"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 25. května 2026 22:47

continuity Tak jsem se na ten dotazník zeptala. Odpovědi ve smyslu: "Jo. Ne. Nevím. Blbost." Takže ano, některé to absolutně minulo.

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 26. května 2026 07:29

brrr no tak jsem pro příležitosti zrušení testování téma doma otevřela a všichni si do toho něco povymysleli, speciálně do toho duševního stavu. Dcera: "Snad si nemyslíš, že tam pod svým jménem řeknu pravdu?"

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. května 2026 11:59

continuity 

Dcera má recht.

Osobně bych ještě dodala, že dneska, s aparátem plným estébáků, udavačů a nekvalifikovaných domovnic, bych jim dobrovolně nesdělila ani moje číslo bot, natož snad něco o majetkových poměrech!

Navíc se obávám, že naše školství potřebuje prioritně jiný věci než zrovna znát počet knih nebo plat rodičů.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 26. května 2026 13:08

Jako tohle jsem vyplnovala v roce 2001 v paty tride. Doted si pamatuju jak jsem dumala nad tim, kolik doma mame knih a jak to mam takhle na dalku spocitat. Takze se docela divim ze se na tohle prislo az ted? 

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 26. května 2026 14:00

711990

Počet knih si pamatuji i já, ale pamatuji si, ze jsme měli za hlubokého socializmu za úkol zjistit, kolik jich doma máme a doma jsme to počítali.

Teď to ještě trochu nabralo na obrátkách. Mně hlavně baví, že se argumentuje tím, že se to už sbírá léta. Fakt, že se to dělalo blbě pět let, to opravdu nijak nelegimitizuje. Alespoň víme odkud pochází ty čísla z novinových titulků, že 40% devataku vykazuje příznaky střední až těžké deprese.