No takto plavat umím, hlavu potopím, ale když tam mám skočit, vždy se nejdřív rozloučim se životem.
Mne se dělá mdlo už když koukám na potápěče v televizi nebo v těch akváriích kde mají ten tunel nebo 15 metrů vysokou nádrž.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato budeš nahrávat? Ale vypadá to zajímavě, asi se přidám :)
Na balkone, schované za truhlíkom s paradajkou si urobilo hniezdo nejaké vtáčatko, a znieslo tam 4 , neskôr pribudlo aj piate, vajíčka. Dávame pozor, nechceme maminku rušiť, ale občas treba poliať kvety, a aj keď prechádzame vnútri popri skleneným dverách na balkón, zľakne sa, a uletí .Zaujíma ma, ako dlho môžu vajíčka ostať takto opustené, nezohrievané. pretože ona v tom hniezde chýba dosť často - niekedy je už prázdne, keď ideme okolo .Rada by som v
idela, ako sa mladé vyliahnu !
Garfie balik od COS odnes tam, kde berou DPD. Nic zvlastniho to nevyzaduje, vyplnis formular, ktery byl v baliku, soupnes dovnitr, zalepis balik a nalepis stitek, rovnez z baliku. V remenech to odpipnou a na telefon prijde potvrzeni.
No jo no, už je to tady... stěhujeme školu (svépomoci), nějake tipy na svačinu pro stěhováky (dospělé i děti). Jsou to dva dny v plném nasázení. Mám představu co nabídnu. Ale budu ráda za všechny tipy.
vtipalku
![]()
![]()
Evaeva To není, že vdechneš vodu, ale prostě už jen voda v nose, při normálním pomalém ponoření, ten pocit, je naprost traumatizující.
Kokoska Děkuju, já si právě pamatuju, že bylo nějak komplikovanější zjistit, kde to teda vlastně sbírají, ale už jsem se v tom trochu zorientovala, děkuju!
Garfie jo, to já pochopila. Ale vůbec si nepamatuju, kdy se mi to stalo naposledy, při ponoření určitě ne, to jsem dělala naposledy ve středu. Respektive pamatuju si akorát to řádění v někdy pubertě. Nebo to vůbec nevnímám a všimnu si, až když je to víc.
Evaeva Myslím, že b) je správně, vůbec si to neuvědomíš a to je právě ten rozdíl mezi umím se ponořit a neumím se ponořit bez zacpaného nosu. Já to neumím, ale chtěla bych se to naučit.
Garfie je to možný, já sice nejsem bůhví jaký plavec, ale vodu mám ráda. Každopádně bys prý ideálně měla vydechovat nosem, pak ti tam voda skutečně natéct nemůže/neměla by. Nám teda vždycky tvrdili ve škole.
Evaeva Jo, to je taky jediná metoda, jak to jakž-takž zvládnu, ale je to prostě o tom, že musím být připravená, soustředěná a ještě to nevyjde vždycky. Že jako jen tak volně blbnu, to je úplná utopie. :-( Asi to chce hlavně praxi.
Blanka nějakou dobu určitě, měla jsem kameru v budce a vajíčka tam byla třeba pár hodin. Já mám pocit, že ze začátku, než je snese všechny na nich moc nesedí, aby se pak začla vyvýjet všechna najednou. Ale i pak na nic ta naše sýkorka neseděla pořád. Možná je v budce víc teplo...
Garfienevěřte ji, jediný rozdíl je, komu to vadí.![]()
Když normálně plavu prsa, tak mi nenatece moc, protože se pohybuji vpřed a ty dírky jsou schované a dýchám. Ale něco tam vždy je.
Ale když se můj muž potápí, tak samozřejmě dech zadrží a to mu voda teče z nosu ještě pomalu hodinu. Říká, že to je naprosto normální, že mu to zateče někam do dutin.
Garfie to mám stejně, když plavu prsa, dýchám do vody a normálně ponořím celý obličej. Jak je tam ten pravidelný rytmus a dech, tak dobrý. Ale když mi syn řekne podívej se pod vodu (v brýlích samozřejmě, oči otevřít taky nezvládnu) jak dělám kotouly, tak neumím strčit hlavu pod vodu, když si nedržím nos.
Mulen - Vďaka vášmu vysvetleniu som pochopila, ako bolo možné, že v hniezde boli asi dva dni vajíčka štyri, a potom pribudlo piate .Ale inak - máme po radosti ! Ešte včera bolo všetko OK, teda mysleli sme si, ale vtáčia maminka to vyhodnotila inakšie . Ráno som našla hniezdo prázdne . Nechápem, ako mohla tie vajíčka preniesť ? A musela to byť ona, lôebo ani na balkone, ani pod ním ani na dvore ,nikde som nevidela nejaké zvyšky po možnom zápase,/ nejaký škodca /, alebo po inej nehode . Tak je mi to ľúto, ale inak dúfam, / aj keď nechápem ako / že je možné, že sa proste rodinka iba presunula na kľudnejšie miesto . / A to sme nechívali dvere na balkon zavreté, aj keď inak ich mávame deň-noc otvorené , lebo som nechcela riskovať, že sa vtáča poýli a zablúdi dovnútra .
Blanka pěvci nedokážou vajíčka přenést, to musel byt nejaky predator.
Možná u toho rodiče vůbec nebyli a nakladou dalsi![]()
Objednala jsem si kabelku na ZL, už tady měla bych ve středu, ale paní na pobočce zásilkovny říkala, že vůbec řidič nedorazil, ale že ji volali, ze nepřebrala spoustu balíků. V aplikaci se to ze stavu "doručování" vrátilo do stavu "zásilka je na cestě do depa" a trčí to takto už tři dny.
Ještě ji mají, celkem bych ji potřebovala mít doma příští týden, objednali byste to znova?
Kalhoty z jiné zásilky vracím. Člověk chce utrácet a ani to mu nejde. ![]()
continuity jestli jí potřebuješ, tak jo. Jednu z nich vrátíš.
continuity a který den příští týden? Jím to tak těch 5 dní trvá....Jinak bych to asi objednala znovu, já myslím, že tu tvojí asi vrátí.
Píšou, že by tady byla 23.-25. to mi stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my