"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori Tak uvidíte, třeba jsou to fotky z prvního dne, těžko soudit:-).
Obdivuji všechny dětičky, mě by nikdo nikam nedostal teda:D:D:D
barbuchaI za totáče byly úžasný tábory.
Byla jsem v lágru 2x jako dítě a 2x jako vedoucí a patří to mezi traumata z dětství., když si to tak zpětně vybavuju.....
já jezdila na tábory od třetí třídy. Jednou na ten skautský, když tedy rok byly povolené, tam to bylo velmi střídmé :D, pokud si pamatuju, ale byl snad jen týden. Potom jsem začala jezdit na tábor od jednoho podniku, kde holky byly v chatkách "teletníkách" takové ty malé šikmo zkosené směrem dolů i nahoru, kluci spali ve stanech s podsadami. Tam teda už byly kuchařky a vařily. Jezdilo se na tři týdny a já tam jezdila moc ráda, potkávaly jsme se tam vždy po roce se známými kamarádkami, co tam jezdily z jiných měst - podnik měl několik závodů. Táboráky, hry, koupání, i ta stezka odvahy... pak jsem tam jezdila pracovat do kuchyně jako na brigádu, a to jsou teda vzpomínky hodně odlišné, ve dne jsme pracovali, v noci pařili... och doby mého mládí.
Torrah já tábory taky milovala (vůbec všechny výjezdy bez rodičů), byla jsem i na jiných než těhlech "sparťanských", vrchol léta vždycky. (A to jsme vážně zbytek léta neseděli doma
). Byla jsem na lepších i horších, ale vzpomínám se slzou v oku.
Pro nás bylo vždycky nejlepší odměnou, když nějaké dítě či jeho rodič řekli, že si doma vybojoval, že pojede radši zas na tábor (s kadibudkou), než k moři.
Kamarádky mající starší děti než já mě naučily žádné zprávy=dobré zprávy. A instituce, se kterými dítě bývalo nebo bývá pryč, fotodokumentaci posílají až po skončení. Díky Bohu za obé. Asi bych taky řešila, proč fotyk neposílají, co se tam asi děje nebo proč na fotce stojí sama, tváří se divně apod.
Na táboře jsem byla jednou, docela jsem na to i zapomněla. I když jsem si pamatovala moc dobře, proč už jsem nikdy na žádný tábor odjet nechtěla. Ale po strašných letech, asi 35, jsem se na tom táboře ocitla. Dělali jsem tam jedno odpoledne program pro děti. Měla jsem z toho obavy, moc se mi tam nechtělo, ale jsem si říkala, co blbnu po takových letech... a dělala jsem si z toho legraci. Ze začátku dobrý, ani jsem to tam moc nepoznávala. Ale pak jsem vešla do jídelny a ten charakteristický "zápach" najednou jak rána z čistýho nebe, vydoloval mnoho! Hnusný to bylo, jak to všechno najednou naskočilo. Přitom to s tou jídelnou a kuchyní vůbec nesouviselo. Všechno hnusný se odehrálo jinde.
notna To je mi líto.
notna jo, je to tak, ale malá si to celkem vybojovala, je ji 6, gymnastiku a trenérky miluje, tak jsem byla taková nejistá. Starší jela na jiny a podle fotek co dávají pravidelně vypada fakt spokojeně, přitom v normálním životě to maji přesně naopak;)
rasaNori to bude dobrý, určitě. Ony matky kolikrát vidí za tři rohy. Věřím, že přijede spokojená (teda doufám)
Sweet Potato Děkuji
To je milé. Od milovníků táborů si vždycky vyslechnu, jak to přece muselo být super, vždyť takový vyhlášený tábor! Tam se každému líbí už 50 let nebo jak dlouho to existují ![]()
rasaNori Chápu tě, taky by mi to vrtalo v hlavě. Ale myslím, že dnes při jakémkoliv diskomfotu dětí ti vedoucí informují, že je něco špatně. Tak to určitě bude dobrý.
Máte ověřenou voděodolnou řasenku? Z drogerie, nic drahého.

Máte ověřenou voděodolnou řasenku? Z drogerie, nic drahého.
neni uvaděná jako vodeod.ale drží, a ač píšou, že na smyti stačí voda, tak to fakt nestačí. V růžovém obalu je taky fajn a drží. Takhle bych řekla,že vic.
Nedavno jsem tu nadávala na přemíru reklam na cvičení a hadry a kosmetiku na Fb a IG, ac tyhle záliby online nevyhledávám. Ale...zapomněla jsem a to mi štve nejvic, že mi IG neustále chce videa a příspěvky russaku a russek, vždy slavícich, bavících se, valejících se u moře...nevim, jak to zablokovat...proste aby se mi neukazovaly příspěvky s azbukou. Nevite prosim?
stes Klikneš na ty tři tečky nahoře a vybereš nemám zájem. Nebo je tam i proč se mi tyto příspěvky zobrazují.
999 dik,to dělám u každého...chtela jsem to zablokovat komplet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články