Jee ten skúsim, akurát tam idem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
u nas maji dva druhy ten druhej nejaky jiny kytky- synteticky jedovaty. levandule (u me) dobry;-)
No tak nic aspoň neubude
ale tak snad s nepotkáme, páchla bych ti..
To si nemyslím, na poličke máš pekné vône ![]()
Jezisi, v US je to zhusta, jako je to v tom odkazu od Potrefenáhusa , ale jenom studena je teda dalsi level!!! No mas ty zazitky bohaty :D
V Koreji jsme bydleli v takovy expat ctvrti a tam meli nastesti spotrebice evropskyho typu, koukam, ze jsem mela stesti.
Ja takovy ty typicky americky pracky uplne nesnasim, jeste mivaji takovyho toho sneka, co pradlo totalne odrbe, takze ac bydlime v najmu, pracku a susicku jsem si koupila svoji, na mistni pomery drahy, ale za me jeden z nejlepsich nakupu :)
Krém nemali
To je novinka?
Já teda taky používám odžmolkovač, jestli se tu rozjíždí nová anketa ![]()
jejda! no konečně (i když s řádným zpožděním) se můžu přidat do party...!
i já odžmolkovávám jako o život a jediné, co mě obrovsky štve je fakt, že sebekvalitnější a sebedražší svetr neznamená, že bude bez žmolků ![]()
u nas ho maji tak pul roku co jsem si vsimla, u tech malych cestovnich baleni kosmetiky
Cestovné balenie
To som ešte u nás nevidela.
Já to miminovské úplně zvlášť neperu, s pracovníma fuseklema nebo mikinou z hospody se mi to taky ekluje, ale roztřídím to podle barev a s mužovými kancelářskými košilemi, dospělými pyžamy, svými tričky a tak to klidně vyperu. Pleny teda samozřejmě úplně zvlášť, na 60, používám separační vrstvu, takže exkrementy tam opravdu nejsou. Zhruba jednou za 14 dní je vyvařím. A pokud budeš mít blicí dítě, tak se to nasbírá velmi rychle - poblije totiž nejen sebe, ale i matku a vše okolo ![]()
:D uz se tesim
Tak fajn, tak snad nebudu mít bílý tričko
To teda jo (a prala dobře teda); ale nenapadlo by mě, že zrovna japonci maj jen pračky na studenou vodu ![]()
Já si modrou dávám na noc a občas mám tak suchý ruce, že i přes den (a voní mi taky
)
No ale mám zkušenost, že časem se to zlepší..žmolkujou když se to hodně tře asi všechny..
jaj to mě mrzí:-( tak budeš muset na výlet![]()
se musím přiznat, že jsem po příchodu domů prohlížela oblečení a hledala žmolky
a hlásím že nemám. vím teda o jednom kabátu (páč jsem ho loni x-krát blboun prala v pračce a ano i sušila v sušičce:-P kterej jsem ještě nevybalila a vlastně jsem ho chtěla už vyhodit. tak možná zkusím ten odžmolkovač![]()
Já jsem teda ta, co dává do sušičky též úplně vše. Mám ji asi 6 let a žádný problém, že by ničila oblečení nemám. Mám tam i program na košile a halenky, sportovní a na rifle...mimo jiné. Třeba košila potom opravdu jen bleskově přejedu žehličkou, některé ani nemusím. Když jsem ji měla v servisu a sušila na balkóně, tak všichni nadávali, že ty věci jsou strašně tvrdé.
Jinak před koupí mi řekl pan opravář ze servisu, že kombinace praní a sušení je asi jak kombinace sporáku s ledničkou. Prý to pořádně nemůže fungovat. Takže mám zvlášť.
Ještě k tomu praní a žehlení u miminka. Já jsem měla tak strašně uřvané a akční dítě, že jsem byla ráda, že mu mám co oblékat. O žehlení jsem si mohla tak nechat zdát. Byla jsem ráda, když náhodou bylo vypráno a nezapomněla jsem to tenkrát ještě pověsit. ![]()
.
Do pračky přece teče vždycky studená voda, ne? To jako že japonská pračka ji vůbec nikdy neohřeje?! ![]()
Jo, na kabát to zabere..měla sem kdysi takovou lácí z takka,kterou sem ale ďěsně ráda nosila (kamarádka tomu říkala vagabundstajl) a ten sem tím žmolkožroutem pravidelně ojížděla, páč to nemám ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí