jerry korkový pantofle/stélku čistím brutálně vodou, mýdlem s jelenem a kartáčkem
Taky tak. Ale do původního stavu jsem je nikdy nedostala. To snad ani nejde.
jerry korkový pantofle/stélku čistím brutálně vodou, mýdlem s jelenem a kartáčkem
Taky tak. Ale do původního stavu jsem je nikdy nedostala. To snad ani nejde.
Co s dětma (2 holky a 2 kluci, 8-11 let) v Plzni nebo podél D5 na Prahu?
Techmania stojí za to? Zoo?
Techmania určitě, to je na celý den.
A naproti je planetárium, taky dobré.
ZOO chválila sestra, osobní zkušenost nemám.
U Berouna Koněpruské jeskyně (s ohledem na věk by je to zajímat mohlo) s Domem přírody a 3,5 km naučnou stezkou.
Pokud je zajímají hrady, tak Točník - volný pohyb po areálu, zavěšení netopýři v hradní kuchyni, slepice volně pobíhající po areálu, medvědi (ti po hradě neběhají, jsou v příkopu).
katrin Pak prosím napiš, jak se ti to líbilo. Cheb už je přeci jen z ruky, tak abych měla jistotu, že to bude stát za to ;-).
jerry děkuju!
Tabea plzeňskou ZOO bych určitě nevynechala, je skvělá.
Tabea souhlasím s Jerry, se vším. Plzeň je dobrá i jako město - centrum. Úplně podél D5 to není, ale technické muzeum Plasy byla bomba, všechno interaktivní.
Tabea ještě mně napadá sklárna v Nižboru, dělají tam exkurze, klukům se to líbilo. A je tam restaurace Zastávka Tomáše Hanáka ![]()
Tabea jo, jako jeden cíl/delší pauza to bude dobrá volba. Akorát tam fakt blbě vaří.
Evaeva tak na to jídlo jsem se právě bála zeptat... ![]()
Tabea jako Liberecký IQ park byl ještě horší, co si vybavuju![]()
999 no, ja jsem úplně slepá asi, četla jsem, ze píšeš, ze výstava je v Oseku (který je blízko Teplic, takže to i dávalo smysl)
...do Chebu bohužel nepojedu, tak se omlouvám!
Kokoska někde jsem zahlídla, že jsi byla/jezdíš do Třeboně, nemáš tip, kam na oběd? Žádné hogo fogo, normální oběd v rámci výletu. Zatím mám doporučení na Bistro u Světa, prý nejlepší ryby, znáš?
Jestli mají děti rády Hurvínka, tak v Západočeském muzeu je výstava k jeho 100. narozeninám. Prý dobrá a interaktivní. Není na celý den jako Techmánie, ale dá se spojit s Muzeem loutek nebo historickým podzemím. Všecko je to v centru, takže není nouze o jídlo.
Jestli mají děti rády Hurvínka, tak v Západočeském muzeu je výstava k jeho 100. narozeninám. Prý dobrá a interaktivní. Není na celý den jako Techmánie, ale dá se spojit s Muzeem loutek nebo historickým podzemím. Všecko je to v centru, takže není nouze o jídlo.
Archivářka děkuju moc za tip. Moje děti bohužel Hurvínka vůbec neznají. ![]()
Ale přesto to povedu v patrnosti jako náhradní program. To podzemí by je bavilo stoprocentně.
Mermaid bohuzel neznam. My jsme si delali jidlo sami, kdysi s manzelem jsme tam byli v Šupince, ale to uz je davno. To jsme jen nejak projizdeli na kolech, tak jsme ani vic podniku nestihli prozkiumat.
Mermaid už jsme tam dlouho nebyli, ale na náměstí Bistro 105 bejvalo skvělý. Hodnocení má pořád dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.