"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 28. května 2026 14:54
Reakce na Tabea:

stes pomůžu ti se songu zbavit. Když jedu do Česka, tak vždycky v autě naladím impuls. A minule jsem objevila (pro mě) novou píseň od Karla Gotta: Kam tenkrát šel můj bratr Jan. Zaujal mě hlavně verš: "a rád se smál jak venkovan".

Neni zač.

​Tak dík To můžu ale lehce přerazit .... Až rozkvetou lípy, já vrátííím se zas... my starší známe

Offline Janulik03
20329 příspěvků moje polička 28. května 2026 14:56

Jede jede mašinka.....

Offline Tabea
8165 příspěvků moje polička 28. května 2026 16:52

Marbuša lípy jsou zlatý

Offline Sweet Potato
40528 příspěvků moje polička 28. května 2026 17:55

Tabea To je ale krásná píseň.

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:47

OliveOyl 

Dočítám se zpožděním - palce ani jiné části údú jsem tudíž držet nemohla, ale o to srdečněji ti blahopřeju.

Máš mou úctu a obdiv - vystudovat při zaměstnání a s rodinou za krkem je neskutečný výkon. To bych dneska už nedala...

Jsi dobrá, jsi dobrá, jsi dobrá

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 28. května 2026 21:21

OliveOyl gratulujem!!!

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 28. května 2026 22:50

OliveOyl Gratuluju k inženýrství!

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 29. května 2026 05:06
Reakce na Karja:

OliveOyl

"Paní inženýrka, to je něco, auto z tuzexu, peněz jako šlupek..." Moc gratuluji a přeji bujarou oslavu;)))).

​ty to vždycky umíš rozseknout :)))

vsem vám moc děkuju

Sweet Potato do včera jsem si nevšimla, že se to ( kromě refrénu) nedá uzpívat!

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. května 2026 10:38

Mate nekdo doma zidle Ton? Planujeme nove sezeni a rada bych dubove nadcasove zidle. A uplne se nedokazu rozhodnout ktere. Mame svetlou podlahu a barvy v interieru jsou bila, seda a svetly dub. Rada bych stohovatelne a aspon ramcove pohodlne. Polstrovani se vzhledem k detem bojim (vse zaspini). Na chate mam stare Ton Ironica, ale ty asi spis nechci. Ty jsou fakt tak na chatu, tam se hodi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2026 11:14

Jos stohovatelné merano spíš nedoporučuju, resp. menším lidem nejsou úplně pohodlné. Ale obecně je ton kvalitní značka.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 29. května 2026 11:29

Jos ironica maji nasi doma u jidelniho stolu uz pres 50 let, jsou skvely:-) merano se mi strasne libily a naopak nebyly pohodlny mymu vysokymu ex. pro me jo. sla bych do nich zas:-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2026 11:44

viktorka_od splavu netlačily tě do stehen? My jsme v práci měli u stolu asi osm různých modelů a meranu se menší spíš vyhýbali.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 29. května 2026 11:52

viktorka_od splavu jo, mně jsou ty ironic taky velmi pohodlné, ale je fakt, že to musí do interiéru trochu padnout no, jinak je to hodně takové demode:D. 

49384 příspěvků moje polička 29. května 2026 11:52

Evaeva asi vim jaky myslis ale my meli jiny, bez tech zvednutych kraju. ted je v nabidce nevidim, jen bez operek. nase zhruba tyto

49384 příspěvků moje polička 29. května 2026 11:53

Karja no jako jsou do klasicke kuchyne to je jasny:-)

Offline notna
9468 příspěvků moje polička 29. května 2026 12:09

Ton merano, ty plné, jsou hodně těžké. Nevybavuju si těžší židle. Ty bych nevolila, jestli u stolu budou sedět často děti. Ale zase jsou podle mě nezničitelné.

Ty ironic si naopak myslím, že teď frčí hodně podle toho, jak je vidím na IG. V severském i boho stylu hodně.

Offline Blaire
76 příspěvků moje polička 29. května 2026 12:11
Reakce na Jos:

Mate nekdo doma zidle Ton? Planujeme nove sezeni a rada bych dubove nadcasove zidle. A uplne se nedokazu rozhodnout ktere. Mame svetlou podlahu a barvy v interieru jsou bila, seda a svetly dub. Rada bych stohovatelne a aspon ramcove pohodlne. Polstrovani se vzhledem k detem bojim (vse zaspini). Na chate mam stare Ton Ironica, ale ty asi spis nechci. Ty jsou fakt tak na chatu, tam se hodi. 

​Mame Merano (polstrovane) a era (nepolstrovane) a jsme moc spokojeni. Mame je patym rokem a jsou jako nove. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2026 12:17

viktorka_od splavu my měli přesně tu, co je na webu tonu. Oni jsou i dost široké, já bych brala jiné. Ale vybrala bych si, ne, že ne

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 29. května 2026 12:44

Jos 

Já mám klasiku, č. 14, koupila jsem tmavý černohnědý že mám jako černohnědou linku, a teď mě mrzí že jsem nevzala nějakou barevnou: měli žlutou, červenou, modrou, zelenou... ale možná by se to okoukalo, nevím.

Těžký nejsou a sedí se na nich dobře.

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. května 2026 12:46

Diky vsem. Presne na Merano jsem si myslela. Ale bojim se nepohodli. ironica asi fakt ne. Na chatu jsem je stejne zazdila podsedaky, protoze je tam chladno a studily. Mam ale ty tmave, bude jim milion a jsou fakt trochu retro