"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2026 16:56

Gatita

Ale moje pohledy dětem nejsou o nic lepší. Ještě jak to píšeš dopředu, tak to musí být něco platného za každé situace.

Offline jerry
11205 příspěvků moje polička 30. června 2026 17:37
Reakce na barbucha:

je to pro adresáta jak minidárek.

​A nemusíš mu z dovolené už nic vozit

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 30. června 2026 20:20

continuity dík

Offline Aranel
6590 příspěvků moje polička 30. června 2026 21:13

Gatita Nám rodiče psali: "máme doma bednu výborných meruněk... byli jsme se koupat v Jablonci na přehradě..." My jsme trpěly, lepily knedlíky zespoda na stůl a koupaly se akorát tak v plesnivejch sprchách. Člověk se hned těšil na další dopis

Ostatně k tématu napsali super píseň Svěrák a Uhlíř!

Offline jerry
11205 příspěvků moje polička 30. června 2026 21:45
Reakce na Aranel:

Ostatně k tématu napsali super píseň Svěrák a Uhlíř!

​Myslíš Barboru?

Ta je fakt dobrá...ze života táborového.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2026 21:46

Aranel tak naši si klidně odjeli na dovolenou do Švýcarska (ale po dohodě, my jsme tehdy chodit po horách nechtěly) A pak nás ještě vyzvedli asi o půl hodiny později, s čokoládou, která změnila tvar, jak se po cestě roztekla, protože si vezli vzadu na desce nad kufrem

Offline Aranel
6590 příspěvků moje polička 30. června 2026 21:49

jerryJojojo!!

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 30. června 2026 22:13

V TV byla reportaz o tabore, ze se chudaci deti nemuzou sprchovat kazdy den, ze je malo vody. A jeste neco o wc, tak jsem manzelovi rikala jako jaky wc a sprchy, my meli na tabore latrinu a myli jsme se v potoce! Vubec mi to neveril.

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 30. června 2026 22:28

Kokoska To zní skoro jako popis tábora, kam jede muž se synem i když trochu kecám, na mytí tam mají mimo rybníka i vodu ze studánky, kterou ohřívají v brutaru, ovšem při tom počtu, co jich tam je, se minule muž ani syn v teplé vodě neumyli ani jednou

Popravdě tohle je ten důvod, proč se tam sama neženu, nedovedu si představit tam třeba mít menstruaci, ty sprchy jsou prostě jen tak v lese, bez krytí, a latríny takový šnek, kdykoli tam může přijít kdokoli, ani nezjistí, že je obsazeno, jinak, než že se prostě dojde podívat. Ta úroveň hygieny mi přijde v pohodě, ale ta absence soukromí už ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2026 22:36

Kokoska Myrtila my měli takový barel/sud, kam se napumpovala voda ze studny a pak se jakože ohřívala sluncem (byl černý). Menší děti se tam musely mýt povinně, když jsem byla starší, myla jsem se jen v Lipně, bylo teplejšíLatríny samozřejmě suché, ale soukromí bylo. Pořád to tam vypadá stejně, uvažuju, že bych tam příští rok poslala kluky

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 01. července 2026 05:58

Tak fotky trenérka včera vyvesila, ale ze by me to nejak uklidnila, to úplně ne. Uvidíme. A díky za ten tip na posta online, to nam vyřešil problém s odjezdem a posíláním pohledu z cest:)

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 01. července 2026 08:20

Myrtila byla jsem tehdy v sestce a v sedmicce, skautske tabory, nikdy predtim jsem na tabore nebyla, asi mi prislo, ze to tak proste je. Pak skauta zrusili a byla jsem na tabore az koncem gymplu jako praktikantka, tam uz bylo vsechno. Zdena jidelna, splachobaci wc, sprchy s (nekdy) teplou vodou. Akorat uz me to tak nebavilo.

Offline Kokoska
34840 příspěvků moje polička 01. července 2026 08:21

Evaeva pro kluky to bude zazitek. Manzeluv syn jezdil s detma na tabor pro deti a tatinky, jeho zena si to dost chvalila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 08:50

Kokoska

Moje ségra tam byla ještě v 15 (před dvěma lety), je to dobrý i pro holkyOno i ty skautské tábory tak pořád vypadají.

Offline Mulen
5000 příspěvků moje polička 01. července 2026 08:55

Kokoska já jsem milovala tabory tatínku s dětmi

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 01. července 2026 09:08

Kokoska ja jsem na takovy tábor taky jezdila, na ty latríně bylo pri vstupu nejaky udelatko, nejaka závora, který hlásilo, jestli tam nekdo je 

(tabor jsme meli na jindrichohradecku, oddíl tam porad jezdí, docela mi dneska u zprav zatrnulo) 

(je to teda jedno, kde se to stalo)

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 01. července 2026 09:10

rasaNori a proč neuklidnilo? 
mne štve skolka starší, poslední fotky maj nekdy z unora? Ostatní tridy maj aspon jednou za 14 dni, chybi tam několik výletu i, proste nefotej. 
U mladsi je to skvely, bejva k tomu i vypraveni, co delali, co se učili, jaké měli tema...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 09:16

Potrefenáhusa muž jezdil do toho tábora, kam blesk udeřil loni 

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 01. července 2026 09:23

Evaeva Chudáci ti mladší teda, jestli Lipno bylo teplejší

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 09:27

MyrtilaLipno bylo vyloženě teplý Ale jako jo, oni tam teda šli jednou nebo dvakrát za pobyt