Janulik03 a jak ho mas dlouho?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
baltik od minulého leta, nemám sušičku, periem na Max 40, nezehlim
baltikdcera si kupovla mušelínové povlečení v Lidlu na eshopu a prý je to velmi příjemné, zatím práno jen 2* a sušinku na povlečení nepoužívám. Pro sebe bych si to nekoupila, přišlo mi to od pohledu hřejivé, já mám jen damaškové povlečení.
Liesel hřejivý pocit mam z mušelínu taky...ted jsem videla jednobarevný dlouhý saty na ramínka,čili vedro a nevim, jestli bych se v nich v těch tropech neupekla![]()
Se blbě zeptám, mušelín, to je taková ta plenkovina, co se teď nosí?
Sweet Potato ano
stes oni se delaj různo-vrstvy, treba třívrstvej je fakt docela tlustej
hodne to ale saje
Potrefenáhusa dik...ty šaty prubnu,stoji doslova par kaček a láká mi,že se nezehlí a nemackaji. Chci je k vodě nebo na válení se v autě.
Já jsem asi jediná, komu je to na těle nepříjemný ![]()
Evaeva mne je to neprijemny uz od pohledu![]()
viktorka_od splavu Evaeva my mame ruzny ty velky pliny, ktery používáme místo osušek a jsou taky různý, od tenkých po tlustý a od ne úplně příjemných hrubších po hladký a až hebký
Evaeva viktorka_od splavu ono to bude neco jako len....buď to sneseš nebo ne.
stes len snesu některý.
Potrefenáhusa ty osušky jsme asi měli jen bambusový, ale to by mi nevadilo. Ale jak se to šoupe po těle, když jdeš, tak to mi nějak vadí, ta struktura
Potrefenáhusa kdyby to bylo hladky tak asi fajn, ja znam jen ty z Lidlu apod a ty jsou fakt odpudivy, jak pise Eva. minimalne to vypada hrozne teple
viktorka_od splavu možná to žehlit? (Haha)
ale dítě mělo jedny batolecí kalhoty a ty byly fakt skvělý a úplně lehoučký a ještě máj jedny šaty s dlouhým rukávem teda a ty jsou taky příjemný, podle me fakt záleží
teda ja si predstavím skôr ľahučké, jemné, polopriesvitné empírové šatičky z doby Napleona, ak sa povie mušelín. A tu - plienky ! ![]()
Ja mam ty saty na doma a kratasove pyzamo, oboji z Tesca, dvouvrstve a je to teda extremne mekke, jemne a vzdusne, moje nejoblibenejsi v lete. Ale u recenzi na povleceni v tchibo lidi psali, ze je to tluste a teple, tak jsou adi ruzne verze, podobne jako u toho lnu.
teda ja si predstavím skôr ľahučké, jemné, polopriesvitné empírové šatičky z doby Napleona, ak sa povie mušelín. A tu - plienky !
Viď. ![]()
já mám mušelínovou mikinu a je mi velice příjemná na tělo. Do největších veder určitě ne, ale když je tak do 25, tak třeba večer je pro mě akorát. Jen teda já jsem jinak teplotně nastavená než celé moje okolí, když je jim akorát teplo, mně je vedro, když mě je akorát teplo, oni klepou kosu zimou :D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.