Nojo, tak litacku chapu, ale jinak platit se da penezma, cas odvozu domluvit a zachranku zavola kdokoli, pokud nejste nekde v opustene piskovne (pokud o takove vite, sem s ni!).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska s touhle logikou bys ten mobil nepotřebovala skoro nikdy
Evaeva potrebuju ho denne, ale jsou mista a situace, kdy se bez nej fakt obejdu.
lítačka jde přetáhnout na plastovou kartu - lze i jen přechodně a pak to zas vrátit
JankaM Nevím, podle mě to moc fungovat nebude, pokud to nebude z pevnější (ne moc pružné) látky, nebude to mít širší ramínka a ve spodním lemu pro zpevnění pevnější gumu na míru. Když bude přizpůsobivá, prsa neudrží, nebo se vytáhne obvod. Aneb... už nějakou dobu hledám vyhovující podprsenku bez kostic pro větší prsa a menší obvod a nenacházím, spíš jsem si tím nadefinovala parametry, které by měla splňovat (nesplnila žádná). Zkoušela jsem teda jenom to, co potkám někde v nákupáku - jak je naprosto mizivá šance, že fakt natrefím na nějakou sedící, nechce se mi to objednávat z netu a vracet.
Edit: paradoxně to docela, ne úplně, ale nejlépe, splňují jedny kojicí podprsenky, co mám už od prvního dítěte z hm, tehdy jsem si celkem prozřetelně koupila 4 kusy, a protože pořád ještě denně kojím, nosím je celkem často, ale z těch nekojicích jsem zatím nic neulovila. Nově mají teď jednu v Lindexu, když se přivřou obě oči, tak docela sedí, ale teda já se v ní neuvěřitelně potím, takže zase nic, no.
Koukala jsi na kolekci Shape Smart od Triumphu?
Kokoska ja si treba bez mobilu ani neotevru branu od parkoviste bytovky a jezdime autem, takze ho taky beru s sebou.
Na koupalisti ho dam normalne dam do tasky a neresim, ale taky mam obyc samsung, co by asi za kradez nikomu ani nestal.
monis podle me ten zloděj to prohlíží až pak, co to sebere, nemá čas se rozhodovat během krádeže
ja bych to dala kousek od bazenu a koukla po tom obcas
Kokoska je to věc, která nám usnadňuje život. Kvůli pár hodinám na koupališti vybírat peníze, přetahovat lítačku na kartu, kterou mám nevím kde, hledat na koupališti hodiny....
monis ja v mobilu nic dulezityho nemam, ani nechci. Takze se opravdu obejdu i bez nej. Ani obcanku jsem si do aquaparku nebrala, vzala jsem si proslou karticku z pojistovny, abych mohla prokazat, ze jsem senior a mam slevu (nechavam si ji, protoze na ni mam nalepeny stitek s informacemi o posledni tetanovce). Kupodivu jim to stacilo :)
Evaeva vzdyt ja ti to neberu, delej, jak myslis. Jen jsem se zeptala. Pro me by byl daleko vetsi opruz resit blokaci karty, litacky, vseho moznyho dalsiho v mobilu.
Já jsem na koupališti nebyla asi 10 let, ale kdybych se bála o mobil a klice, pořídím si malý loďáček.
U moře nebo rybníku jsme buď na pláži, kde je pár lidí a to neřeším nebo někdo na městské pláži hlídá/usalašime se vedle nějaké hlučné rodinky a hezky je pozdravíme, ať si nás zapamatují nebo to zavřu do plavací bójky.
continuity ted jsem te mozna omylem nahlasila, omlouvam se.
continuity já si myslím, že na větších koupalištích jsou ty miniskříňky, kam si to můžeš zamknout. Bójka nevím, jestli by se ti při blbnutí s dětmi nepletla. Ta nepromokavá kapsa mi přijde jako nejlepší řešení.
Kokoska do toho mobilu se nikdo nedostane, pokud mi neuřízne prst
Jasně, že by to byl opruz. Ale tahle příprava teda taky.
Evaeva vzhledem k tomu, že loni chtěl muz v nepromokavé kapse fotit rybičky a dítě tak přišlo o mobil, jsem k nim trochu skeptická. ![]()
Já do těch bazénu s doklady chodím, ale po té, co šéfovi ze skříňky ukradli komplet doklady, peněženku a iPhone tak vlastně nevím.
To neva, až mě zablokují budu mít konečně čas na jiné věci. ![]()
ja teda zadnou duchodcovskpu slevu nemam, takze doklady nenosim vubec nikam, nevim k cemu. leda k volbam.
Jsme na Petynce a pres letni vstup rovnou deklaruji, ze neni narok na skrinku. Ty male jsem nikde nenasla, ale je tu prave ted plna kapacita, 1300 lidi, takze by stejne asi nebyly k dispozici.
Takze hlasim, ze se osvedcilo pouzdro z decathlonu. Tohle. Lezu s nim do bazenu a v pohode drzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.