, jestli se hlásí jen částka nebo i položky, co jste prodali?
Jen částka.
jerry Moc děkuju. A prosím tě, víš to jistě?
Finančák položky nezajímají, pouze částka. Vinted posílá finančáku údaj, který je zároveň uložen na profilu prodejce.
Moc děkuju!
Dá se nějak dostat ke článku na heorine, když si to neplatím?
Taky vás teď zajímá, co to leona mp na tom Vinted prodává?
(Myslím to v dobrém)
Jaké používáte pánve s nepřilnavým povrchem na indukci? Musím koupit nové, mám jednu nerezovou, ale potřebuji i nepřipalovací... dík
woll dělá neprilnavé pánve na indukci. Ale dávej pozor na model.
Nemáte někdo zkušenost s bavlněnými ručníky že scanquilt? A rovnou i kód na onadnes, ať se nemusím otravovat s portmonkou? ![]()
continuity díky, podívám se
Liesel teď jsem koupila v ikei tu 365+ a zatím se mi zdá dobrá
Liesel Nerezové od Fabini, zdají se mi i nepřipalovací, při správném používání.
A nemáte někdo z ikey tuhle šedomodrou pánev? https://www.ikea.com/cz/cs/p/klippfisk-panev-neprilnava-vrstva-drevo-tm-sedo-modra-80602511/
Ta se mi hrozně líbí, ale nevím, jak moc je či není praktická...Já zatím jedu ty nepřilnavé, toho nerezu se bojím, já vařím hrozně zrychleně a prostě nějaký cavyky, abych to nepřipálila, to vím, že na to nemám.
Karja nesmí do myčky, nesmí je mně domů ![]()
Já na nerezu taky moc vařit neumím, je jen pár věcí, které si na něm lajsnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje