"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Tabea
7870 příspěvků moje polička 16. května 2026 18:29

Tak Betty jednou jsem čekala asi půl hodiny na policajtech. Za tu dobu tam přišel jeden nebo dva lidi nahlásit (pokus o) podvod (internet/telefon). Mámu mojí kamarádky (není to vetchá seniorka, co se neorientuje. Pracuje v kanceláři pro město.) klasickým podvodem přes whatsapp (ahoj mami, rozbil se mi telefon, prosím ozvi se mi na tohle číslo) obrali o 1000€ a to jen proto, že víc kvůli limitu poslat nemohla. Další kamarádka mi tenhle týden vykládala, jak její rodiče někdo málem obral, zastavili to naštěstí v posledním kroku. 

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 16. května 2026 19:04

Mermaid Tipla jsem si ho, a teď už nevím přesně, jak byl buď onadnes2026, nebo onadnes26. Možná to bylo kapitálkami. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. května 2026 19:33

Myrtila Děkuju! Bylo to onadnes2026. Taky mě to mohlo napadnout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2026 19:43

Myrtila Mermaid ty kódy jsou zadarmo v aplikaci portmonka, kdybyste potřebovali ještě něco.

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 16. května 2026 20:08

Mermaid No, nebyli při tom vymyšlení zrovna moc kreativní

Evaeva Díky, potřebovala jsem jenom to zalando (aneb keen sandály... to dítě roste před očima, s jednou velikostí to letos nedáme)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2026 20:22

Myrtila tak to já doufám, že my jo! 

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 16. května 2026 21:12

Evaeva Kdyžtak tam jsou za tisícovku

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 17. května 2026 08:58

Neměl tady někdo CBD olej nebo kapsle na spaní?.  Jsem od začátku roku totálně nespavá, resp. neusínací i nespavá a začínám to fakt pociťovat.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 17. května 2026 11:09

Tak, nakonec jsem se rozhodla, že zkusím vést insta deníček archeologickému výzkumu. Nevím, jestli bude zajímavý, jestli neumře rychle na úbytě, protože nic nenajdeme, ale za zkoušku člověk nic nedá. Začínáme zítra. Sweet Potato 

https://www.instagram.com/archeo.slezanka?utm_source=qr&igsh=MWt1cjlieGViMTJ5Nw==

Online Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 17. května 2026 11:28

brrrDíky. Už jsem tam.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 17. května 2026 11:49

Sweet Potato Dík.

Pro sledující mám připravené i staré plány a fotky, nebudou to jen hromádky hlíny.

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 17. května 2026 12:02
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 17. května 2026 12:43

stes taky by se mi asi hodily. Sice usnu celkem rychle, ale v pul paty jsem vzuhru a vetsinou uz neusnu. Uz si pripadam jak zombik.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 17. května 2026 13:38

stes Kokoska 

Koukám že to budu muset vyzkoušet. Ať usnu kdy usnu (což se mi před půlnocí podaří tak jednou za měsíc), vzbudím se v šest nebo i dřív (mezitím minimálně jednou tak ve tři, ve čtyři), takže jsem jak mátoha, odpoledne usínám a pytle pod očima mám přes půl ksichtu. 

Nefunguje mi Stilnox ani Lexaurin, občas vyzkoušeno... ani ten Melatonin už. Je nějakej spolehlivej prodejce?

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 17. května 2026 14:04

Ja se budím pravidelně ve 4.  A to i o vikend. Na dovolený...všude. S práškem i bez.  V 10 jsem jak matoha a musim pracovat. Od 6 vecer zivam a zivam, vydrzim do 9 až 10 a jdu si číst. Po druhý stránce upadám do mdlob, takže zhasnuto a šup...další dvě hodiny nespím. Pak si vezmu půlku čehosi...a ve 4 jsem vzhůru. Ja bych i vstala kolikrát, ale nechci dělat hluk, muž spí. Jinak ale poměrně pravidelně odcházím do prace vic než pozdě. Co dělám ráno 2 až 3 hodiny nedovedu popsat nez se vykopu..sama nevim. Na druhou stranu když o neco jde, ne o odchod do práce,dovedu sebou zase hodit,to ne,ze ne.

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 17. května 2026 15:29

barbucha hele játra, plíce se ozývaj... to by sedělo: nehulit a nechlastat!

ještě jsem našla jinej graf, kde jsou i bylinky na ten kterej problém: játra-pampeliška, plíce-lípa... a ty ses mi smála, že si dělám čaj z pampeliškovýho kořene... dva tejdny a cejtim to na pokožce obličeje víc než nějakej drahej krém!

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 17. května 2026 17:39
Reakce na Tak Betty:

Denně píšou ve zprávách jak důvěřivá žena naletěla podvodníkům , poslala peníze, předala kurýrovi apod . Nějak nemůžu věřit tomu , že se to děje tak často.

​Tak len tento týždeň mi prišiel do mejlu najprv email z paypalu, že im mám poslať neviemčo (neklikala som) a potom ešte jeden, že som neposlala a tak mi pozastavujú účet (nič nemám pozastavené) a na Whatsupp mi prišla správa, ktorá presne vedela, v ktorom hoteli a v ktorý dátum tam mám rezervovaný a chceli podrobnosti platobnej karty (tu tipujem nejaký únik z bookingu).

Ako viem si celkom predstaviť, že niekto v cestovaní úzkostnejší ako ja sa v strachu, že zostane v cudzine stáť pred hotelom, nechá zblbnúť.

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 17. května 2026 17:43

Viem, že je ich na trhu na mrte, ale ide o moje obľúbené topánky...

Nemáte niekto vyskúšaný spoľahlivý čistič na semiš?

Vytiahla som topánky z botníka po zime a sú niečím akoby oprskané, absolútne netuším, čo by to mohlo byť, a navrch ostatné topánky okolo nič. ale fakt je, že tie ostatné sú hladká koža. Nechápem.

No a potom pre istotu aj nejaký spoľahlivý sprej na ochrany semišu, ak sa mi to podarí vyčistiť.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 17. května 2026 20:18

Blbý dotaz pro prazacky. Je v centru nejlépe na starém městě nějaká kavárna, bistro, kde mají třeba už od půl 8 a můžu tam i pracovat? Nebo jako i nejakej McD by mi nevadilo, pokud by tam šlo chvíli příjemné pobyt....

Edit: Už to vidím, nejakej Costacofeee nebo Starbucks má otevřeno od rozedneni pomalu

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 17. května 2026 20:27

Karja 

Apetit v Revoluční - kavárna/cukrárna/bistro má od 7.00.

A je tam moc hezké prostředí a ochotná obsluha.